Şimdi Ara

Rize-Çayeli-Ayder'i iyi bilenler bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yarın o taraflara gidiyorum. Bi hafta kalmayı düşünüyorum. Bu 3 yerde nerelere gitmemi önerirsiniz ?
    Ayrıca Ayder yaylasında bu mevsimde kalabilir miyim ? Otel pansiyon ücretleri ne kadardır acaba ? Yardımcı olursanız çok güzel olacak ya... :)

• Acil olarak cevap bekliyorum..
  • Vay be memleketim :) Çayeli guzel yerdir ama pek gelismis degil...
  • 2 sene önce ağustos ayında gittim ayder yaylasına. Gecelik 60 TL den 3 arkadaş kaldık
  • Soğuk olur şimdi ya Gitmişken ovit dağında ki yedi gölleri, ovit üzerinde ki gölü gölün orda ki çeşmeden su içmeni öneririm ( tabi içebilirsen bu mevsimde )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirstyle -- 12 Nisan 2012; 18:59:05 >
  • Git bizim çay ocağına benden selam söyle muhtara baya oldu gitmeyeli, ayder soğuktur bu aralar.
  • Aynen Çayeli memleketim.
  • Ayderde kaplıcalar var gezersin tozarsın işte heryeri güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

2 sene önce ağustos ayında gittim ayder yaylasına. Gecelik 60 TL den 3 arkadaş kaldık

Tek kişi mi 60 tl yoksa 3 kişi için mi 60 tl verdiniz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyd01

quote:

2 sene önce ağustos ayında gittim ayder yaylasına. Gecelik 60 TL den 3 arkadaş kaldık

3 kişi toplam 60 tl. kişi başı 20 tl işte ama kahvaltı falan yok. Normalde 85 tl fiyat verdi, pazarlıkla 60 tl ye kadar indirdik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cuneyd01

quote:

3 kişi toplam 60 tl. kişi başı 20 tl işte ama kahvaltı falan yok. Normalde 85 tl fiyat verdi, pazarlıkla 60 tl ye kadar indirdik

Anladım hocam.. Sağ ol verdiğin bilgiler için :)

• ilk çayelinde lalede kurufasülye ye sonra rizede ziraatta çay iç gez yaylaya çık ayderde gez gez bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

ilk çayelinde lalede kurufasülye ye sonra rizede ziraatta çay iç gez yaylaya çık ayderde gez gez bitmez

Şu lale'de kuru fasulyeyi herkes söylüyor. Kesin yerim artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.