Şimdi Ara

Rize'de Memur Alımı Sınavında Ortaya Çıkan Skandal! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
4
Favori
17.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
307 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puan sıralaması bile buram buram torpil kokuyor. 1. sıradakiyle 2. sıradaki aralarında 12-20 arası puan farkı var. Sırf göstermelik koymuşlar. %90 tüm 1. sırada olan kişiler elenecek.

• Hadi çağrıldı diyelim,zaten sözlü mülakatmış.Dayısı yoksa oradan geçemezdi.

Ayrıca Sevdanur özgür hangi bölümden mezun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 5 Eylül 2020; 23:18:40 >
  • ne alakasi var akp yandasi olmasiyla.. bugun akp yandasi olanlar dun dsp yandasiydi, ondan once dyp sora bilmem ne p yandasi oldu. bu ulkede herkes torpille bi yere gelmiyomu. neden yalan konusuyosunuz. neden sanki marsta yasiyomuscasina herseyden bi haber gibi gunumuzdeki hedeflere laf ediyosunuz.

Egri boyle dogrulmaz!!!

bu tip sozleri ureten kafalari hedefe koymali aslinda. baska kurtulus yok gibi. hak lafta baslar fiille devam eder. dogruyu soyleyip dile getiremiyosan yapma hic yapamassin zaten. ne Ataturk zihniyeti ne Muhammed ummeti haksizliga goz yummayacak sekilde yetistirildi bu ulkede..

• Adalet ve bla bla bla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu işi torpil işi.Adalet otobüsü kalkalı 10 sene oldu.Siz hayla durakta bekliyonuz🤨

• Mülakat a girse ne olacak ki? Kendi adamlarını alacaklar. Kendi adamları listede r yoksa kimseyi almayacaklar. Bende benzeri bir ilanda ilk sırada girdim mülakata. Kimseyi almadılar mülakat sonrasında. Mülakat = Torpil

• Sadece çağrılmadı demekle burda kanıtlanmış gibi durmuyor üzgünüm. Başvuru şartları neler bu kişinin şartları neler? Başvuru süresi, başvuru şekli, vs. Vs. Bircok varyasyon olabilir.

Diger yandan, diyelim ki tüm şartları uygun ve basvurmasina rağmen kendisine haksızlık yapıldı. Kuruma resmi itirazda bulunmali sözlü ve yazılı olarak başvurusunun reddi in sebebini öğrenmeli. Ve bu işlemin iptaline dair hukuki süreci başlatarak sözde hukuksuzluga karşı adım atabilir. Sorumlular hakkinda da yine bu süreci islettirebilir.

• Haber değeri bile yok şaşırdık mı no beby

• blackgolden B kullanıcısına yanıt

Söylediğimi kendin doğrulamışsın birde "ne yalan konuşuyorsun" demişsin eh pes önce bir ayarını tuttur!

Neyin ve kimin doğru olduğu gün gibi aşikar!!

Tek yandaşın Allah olacak senin gibiler ise kimin atına binerse onun türküsünü söyler bunu da sanki ahlaklı bir işmiş gibi savunur!!!

• Öncelikle Derepazarı hangi partinin onu öğren daha sonra karalama yap ,hoş yapsanda birşey olacağı yok belediyelerde sistem bu şekilde isler

• yakup13 kullanıcısına yanıt

torpil yaptıranda onlardan yapanda onlardan olunca düzen böyle devam eder.

• Broon kullanıcısına yanıt

keşke o kadar basit olsa

• Sevdenur benim bölümde sınıf arkadaşımdı üniversitede, benim kim olduğumu tahmin bile edemez belki, görüşlerimiz uyuşmasa bile gerçekten kaliteli bir insan , o kadroyu gerçekten hak ediyordu çoğu erkek öğrenciden daha kaliteli mühendislik bilgisine ve pratiğine sahipti. Olaya gelince birşey demeye gerek varmı, hersey ortada zaten kendiside zaten yazmış “belki suan 2020 kpss de o puani bir daha alamaacagim” ki suan sinavdan cikanlarin tamamida onun soyledigini destekler nitelikte...
    Sevdenur’a tavsiyem kardeşim üzülme, kaybettiğini sandığın şeyler belki daha hayrına...

Olayı gerçekleştirenlere ise ADALET kelimesini ağzınıza almayın!!!!!!

• Arkadaşlar editledim.
    Güzel düsünceleriniz icin tesekkur ederim.
    Bir art niyetimiz birini kötüleme karalama niyetimiz yok.
    Basvurularimizda bir problem yok.

• Malesef ülkemizde yıllardan beri bitmeyen bir yara. Hemen hemen her sektörde torpil karşımıza çıkıyor. Futbol hakemlerinden tutun, devlet dairelerine kadar her yerde var. Daha geçen gün büyük umutlar beslediğim ekrem İmamoğlunun bile iki yıllık moda tasarımı mezunu, arkadaşının kızını danışman olarak işe aldığını duyunca bu ülkede her şeyi bekliyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incedayı -- 6 Eylül 2020; 15:18:25 >
  • rize siyaset mafya torpil

son derece normal

• Alım yapan belediye partisi,ne üye değilse evrak eksiktir bizzat kendim yaşadım istaç şoför alımı için akp ilçe binasına gittim görüşmeye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egıtımın ozetı muhendıslık okuyan adamın kpss puanı 60 70 ne demek ya okuma yazma bılen ınsan en az 70 alıyo o sınavdan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.