< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Rize'de Memur Alımı Sınavında Ortaya Çıkan Skandal! (4. sayfa)
-
-
her yerde var bu ya. partiyle alakası kalmadı bu durumun. küçük ilçe belediyelerinde bikaç tane aile ve yakın/uzak akrabaları memur, işçi olarak çalışıyor sadece.. parti mevzusu değil akraba mevzusu olmuş durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orta doğululaştırılmış güzide ülkesinde sıradan bir olay. Şaşıranlara şaşıyorum.
Torpilsiz memur olma Türkiyede bitti artık..
Bodrum Belediyesi (temsili)
25 Zabıta Memur alımı var bu aralar kaç puanlıkları pardon kimlerin akrabalarını alıp kimleri elediklerini göreceğiz.
Edit: Tek bu alım için geçerli değil dediklerim
Siyasi partiyle de alakası yok Şekil BB.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 7 Eylül 2020; 22:12:8 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sende hat safhada anlama kitligi gordum haberin olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bluraydiskHerkes torpille bi yerlere gelmiyor.
Besmele çekip haram yiyen,kul hakki yiyen torpille bi yerlere gelir..ekmeğini calan hirsiz.
Bugün hamala varincaya kadar akepe il baskanliginda liste yapiliyorsa kimse müslümanin diye gezmesin.
İki eliyle bi seyini tutamayan beceriksizler ancak torpile sığınır.
Alıntıları Gösteryani diyosun ki bu torpil isi kesinlikle islam ile alakali. hristiyan olsaydik boyle olmaz mi oyle mi ¿
-
Adamlar çan eğrisi yapmış en yüksek ve en düşük puanla başvuruyu direk elemiş
Torpil işi kanı bozukluk göstergesidir. ister iş için olsun, ister hastanede muayene sırasına girmemek için yakın aramak olsun, ister resmi kurumda işi düşünce kendisini kayıracak yakın aramak için olsun. Hepsi hakkıyla sırasını bekleyen insanların hakkına girmektir. Hepsi kanı bozukluk göstergesidir, ülkeye devlete olan güveni zedelediği için ayrıca vatan hainliğidir.
-
Bende anlama kıtlığı yok yazdığın herşey gün gibi aşikar!
Akp Müslümanliğiyla alakasi var.
64 puanlının soyadı :D
-
Şaşırdıkmı ne tabiki hayır. Bizde torpil araya adam koyma artık kültürümüzün parçası olmuş. Çıkan haberleri yadırgamıyorum bile
ya olum neden bile bile işlevsiz hale getirmeye çalışıyorsunuz belediyeleri
-
İnsanlar ne yazık ki mağdur olmadan önce torpil skandallarını görmezden geliyorlar. Mesela bugün üniversitelere akademisyen olarak girenlerin çok büyük çoğunluğu tanıdık yoluyla giriyor. İstediğin kadar iyi puanlara sahip ol, tanıdığın yoksa kadro alamıyorsun. Profesörler sırf torpil yapabilsinler diye YÖK'e baskı yapıp ÖYP'yi kaldırdılar ki hakkı olanlar giremesin de kendi çoluğu çocuğu girsin diye.
Yani maalesef ki yaşanılan durum pek şaşırtıcı değil. Bu ülkede öyle haksızlıklar yapılıyor ki ben artık şaşırmıyorum. Umarım çabalarınız bir sonuç verir de hakkınızı alabilirsiniz ama adım gibi eminim ki o kadroya kimin gireceği çoook önceden belirlenmişti zaten.
-
Bildiğim merkezi atamalardaki mulakaatlarda KPSS puanları sıraya konuyor. Belediyelerin öyle bir mecburiyeti yok. Eğer buraya ÖSYM tercih sistemi üzerinden başvurduysanız ve çağırmadılarsa dava açın. Belediye taban puanı verir. Mesela 60 üstü der. (Devlet memuru yapacaksa yani 657 yapacaksa) Bundan sonrası belediyeye aittir. Memur alımı şu şekilde yapılacak diye bir mevzuaat yok.
Bu durum bir skandal değil. Fakat bir torpil.
Mağdur olan arkadaşlar durumu iyice araştırsın. Belki mevzuatı ben yanlış biliyorum. Diğer belediyelerde nasıl alınıyor baksınlar ve ona göre dava açsınlar.
kpss yönetmeliği
madde 11- (değişik: 25/1/2016-2016/8434 k.)
kpss, sonuçların açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerlidir. (ek cümle:rg-
7/11/2019-30941-c.k.-1753/1 md.) ancak, öğretmen adayları için kpss’de elde edilecek puanın
geçerlilik süresi bir yıldır. (mülga cümle: rg-15/8/2018-30510 – ck-25/1 md.) (…) yeni bir
sınavın yapılamaması durumunda ise sınav sonuçları, bir sonraki sınav sonuçlarınının
açıklanmasına kadar geçerli olmaya devam eder.
yazmış biri ekşi de.
-
Ne var bunda?
Akp hep böyle torpille işe alır. Boşuna mı orada burada bol bol yalakalık yapılıyor sanıyorsun. Yalayanlara bak, hepsi torpilli ve bir şekilde parayı akp sayesinde götürenlerdir. Fasülye olduklarından mecburen sırık gitmesin diye uğraşırlar. Yoksa düşerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 8 Eylül 2020; 15:12:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haksiz sizsiniz belediye masum. Çünkü eksik evrağınız var dosyada. Akp üyelik karti ni dosyaya eklemeyi unuttunuz kesin.
rizeye yakışır bi olay
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X