< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rize'de Memur Alımı Sınavında Ortaya Çıkan Skandal! (5. sayfa)
-
-
Adam doğru söylemiş akp yalakasıysan 10-0 öndesin demektir bunu bilememen çok garip. Tvlere aç bak kanallar nasıl yalakalık yapıyo en büyük örneği. Bu düşünce tarzını akp getirdi ülkeye bismillah diyosun +15 puan ekleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vayy bee!
Dünya ne kadar küçük, zaman denilen kavram ne kadar da mesnetsiz.
Yanlış anlaşılmasın şaşkınlığım belediyede yapılan haksızlığa değil. Çünkü bu yaşananlar siyasal İslam'ın hegemonyasında bulunan bir Ortadoğu ülkesinde çok normal. Gerçi bu düşünce oldukça eksik bir bakış açısında oluşturulabilir. Sonuçta Venezuela da siyasal islam yok! O zaman en doğru tabirle demokrasi ile yönetilen cahil toplumların ortak kaderi demek daha doğru olur.
Asıl şaşkınlık sebebine geri geleyim. Birkaç aydır dh de vakit harcamıyordum. Bugün öylesine foruma girdim bir de ne göreyim popüler de Rize skandalı. Hemen atladım içeriye ben şok! Mağdur edilen kişi de liseden çok az muhabbetimiz olan hatta lisans mezuniyetimiz bile aynı uniden olan Sevde :)
Ah be dünya ne küçüksün!
Sevde'ye mücadelesinde destek olmak bu paslanmış çarka bir çomak da ben sokmak isterim. Tabi ki de şuanda elimden gelen tek şey yıllardır girmediğim Twitter hesabıma girip Retweet yapmak :(
Olurda yardımcı olabileceğim konular olursa bana ulaşmanız yeterli, elden ne gelirse artık (pek de bişey gelmeyebilir:)).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben forumda yazilan basliklarin cogunu sacma buluyor ve bir amac ugruna bazi kisilerin bilincli olarak hedef gozetip yazdigini dusunuyordum, oysa ki burada gercekten milletin anlama, anlatma, dinleme,dinletme v.s gibi sorunlari varmis. Bunu cok usturuplu bir dille yorumumu cevapladigin icin yazmak istedim.
Tabi ki soyledigin gibi akp yalakasiysan 10-0 ondesin, kanallar yada bazi sirketler v.s yalakalik yapiyor felan bunlari sadece ben degil maalesef tum Turk halki biliyor.
Ancak benim yazdigim acikca ortada idi.. Butun torpil veya yalakalik veya adini nasil koyarsaniz koyun, bu durumlar akp ile mi basladi ? Yani son 20 yilda mi bu yandascilik ulkemize geldi ? Bundan once hersey guzeldi degil mi ? Tikirinda isliyordu dalgasiz ve dumensiz ? Benim kizdigim ve dile getirmek istedigim tam olarak bunun gormezden gelinip yok sayilircasina sadece akp adina konusulmasi, cunku eger biz her yanlis halt akp ile basladik dersek o zaman butun defterleri bunlarin uzerine yikiyoruz demektir ki buda gecmis donemlerde ki hukumetlerin tamamen dogru ve durust calistigini kabul ettigimiz demektir. Bu dogru mu arkadasim ? Bu ulkede sagcisi sagciyi, solcusu solcuyu, mhplisi chplisi tkplisi hep birbirini tutmuyor mu ? Bu ulke kulaklariyla ayni bunlar gibi yuzde bilmem kaclarla bir anda Turkiye nin onune cikip tek basina lider olmadimi ? Ayni kisiler degilmiydi benim memurum isini bilir diyerek gecmistede olan olaylarin temelini resmi hale getiren ve her daim bugun olanlar gibi ulkenin yararina diyip radikal kararlari uygulamaya sokan. Daha yazma nice seyler yazilabilir buraya sonucta Ataturk un vefatindan sonra egri gecen onlarca yil var..
Oysa burada bir mesajin altinda sadece akp, akp muslumanligi, akp yandasligi v.s v.s gibi laflar soz edilyor. akp dogru degil dedik bunda hem fikir olduk, kimdir peki bu akp yandaslari? uzaydan mi gelmisler yoksa baska bir ulkenin vatandaslari mi da Turk kimligi cikarilmis bunlara ?
Akp ye yandas var ise sen varsin, ben varim, analarimiz, babalarimiz, kardeslerimiz var, arkadaslarimiz var hergun gorusup dert ortakligi yaptigimiz.
Forumda ise hayaller var gibi goruyorum :) ve asil akp yandaslarinin burada fazlasiyla bulunduguna eminim gibi, durum onu gosteriyo. Akp lafi gecince tuu kaka bunlar iyy felan yapan insanlar ile Allah sizi islah etsin, seytandan uzak durun eyy muminler karsiliklari geliyor. komik ve acinacak konusmalar geliyor ust uste.
Ulkenin ve biz vatandaslarin durumu ise hic iyi degil ancak bunun sebebi biz kendimiziz, biz surekli ona bura yardakcilik yapmak icin kendimizi programlayip her daim birilerine birseylere taraf olarak kesemizi doldurma derdindeyiz ve haliyle bu ulkenin insanlarinin cocuklari buyyup boyle basbakan, cumhurbaskani, ekonomi bakani, muhalefet felan oluyor. Sonucta bugunun devletinde calisan insanlari israilde dogurup getirip burada kurtlara buyutturmediler.
Fazla uzatmak istemiyorumda bu mesajimla bu baslik altinda anlasilabilecegimi dusunuyorum artik. Madem ki bir konu uzerinde tartisiliyor realist olarak tartisalimda bi halta yarasin, bi sonuca cikabilelim.
Arkadasa anlama kitligi var sende dedigim gibi bu defada anlasilmazsam bende anlatma kitligi oldugunu dusuncem bu defa... selametle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X