Arkadaşlar merhaba YAza karadeniz gezisi planlıyoruz ama aracımızın altı yere yakın olduğu için Rize'de yaylalara cıkma imkanımız yok denecek kadar az..
Rize'de günübirlik yayla turu yapan yerler var mı? varsa isimleri neler?
Şimdiden çok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: mavi_superisi
Arkadaşlar merhaba YAza karadeniz gezisi planlıyoruz ama aracımızın altı yere yakın olduğu için Rize'de yaylalara cıkma imkanımız yok denecek kadar az..
Rize'de günübirlik yayla turu yapan yerler var mı? varsa isimleri neler?
Şimdiden çok teşekkür ederim
hocam aydere çıkın yeter size orayada araba çıkar asfaltlı yol biz koca 2 tane neoplan otobusu çıkardık normal yol yanı ordan sonra zaten dağlarda sen kendin yürüyerek gezecekksin
karadeniz gezisi planlıyoruz,demişsin.O zaman sana memleketim olan Amasya'yı da öneririm :) Boraboy gölüne gidin,gölü çevreleyen ormanda tura çıkın,kayalıkların zirvesine çıktığındaki manzara şahane olacak.ayrıca çadır kurarak veya ordaki 4-5 kişilik pansiyonlarda konaklayabilirsiniz.Ayrıca bir tane de gazino var,restaurant gibi.sonra aracınızla 15-20dk lık bir yolculuktan sonra gölün üst taraflarındaki yaylalara da çıkabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: rngms
karadeniz gezisi planlıyoruz,demişsin.O zaman sana memleketim olan Amasya'yı da öneririm :) Boraboy gölüne gidin,gölü çevreleyen ormanda tura çıkın,kayalıkların zirvesine çıktığındaki manzara şahane olacak.ayrıca çadır kurarak veya ordaki 4-5 kişilik pansiyonlarda konaklayabilirsiniz.Ayrıca bir tane de gazino var,restaurant gibi.sonra aracınızla 15-20dk lık bir yolculuktan sonra gölün üst taraflarındaki yaylalara da çıkabilirsiniz.
zaten amasya programımızda var.Ben sehir merkezini almıştım 2 gün de orada kalacağız
Trabzon ve rize birbirine çok yakın otobüsle 1saat, sadece Rizede değil Trabzonda da bulunmanızı öneririm, onun dışında trabzon ve rize merkezinde günübirlik tur yapan yerler var, gidip 20 lira yada 30 lira karşılığında sizi turistik yerlere götürüp getiriyorlar, arabayla gezmek sizi yorabilir çünkü bol miktarda dağ tepe aşmanız gerekiyor :) sabah erken saatlerde çıkın bir turla sizi tüm gün boyunca gezdirirler :) Uzungöle mutlaka gitmenizi tavsiye ederim bu arada :)