Bildirim
RJ45'ten RJ11 e dönüşüm
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
üstadım bu kablolar modeme göre değişebiliyor, bağlantı şemasının modemin uıser guide ıonda yazması gerekir.
Modemin marka ve modelini yazda bir bakalım. -
Modeminin markasını ve modelini.
RJ11 ve RJ45 girişlerinin üstünde ne yazıyor.
Bunları yazarsan yardımcı olabiliriz. -
Selam modemin markasi us robotics Model usr9000 almanyada telefon fisleri RJ45 olarak kullaniliyor, ama burda bildiginiz gibi RJ11, eger bi sema edinebilsem belki yaptirmam soz konusu olabilir...tesekkur ederim ilginize -
Modemin arkasinda sadece 2 giris var, birisi USB, digeri ise telefon fişinin(RJ45) girdigi yer ustunde ADSL yaziyor sadece...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FasTBoY</i>
<br />Modeminin markasını ve modelini.
RJ11 ve RJ45 girişlerinin üstünde ne yazıyor.
Bunları yazarsan yardımcı olabiliriz.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> -
Arkdaşım bu linkte U.S. Robotics SureConnect
ADSL USB Modem User Guide var.
Hiç RJ11 jack ADSL girşine takmayı denedinmi.
http://www.usr.com/support/9000/9000-ug/Installing%20the%20Modem.html
Aşağıda resmi var arkaplan görüntüsün.
-
Evet RJ11 cikisli tipi de mevcut ,ama Robotics bazi modemlerin1 Almanya icin RJ45 cikisli olarak uretiyor,senin gonderdigin fotografta RJ11 olan cikis, benim elimdeki modelde RJ45, internette bu iki cikisi birbirine convert eden modem kablolari mevcut ama ben kablonun burda da yapilabilecegine inaniyorum, ama bu konuda bilgi ve yardima ihtiyacim var...RJ11, RJ45 yerine uymaz..RJ45 daha genis bir fistir ,network kablolarinda kullanilan fis,
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FasTBoY</i>
<br />Arkdaşım bu linkte U.S. Robotics SureConnect
ADSL USB Modem User Guide var.
Hiç RJ11 jack ADSL girşine takmayı denedinmi.
http://www.usr.com/support/9000/9000-ug/Installing%20the%20Modem.html
Aşağıda resmi var arkaplan görüntüsün.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
-
Vallaha bence sen git RJ45 resimdeki tırnaklara dek gelecek olan yerlere kablolarını bağlattır.
burdan göründüğü kadarıyla 4,5,6,7 (RJ45 önden görünüşüne göre) tırnaklara bağlattır.
30 cm lik bir kablo olsa yeter daha sonra deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin.(Tek tek deneyerek)Biraz zor olabilir ama bir yardım bulamazsan bunu dene.
Modem önünden adsl ışığını takip ederek bulabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X