Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En son 2 ay önce bu konuyu takip ediyordum. 2 aydır yoğunluktan bakamadım. Şu an alınacak en ideal cihaz nedir.1080p oynatmada sorun yaşamamam gerekiyor. Wifi den umudum yok laptop bile 1 duvar arasından 2 kademe çekiyor. Bu küçük cihazların çekeceğinden şüphem var. Bana ne önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetuslu

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

En sonunda dayanamayıp MK808'le birlikte kullanmak amacıyla Dark marka mini klavye aldım. Jiroskoplu kumandayı zaten uzun bir süredir kullanmıyordum. Sanal klavye ve fare kullanarak yazmak ise tam bir işkence olmuştu. Sanırım bununla bütün sorunlarımı çözmüş olacağım. Bu cihazları alacak olan arkadaşlara da jiroskobik uzaktan kumandaları tavsiye etmiyorum. Özellikle de benim gibi cihazı %80 internet için kullananlara... Cihaz henüz elime geçmedi, gelince görüşlerimi yazarım. Linki aşağıda :

http://www.akortek.com/cevre-birimleri/klavye/dark-pc-ps3-android-uyumlu-kablosuz-mini-avuc-ici-klavye-ve-multi-touchpad.html

Fiyatı 59 dolar + KDV bana pahalı geldi.

Ben Hepsiburada'dan aldım. Şu anda hala son 3 ürün için 39$+KDV, yaklaşık 90 TL yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 3 Temmuz 2013; 22:01:54 >

• ark.lar mk808 modelını yenı aldım....

hard dısk tanımıyor mu?..

hardıskımı usb den taktım ama göremedım...nerden gırıyorum usb nın ıcıne....

plese...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: praetorians

quote:

Orijinalden alıntı: hasanprg

quote:

Orijinalden alıntı: praetorians

Malesef bir sorun yasiyorum ,

Extern 2,5 hdd baglamak icin 5v 2a güc girisli hub u cihazin usb girisine basladim.

Cihazin kendi adaptörünü fisten cektim ilk olarak hub ub adaptörünü fise takmak istedim bir sorun olu diye fakat bu sefer cihaz acildi tv ye görüntü geldi.

Bende bozulur falan diye kapattim. Cihazin kendi adaptörünü hic fise sokmadim.

Simdi ben nasil hub kullanacagim tecrübeli arkadaslar yanitlarlarsa sevinirim.

Çoğu USB girişinden de güç alıyor. Adaptörlerin ikisini de takın. "Cihazın adaptörünü kesinlikle takın"

Üstad hizli cevabiniz icin tesekkürler

usb girisinden güc aldigini bilmiyordum zaten acilmasina rahmen cihaz kararli calismadi bende hemen kapattim.

Edit : Üstad ikisi beraber sorunsuz calisti , cihaz 2,5 hdd yi hemen gördü icindeki filmleri sorunsuz oynatti.

Cihazi calistirmak icin ullandigim adaptörün üzerinden 5A 2A yaziyor fakat ben %100 2A olduguna emin degilim acaba bu sekilde 2. adaptör takildiginda hdd yaninda cihazi da besliyor mu ?

nasıl hallettınız acaba?...ben 2.5..hd...500 gb...

hdd takıyorum görmuyor....takınca uyarı falan verıyor mu...

nerden bakıyoruz hdd içine....

acemesı soruar olabılır ama bılmeyınce :::((

daha yenı aldım....öğrenmeye çalışıyorum...

• İsteyen arkadaşa MK808B modelini yurtdışı satış fiyatından verebilirim.
    Kutu içeriği tam,hiç bir sorunu yok,birkaç aydır kullanıyorum.İstediği romu yükleyerek aynı gün gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 4 Temmuz 2013; 13:05:53 >
  • Evet, Dark marka toucpad'li klavyem bugün geldi ve dakika bir gol bir, Türkçe harfler yazmıyor. Android'de klavye İngilizce klavye olarak tanınıyor ama Windows'ta normal çalışıyor. Yapmam gereken bir ayar mı var ? Android'e "Ğ" isimli sanal klavyeyi yüklemiştim, acaba onunla ilgisi var mı ? Çözemezsem sanırım iade edeceğim.
  • quote:

Evet, Dark marka toucpad'li klavyem bugün geldi ve dakika bir gol bir, Türkçe harfler yazmıyor. Android'de klavye İngilizce klavye olarak tanınıyor ama Windows'ta normal çalışıyor. Yapmam gereken bir ayar mı var ? Android'e "Ğ" isimli sanal klavyeyi yüklemiştim, acaba onunla ilgisi var mı ? Çözemezsem sanırım iade edeceğim.

''external keyboard helper pro'' bu uygulama ile dene istersen hocam.Normal klavye sorununu çözmüştüm,ama sizin klavyeyle nasıl olur bilmiyorum.
  • http://www.geekbuying.com/item/MINIX-MINI-HD-PC-Barebone-System-Intel-D2550-CPU-HDMI-VGA-No-memory-No-hard-disk-Us-Plug-317041.html

selam arkadaşlar bunu almak istiyorum ama 118 dolar olduğu için limiti geçiyor acaba gümrükte sorun çıkarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Evet, Dark marka toucpad'li klavyem bugün geldi ve dakika bir gol bir, Türkçe harfler yazmıyor. Android'de klavye İngilizce klavye olarak tanınıyor ama Windows'ta normal çalışıyor. Yapmam gereken bir ayar mı var ? Android'e "Ğ" isimli sanal klavyeyi yüklemiştim, acaba onunla ilgisi var mı ? Çözemezsem sanırım iade edeceğim.

''external keyboard helper pro'' bu uygulama ile dene istersen hocam.Normal klavye sorununu çözmüştüm,ama sizin klavyeyle nasıl olur bilmiyorum.

Hocam Allah razı olsun. Demosunu kurdum (DEMO VERSION!)çok güzel çalışıyor. Direk satın alıyorum. Demosu arada böyle boşlık tuşuna basınca "Demo version" yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: warlock2

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-MINI-HD-PC-Barebone-System-Intel-D2550-CPU-HDMI-VGA-No-memory-No-hard-disk-Us-Plug-317041.html

selam arkadaşlar bunu almak istiyorum ama 118 dolar olduğu için limiti geçiyor acaba gümrükte sorun çıkarmı?

Bu cihaz cok buyuk ve ups ile gonderilmesi gerekiyor. Satici dusuk degerli fatura keserse sorun olmaz ama bunu alip ne yapacaksin? Bunu alana kadar bi atom mini itx anakart ve bir kasa alsan zaten ayni para arti kdv ye gelir, hemd riske girmemis ve garantili almis olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhabalar muratzilla bey,
    bir konuda araştırma yaparken buralara kadar geldim. kısaca isteğimi yazıyım, bir arkadaş da yazmış ve öneriniz olmuş,
    1-panasonic 2012 55vt50 3d plazma var, donanımsal iyi ama hdd takma veya laptop bağlantılı da olsa 3d half sbs ve full 3d leri oynattığı oynatmadığı var, altyazı hiç tanımıyor
    2-XBMC diye son derece güzel paylaşımlar sunan bir program var
    -3d filmleri altyazısı ile birlikte laptopa kurduğum wild media server aracılığı ile izliyorum sorunu böyle çözdüm ama laptop-pc devre dışı kalsın istiyorum
    -XBMC yi laptopda ıptv gibi her türlü paylaşımlar müzik-dizi-filmler-tvler vs. sunulan yerlerde serverler açıksa izliyorum ama bunu da tv de kullanamıyorum amacım ve isteğim sonuçta ıp üzerinden paylaşımlar mini ve güçlü bir medya oynatıcı ya da konuda ki ürün benzeri tv arkasına ya da yanına takarak tv ye aktarmayı yaparak programı aynı laptopda çalıştırdığım gibi çalıştırıp izlemek istiyorum,
    bu tür çözümler sunulmuş bir mini ürün var mı

saygılar

O kadar kapsamlı bir ürünü ancak HTPC size sunabilir. Hem XBMC çalıştırır hemde her türlü codeği destekler her filmi açar.
    Teknofiyat sitesinde ZBOX diye aratın. HTPC ler biraz pahalıdır ancak Zotac ZBOX ürünleri hem ufak boyuttalar hemde kumanda ile geliyorlar. İçine ram / harddisk veya ram / usb den boot edilen XBMC çalıştıran linux dağıtımları taktınızmı işiniz tamamdır. Mümkünse harici ekran kartı olan modelleri tercih edin.

Yok daha ucuza bu iş olsun diyorsanız Realtek 1186 çipsetli media player öneririm. 3D Bluray ISO dahil hepsini oynatıyor.

merhabalar bende ipazzport rk3066 model tv box var çok güzel kullanıyordum şimdi açılmıyor sanırım yazılım uçtu tekrar eski haline nasıl döndürürüm .

• arkadaşlar ipazzport rk3066 modeli tv box var sanırım yazılım silindi açılmıyor tekrar eski haline nasıl döndürebilirim lütfen yardım
    @
  • quote:

Orijinalden alıntı: üyelim

arkadaşlar ipazzport rk3066 modeli tv box var sanırım yazılım silindi açılmıyor tekrar eski haline nasıl döndürebilirim lütfen yardım
    @

Arkadaşım bu konunun en başına bak orada ayrıntılı bir biçimde yazmış arkadaş.
  • Dark mini klavye muhteşem arkadaşlar, şiddetle tavsiye ediyorum. Jiroskobik kumandalarla filan boşuna uğraşmayın. Olağanüstü bir rahatlık, normal kalavye kadar rahat kullanılıyor. İnternette sayfa kaydırmaları falan çok kolay. Bu mesajı onunla yazıyorum.
  • quote:

Dark mini klavye muhteşem arkadaşlar, şiddetle tavsiye ediyorum. Jiroskobik kumandalarla filan boşuna uğraşmayın. Olağanüstü bir rahatlık, normal kalavye kadar rahat kullanılıyor. İnternette sayfa kaydırmaları falan çok kolay. Bu mesajı onunla yazıyorum.

Fiyatı biraz pahalı hocam,aynı klavyeyi çin sitelerinde bulabilirsem bende almayı düşünüyorum ama biraz bakındım aynı sayılabilecek birşey bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 7 Temmuz 2013; 11:02:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Dark mini klavye muhteşem arkadaşlar, şiddetle tavsiye ediyorum. Jiroskobik kumandalarla filan boşuna uğraşmayın. Olağanüstü bir rahatlık, normal kalavye kadar rahat kullanılıyor. İnternette sayfa kaydırmaları falan çok kolay. Bu mesajı onunla yazıyorum.

Fiyatı biraz pahalı hocam,aynı klavyeyi çin sitelerinde bulabilirsem bende almayı düşünüyorum ama biraz bakındım aynı sayılabilecek birşey bulamadım.

Ben de çok aradım ama Türkçe klavyeli ve touchpadli başka klavye yok. Almamak için çok direndim ama en sonunda almak zorunda kaldım. Jiroskobik kumanda işkence olmaya başlamıştı. Sonuçta bir kere alınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

yeni ürün cıkmıs... kullanım olarak etherneti vs..vs herşeyi var..

http://www.geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-Blue-316909.html

Evet bende bunun peşindeyim. Ama sağlıklı inceleme videosu vs bulamadım. Alan kullanan fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

yeni ürün cıkmıs... kullanım olarak etherneti vs..vs herşeyi var..

http://www.geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-Blue-316909.html

Bende merak ediyorum bunu ama kullanan birisinden yorum alamadım.

• Youtube da inceleme videosu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.