Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

Youtube da inceleme videosu var

O geekbuying in yaptığı galiba. Ne kadar tarafsız bilemiyorum onu.
  • Merhaba arkadaslar benim elimde 2adet rk 3066 android box var birini uygun fiyata satıyorum uygun olmasının nedeni programını yanlışlıkla kaldırmış olmamdan bu işlerden anlayan arkadaşlar cihaza programını rahatlıkla kurabilirler başka hiç bir kusuru olmayan yepyeni kutusunda cihaz dahili anteni var.fiyatı 50TL. Kapıda ödemeli ptt yolu ile hemen gönderebilirim sayğılar .tel:0507 383 33 43

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler, mk808B için en stabil rom hangisidir. üzerinde gelen, sürekli pembe renk ekran oluyor. belki çözüm olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

beyler, mk808B için en stabil rom hangisidir. üzerinde gelen, sürekli pembe renk ekran oluyor. belki çözüm olur.

Ben hybrid 2,2,4 kullaniyorum.bana göre en stabil rom.Sizde deneyin isterseniz.
    http://www.freaktab.com/showthread.php?5069-!NEW!-MK808-MK808B-MINIX-Hybryd-FW-V2-2-4-!NEW!(22-05-2013)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

beyler, mk808B için en stabil rom hangisidir. üzerinde gelen, sürekli pembe renk ekran oluyor. belki çözüm olur.

http://www.freaktab.com/showthread.php?5069-!NEW!-MK808-MK808B-MINIX-Hybryd-FW-V2-2-4-!NEW!(22-05-2013)

deneyeceğim teşekkürler. indirme linkini göremedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

deneyeceğim teşekkürler. indirme linkini göremedim.

Verdiğim linkteki konunun ilk mesajında tüm linkler mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar,
    benim cihazım belli bir süre çalıştıktan sonra kilitleniyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

merhabalar,
    benim cihazım belli bir süre çalıştıktan sonra kilitleniyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Adaptörü değiştirin. Başka bir adaptörle deneyin.
    Birde cihaz çok mu ısınıyor bakın.
  • Cihaz ısınmıyor aslında. Adaptör olarak kaç w bir adaptör kullanmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

enteresan bi şekilde cihaz anasayfada iken kilitleniyor. mx playe rla video seyrederken kilitlenmiyor. orjinal adaptörü ile deniyorum durum bu. daha farklı adaptörlerle mi denemeliyim?
  • quote:

quote:

enteresan bi şekilde cihaz anasayfada iken kilitleniyor. mx playe rla video seyrederken kilitlenmiyor. orjinal adaptörü ile deniyorum durum bu. daha farklı adaptörlerle mi denemeliyim?

Varsa bi ipad yada usb cikisi olan bi tablet adaptoru ile deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, mk802 IIIS in Bluetooth ve wifi açık iken internet sürekli düşüyor. İkisini birlikte hiç kullanamıyorum. Aynı şekilde blutooth da düşüyor. Benzer problem yaşayan var mı?
  • tgenc T kullanıcısına yanıt
    pm again
  • kardeşlerim ug802 için en sorunsuz rom hangisi ?

İsmini yazsanız gerisi bende....

• quote:

quote:

Cihazla birlikte gelen adaptör bir hafta sonra bozuldu. Bende ipad imin adaptörünü kullanmaya başladım, daha sonra da tchibo da satılan 5v 2A başka bir adaptör aldım, şuan onu kullanıyorum. Orjinal adaptörü kullanırken yaşadığım kitlenme ve donma olayı kullandığım son iki adaptörde meydana gelmedi.

• quote:

quote:

Cihazımın orjinal adaptörü bir hafta sonra bozuldu. Bende ipad imin adaptörünü kullandım. Daha sonra da tchibo dan aldığım 5v 2A adaptörü kullanmaya başladım. Orjinal adaptörde yaşadığım donma ve kitlenme problemini son iki adaptörde yaşamadım, halen de yaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: akoray

Cihazla birlikte gelen adaptör bir hafta sonra bozuldu. Bende ipad imin adaptörünü kullanmaya başladım, daha sonra da tchibo da satılan 5v 2A başka bir adaptör aldım, şuan onu kullanıyorum. Orjinal adaptörü kullanırken yaşadığım kitlenme ve donma olayı kullandığım son iki adaptörde meydana gelmedi.

hocam aldığınız adaptör bu mu ?
    http://www.tchibo.com.tr/adaptoer-apple-usb-p400016367.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akoray

hocam aldığınız adaptör bu mu ?
    http://www.tchibo.com.tr/adaptoer-apple-usb-p400016367.html

Evet hocam, aynen odur...

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.