Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazlara olan ilgi bir anda azaldı gibi.
    benim imito qx1 aldığımdan beri öyle kenarda sünepe gibi duruyo. linux çıksada kursam diye bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

Bu cihazlara olan ilgi bir anda azaldı gibi.
    benim imito qx1 aldığımdan beri öyle kenarda sünepe gibi duruyo. linux çıksada kursam diye bekliyorum.

Evet maalesef benimde öyle oldu..

Aslında şunlardan getirtmeyi planlıyorum şimdi
    http://www.aliexpress.com/item/Bluetimes-3548M3-Android-HD-1080p-XBMC-Media-Center-HDMI-WiFi-Player-Mini-PC-TV-Box-HTPC/812170085.html

Yada mini pc'lerden
    http://www.aliexpress.com/item/2013-NEW-Mini-Desktop-PC-Thin-Client-Computer-Intel-Atom-D2500-1-86Ghz-Dual-Core-2GB/962442207.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 29 Temmuz 2013; 9:10:17 >

• ben 160$ a zotac zbox id18 aldım (%7 VAT dahil), 4gb ram takıp eski 60gb ssd mi taktım.
    3d hariç (intelin uyuzluğu, bilerek kapatmış) her şeyi oynatıyo. boyutuda pek bi ufak (android box kadar değil tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

urunun siparisini daha yeni verdim... yaklasik 20 gun sonra elimde olur diye tahmin ediyorum... fakat bayramda var arada bu sure uzayabilir... urunun kumandasi mevcut fakat mause gibi olacagini zannetmiyorum... mause daha kullanisli olur bence... gelince deneyip gorecegiz artik...
    digiturkplay olayini da ayriyetten deneyecegim... zaten bu amac icin aldim... android telefonumda seyrederken sorun cikmiyor... bundada cikmaz umarim...

bu cıhazı bende cok merak edıyorum...

wifi sini?
    ethernet hızını
    bluetooth unu
    ekstra power gerektırmeksızın 2.5" hdd desteklermi ?
  • arkadaşlar selamlar,
    dün bimeks'ten 16 TL'ye 2100 ma'lik bir usb sarj cihazı aldım. cihaz şu anda problemsiz çalışıyor
  • Arkadaşlar bu cihazlarda Bluetooth'un faydaları nedir?

Bize Tam olarak ne kazandırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

arkadaşlar selamlar,
    dün bimeks'ten 16 TL'ye 2100 ma'lik bir usb sarj cihazı aldım. cihaz şu anda problemsiz çalışıyor

usb portundan 2.5 luk hdd yı tanıyıp fılmlerı oynatıyormu ? exktra gus gerektırmeden
  • Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3-4 gündürhttp://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html ürününü kullanıyorum urun geekbuyımg tarafından rom desteğide var güncellemesini yaptım ben bu ürünü DİĞİTÜRK play için aldım ve gayet memnunum MKV oynatöalarda bazı sorunlar olabiliyor ama ben zaten o işği LCD tv den yapıyorum lig tv için alacakalar tavsiye edebilirim adil kullanımdan dolayı hızım 3.5 mbs olmasına ragmet gayet iyi
    herkese iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: paea

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3-4 gündürhttp://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html ürününü kullanıyorum urun geekbuyımg tarafından rom desteğide var güncellemesini yaptım ben bu ürünü DİĞİTÜRK play için aldım ve gayet memnunum MKV oynatöalarda bazı sorunlar olabiliyor ama ben zaten o işği LCD tv den yapıyorum lig tv için alacakalar tavsiye edebilirim adil kullanımdan dolayı hızım 3.5 mbs olmasına ragmet gayet iyi
    herkese iyi günler

bu urun ılk cıkan urunlerden zaten... hemen hemen herkesın elınde bundan var... şimdilerde quadlar reveşta

• evdeki tv, uydu alıcı, smart box modem vs hepsi aynı güvenli prize bağlı. gücü açınca smart box dışında hepsi otomatik açılıyor. smart boxu da aynı şekilde güç gelince otomatik açan bir apk varmı? yada bunu nasıl yapabilirim?
  • Arkadaşlar bilgi paylaşımı olarak bende UG802 sahibiyim ancak içindeki pcb board "T 002 V2 " olan model..

Bunlara ne olursa olsun rom yüklendiğinde wi-fi uçuyor. Alet brick bile olabiliyor.

Eğer aldığınız UG802 kasası ise ve içindeki pcb board "T002 V2 " olan model ise, boşuna değişik romlar yükleyip uğraşmayın. Sorun çıkıyor, wifi kayboluyor..

Sebebi şöyle;

Araştırdım ve bu modeller " MK809 " olarak olarak geçiyor..

Şu adresten firmware yüklerle ise tüm sorunları çözülür;

http://www.mk809.com/cs102/en/Download.html

• Bu arada arkadaşlar cihaza normal beslemesiz bir usb çoklayıcı takıyorum ama aynı anda hem hard diski ve mause ı görmüyor.

Cihazı 5 volt 2 amper adaptörle besliyorum.

Nerede yanlış yapıyoruz ?
  • bu ürünü tavsiye ediyor musunuz. bende pc yok. bunu kullansam ihtiyacımı görür mü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

kullandığım mk808b ilk açılışta normal kullanırken uydu yaynına dönüp tekrar döndüğümde nedense pembe
    ekran oluyor. daha evvel ug007 kullanırkende arada olurdu ama bunda devamlı oluyor. hdmı kablosunu çıkarıp
    takınca yada cihazı yeniden başlatınca düzeliyor. sorun ne olabilir. benzer durum yaşayan varmı acaba.

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

dostum hdmı kablonda veya tv girişinden kaynaklanıyor cihazı tekrar çıkarıp tak daha önce dm800 kullanırken aynı sorunu yaşıyordum kabloyu değiştirince düzeldi

• warlock2 W kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. deneyeceğim.
  • ben benim cihazi cok guzel sekilde kullaniyorum ancak XBMC ile 720p ve 1080p lerde hardware decoding yuzunden sikinti yasiyorum ilk sayfadaki external player onerilerini denedim ancak olumlu sonuc alamadim Frodo 12.2 versiyonu ile konu hakkinda bilgisi olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

bu ürünü tavsiye ediyor musunuz. bende pc yok. bunu kullansam ihtiyacımı görür mü.

KESİNLİKLE İŞİNİZİ GÖRÜR...
  • arkadaşlar selam, uzun zamandır böyle bir cihaza ihtiyacım vardı, ancak sayfaları okuduğum kadarıyla sorundan başka bir şey göremiyorum. takılmalar donmalar, brick'ler, pembe ekranlar, wi-fi kopmaları vs vs vs....

- ben cihazla online dizi seyredeceğim, televizyonum harici harddiskteki filmleri oynatıyor, sadece bazı mkv'leri ve DTS sesi çalıştırmıyor.
    bu cihaz bu ihtiyaçlarımı karşılar mı?

- wi-fi ile çok sorun yaşar mıyım?

- yeni rom falan kurmak istemiyorum, geldiği haliyle kullansam yeterli olmaz mı?

- bir de türkiyeden alma şansım yok mu 20-30 gün beklemek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insancapekinsanca

arkadaşlar selam, uzun zamandır böyle bir cihaza ihtiyacım vardı, ancak sayfaları okuduğum kadarıyla sorundan başka bir şey göremiyorum. takılmalar donmalar, brick'ler, pembe ekranlar, wi-fi kopmaları vs vs vs....

- ben cihazla online dizi seyredeceğim, televizyonum harici harddiskteki filmleri oynatıyor, sadece bazı mkv'leri ve DTS sesi çalıştırmıyor.
    bu cihaz bu ihtiyaçlarımı karşılar mı?

- wi-fi ile çok sorun yaşar mıyım?

- yeni rom falan kurmak istemiyorum, geldiği haliyle kullansam yeterli olmaz mı?

- bir de türkiyeden alma şansım yok mu 20-30 gün beklemek istemiyorum.

arkadaşım ben satıyorum cihazı kullandım gayet güzel ve sıkıntısız ama evde net olmadığı için öylece bakıyorum cihaza hardiskle denemedim ama görmesi lazım sıkıntısız.

satış ilanım aşağıdadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_78314877/f_//tm.htm

Eğer istersen sanalpazardan ilan açarım kredi kartına peşin fiyatına 12 taksitle alabilirsin yalnız biraz fark artabilir seçimine göre davranırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

urunun siparisini daha yeni verdim... yaklasik 20 gun sonra elimde olur diye tahmin ediyorum... fakat bayramda var arada bu sure uzayabilir... urunun kumandasi mevcut fakat mause gibi olacagini zannetmiyorum... mause daha kullanisli olur bence... gelince deneyip gorecegiz artik...
    digiturkplay olayini da ayriyetten deneyecegim... zaten bu amac icin aldim... android telefonumda seyrederken sorun cikmiyor... bundada cikmaz umarim...

Hocam ne yaptın ürün geldi mi?
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.