Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: android hastası

İŞTE YENİ UG007, UG802 nin DEVAMI Ben çok beğendim bluetooth büyük artı olmuş.

Specification:
    Operation System Google Android 4.1.1
    CPU dual core up to 1.6GHz,dual core cotex A9,quad-core GPU
    RAM DDR3 1GB
    Internal Memory Nand Flash 8GB
    bluetooth Build in Bluetooth
    Memory External Support External Storage via. Micro-SD card, Support up to 32GB
    Networking WiFi 802.11b/g/n 10/100Mbps With internal Antenna
    Graphics Type Integrated Graphics Mali400, Supports 1080P video (1920*1080)
    Input/Output Connectors
    Ports 1 x USB 2.0 Host

1 X HDMI1.3 Output
    1 x Micro-SD card slot

1 X charger(mini USB) interface
    Power 90-230V,50/60Hz input, max. power: 30W, Output: 5V/2A
    Device Specification
    Dimensions 89*33*16mm
    Net Weight about 47g
    Package weight 300g
    Color Black/White
    Software Performance
    Android Market Support Android Market Google Play
    Flash Player Support Adobe Flash 11
    Gaming Built-in 3D Accelerator. Support 3D gaming
    Email Gmail, POP3/SMTP/IMAP4.

Emailing is easier than ever before when there is network connection
    Multi-Media
    Video Watch online video by connect to internet. local video playing: Video Decoding:Mpeg1/2/4.H.264,VC-1,Divx,Xvid,RM8/9/10,VP6,Video Formats: MKV,TS,TP,M2TS,RM/RMVB,BD-ISO,AVI,MPG,VOB,DAT,ASF,TRP,FLV etc full formats
    Audio Audio Decoding:DTS,AC3,LPCM,FLAC,HE-AAC

Audio Formats: MP3,OGG,WMA,WMAPRO
    Picture JPEG, PNG, BMP, GIF
    E-Book PDF, TXT etc.
    What’s in the box · 1 x Android Mini PC UG007

· 1 x Charger

· 1 x HDMI Cable

· 1 x USB Cable

· 1 x User Manual

Burada da satış linki var 30 EKİM de stoklardaymış yeni favorim

http://www.geekbuying.com/item/Presell-UG007-Mini-PC-Android-4-1-1-TV-Box--Dual-Core-Cortex-A9-Rockchip-3066-1GB-RAM-8G-Storage-Bluetooth-HDMI-USB-black-312073.html

Bu cihazdan bir tane çinden aldım air mouse klavye çok hoş..ama tv ye bağladığımda 3 d gecmeden adaptoru gitti..dırek tv nin usb sine bağladım tam interneti deniyordum you tubeye gireyim dedim o sırada kapandı..tekrara henuz denemedim neden yapmiştir acaba ??

• edit:silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praetorians -- 16 Eylül 2013; 13:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

arkadaşlar bu wireless keyboard ve mouseların hangisi iyi ve uygun fiyatlı acaba. öneriniz varmı?

bende altdaki beyaz olan geldi cihazla beraber çok hoşuma gitti diğerinden daha kullanışlı bence...

• hdmi to vga kullanımı yapan oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

hdmi to vga kullanımı yapan oldu mu

Evet ben kullanıyorum. Ama normal kablo ile olmuyor. Kabloda çevirici bir kutu olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Evet ben kullanıyorum. Ama normal kablo ile olmuyor. Kabloda çevirici bir kutu olması lazım.

Bende dün öyle bir kutu siparişi geçtim.. kutu uzerınde hem audıo cıkısı var hemde power gırısı var... power gırısını kullanmaya gerek kalıyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

Bende dün öyle bir kutu siparişi geçtim.. kutu uzerınde hem audıo cıkısı var hemde power gırısı var... power gırısını kullanmaya gerek kalıyor mu ?

Var mı link görebilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.aliexpress.com/item/White-1080P-HDMI-Male-to-VGA-Female-with-USB-Power-Audio-Video-Converter-Adapter-Cable-for/1223404350.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.aliexpress.com/item/White-1080P-HDMI-Male-to-VGA-Female-with-USB-Power-Audio-Video-Converter-Adapter-Cable-for/1223404350.html

Bu farklıymış benim aldığım farklıydı ama aynı mantık. Çalışır %99

• arkadaşlar elimde İPEGTOP A1 marka android tv box var sıfır 3 adet getirtdim satmak istiyorum ilgilenen arkadaş varsa mesaj atabilir çok güzel bir cihaz bende evde aynısını kullanıyorum cihaz şu an 85 dolara çıkmış ben 50 dolardan almıştım isteyene 120 tl karşılığı gönderirim ebaydan inceleyin fiyatım çok uygun.
  • Grafik çipleri yeni OpenGL ES3 destekleyen model var mı piyasada?
  • MK808'imi ethernet adaptörü ile birlikte 60 TL'ye satıyorum. Üzerinde Levy 20041'in Android 4.1 yazılımı yüklüdür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ap58

arkadaşlar ug007 için güncel yazılım varmı varsa paylaşılırsa sevınırım
    bırde bu ug 007 lerde cep tel rk 802IIIs lerdekı gıbı kontrol edılen bır yazılım var mı varsa paylaşılırsa sevınırım

ug 007 lere hangı yazılımlar ortak kullanılıyor

sımdıden herkese tesekkurler

Merhabalar hocam bende UG007B var.

Bu cihaza rom yüklemek isterken brick oldu.Rockbatch tool ile rom atmak istiyorum ama hata veriyor. Yükleme yapanlar bilir. Cihazı bağladığımızda bu programda cihazın bağlandığı gösteren YEŞİL renk yerine MAVİ yanıyor. Yani cihaz download moda geçemiyor. Cihaz "maskstorage" modda açılıyor ve yeni romda atamıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

cihazi acip nand flash in 7. ve 8. ayaklarini kisa devre yapmalisin.bu arada cihaz otg kismindan pc ye bagli olmali.benim imito da ayni sorunu bu yontemle cozmustum.hatta xda sitesinde resimli anlatimi vardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 2 Ekim 2013; 11:13:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ap58

arkadaşlar ug007 için güncel yazılım varmı varsa paylaşılırsa sevınırım
    bırde bu ug 007 lerde cep tel rk 802IIIs lerdekı gıbı kontrol edılen bır yazılım var mı varsa paylaşılırsa sevınırım

ug 007 lere hangı yazılımlar ortak kullanılıyor

sımdıden herkese tesekkurler

Merhabalar hocam bende UG007B var.

Bu cihaza rom yüklemek isterken brick oldu.Rockbatch tool ile rom atmak istiyorum ama hata veriyor. Yükleme yapanlar bilir. Cihazı bağladığımızda bu programda cihazın bağlandığı gösteren YEŞİL renk yerine MAVİ yanıyor. Yani cihaz download moda geçemiyor. Cihaz "maskstorage" modda açılıyor ve yeni romda atamıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

cihazi acip nand flash in 7. ve 8. ayaklarini kisa devre yapmalisin.bu arada cihaz otg kismindan pc ye bagli olmali.benim imito da ayni sorunu bu yontemle cozmustum.hatta xda sitesinde resimli anlatimi vardi.

mk808 ile yaşadığım aynı sorunu kısa devre ile çözmüştüm. Kısa bir hatırlatma yapıyım. Kısa devre yapılacak ayaklar üzerinde şeffaf bir kaplama var, vernik gibi. O yüzden kısa devre yaparken üzerine biraz sürtüp o kaplamanın aşınmasını ve bacakların orataya çıkmasını sağlayın. Yoksa benim gibi çokca uğraşırsınız.

• Arkadaşlar, Ben de Minix Neo x5'i uzunca zamandır kullanıyorum ve genelde memnunum. Aldığımdan bu yana 2 FW güncelleme çıktı bunları başarıyla uyguladım Şu an cihazda Android işletim sistemi olarak 4.1.1 yüklü ve bildiğiniz gibi 4.2.2 çıktı. X5'teki Android işletim sistemini 4.1.1 den 4.2.2'ye nasıl güncelleyeceğim konusunda bir bilgi bulamadım. Örneğin sitesinde Android 4.2.2 için de FW var. Bu FW güncellemesini yaptığımızda FW ile birlikte Android işletim sistemi de 4.2.2'ye yükselmiş olacak? Ayrıca 4.2.2 yi tavsiye edermisiniz. Bunu Minix Neo başlığına da yazdım ancak cevap gelmedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebor

Arkadaşlar, Ben de Minix Neo x5'i uzunca zamandır kullanıyorum ve genelde memnunum. Aldığımdan bu yana 2 FW güncelleme çıktı bunları başarıyla uyguladım Şu an cihazda Android işletim sistemi olarak 4.1.1 yüklü ve bildiğiniz gibi 4.2.2 çıktı. X5'teki Android işletim sistemini 4.1.1 den 4.2.2'ye nasıl güncelleyeceğim konusunda bir bilgi bulamadım. Örneğin sitesinde Android 4.2.2 için de FW var. Bu FW güncellemesini yaptığımızda FW ile birlikte Android işletim sistemi de 4.2.2'ye yükselmiş olacak? Ayrıca 4.2.2 yi tavsiye edermisiniz. Bunu Minix Neo başlığına da yazdım ancak cevap gelmedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Syg.

Denemediysen eğer Levy'nin 2,2,4 (android 4,1) romunu yükle.Mk808B'de 4,2'yi 2 defa yükledim ama her seferinde bu roma geri dönmüştüm,daha stabil bana göre.
    http://www.freaktab.com/showthread.php?5033-!NEW!-MK808-MK808B-MINIX-Hybryd-FW-V2-2-4-!NEW!(22-05-2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 5 Ekim 2013; 11:03:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012
    Denemediysen eğer Levy'nin 2,2,4 (android 4,1) romunu yükle.Mk808B'de 4,2'yi 2 defa yükledim ama her seferinde bu roma geri dönmüştüm,daha stabil bana göre.
    http://www.freaktab.com/showthread.php?5033-!NEW!-MK808-MK808B-MINIX-Hybryd-FW-V2-2-4-!NEW!(22-05-2013)

Bu cihazların chiplerinden anlamam ama yüklenmesini önerdiğiniz Rom Minix Neo x5'e gerçekten uygun mudur? Şayet uygunsa linkini verdiğiniz siteden
    Televizyonumun 720p olması nedeniyle 1080p yerine 720p olanını mı yüklemem uygun olur? Bir de yükleme yöntemi olarak minix için daha önce uyguladığımın aynısını mı yapacağım (Yani otg kablosunun bağlanması, cihazın fişe takılması bir kürdanla küçük deliğin olduğu yere bastırırken açma kapama düğmesine 7-8 saniye basılması, donanımın bulunması ve yazılımın yüklenmesi gibi) Bu arada yukarıdaki sorumun cevabını tam alamadım. Yani işletim sistemini 4.2.2 ye yükseltme FW yüklemesinden ayrı bir iş midir Bilgilendirirsen sevinirim. Syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: cebor

quote:

Bu cihazların chiplerinden anlamam ama yüklenmesini önerdiğiniz Rom Minix Neo x5'e gerçekten uygun mudur? Şayet uygunsa linkini verdiğiniz siteden
    Televizyonumun 720p olması nedeniyle 1080p yerine 720p olanını mı yüklemem uygun olur? Bir de yükleme yöntemi olarak minix için daha önce uyguladığımın aynısını mı yapacağım (Yani otg kablosunun bağlanması, cihazın fişe takılması bir kürdanla küçük deliğin olduğu yere bastırırken açma kapama düğmesine 7-8 saniye basılması, donanımın bulunması ve yazılımın yüklenmesi gibi) Bu arada yukarıdaki sorumun cevabını tam alamadım. Yani işletim sistemini 4.2.2 ye yükseltme FW yüklemesinden ayrı bir iş midir Bilgilendirirsen sevinirim. Syg.

Neo x5 kullanmadığımı baştan belirteyim.
    Daha önce nasıl 4,1 rom yüklediyseniz aynı şekilde yükleyeceksiniz,farklı bir iş değil.Yani 4,2 olan bir romu yüklediğinizde cihaz 4,2 olur.
    Verdiğim linkte neo x5 için 720 olanı indirip yüklersiniz.Bende MK808B için 720 olanı kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 5 Ekim 2013; 13:04:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Neo x5 kullanmadığımı baştan belirteyim.
    Daha önce nasıl 4,1 rom yüklediyseniz aynı şekilde yükleyeceksiniz,farklı bir iş değil.Yani 4,2 olan bir romu yüklediğinizde cihaz 4,2 olur.
    Verdiğim linkte neo x5 için 720 olanı indirip yüklersiniz.Bende MK808B için 720 olanı kullandım.

Teşekkürler Önce Minix'in önerdiği 4.2.2 Yi sonra sizinkini deneyeceğim. Syg.
  • Önce Minix son versiyon 4.2.2 yi denedim görsellik olarak iyiyken sürekli kitlenmeler yaşadım. Son olarak sizin önerdiğiniz levy ninkini yükledim Başlangıçta daha stabil gibi görünürken özellikle youtube uzun seyirlerde ara ara kitlenmeler oldu. Ayrıca airpin servisi diğerleri gibi stabil çalışmıyor. Medya oynatma vs dahil başkaca bir sorun yok. Ancak yönergesinde yer alan:
    -next go to settings>developer options:
    -in advance task killer
    -in advance task killer go to settings:
    1. check startup kill
    2. select startup delay and set it to 20-30s
    işlemini "Gelişmiş" seçeneğini bulamadığımdan yapamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Syg.

Edit : ilave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 6 Ekim 2013; 16:46:17 >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.