Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu fena halde dağılmış ve sorunumun çözümünü bulamadım.

elimdeki cihaz şu:
    Dual Core MK808 8GB RK3066 Cortex A9 Android 4.1

ilk aldığımda çok güzel çalıştı fakat elim ayağım rahat durmadı bi tane güncelleme yükledim ve cihazın bi daha wirelesi çalışmadı. ama cihazda sorun yok android açılıyo işlem yapıyo wa. ama netsiz bi şe yaramıyo tabiki. bu sorunumu gidermek için nasıl ve hangi yazılımı yüklemem gerekiyo tşk ler.
  • donanim06 D kullanıcısına yanıt
    klasik bişey olcak ama romu tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    sorun şu ki rom u artık cihazın kenarına çöp sokup günceleyemiyorum çünki o işlemi kabul etmiyor. sd karttan nasıl yüklerim romu ve hangi rom u kulanmam gerekiyor yardım lütfen. tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

arkadaşlar bu wireless keyboard ve mouseların hangisi iyi ve uygun fiyatlı acaba. öneriniz varmı?

Siyah olan Airmouse den elimde 1 adet sıfır mevcut. pilleri ile birlikte çok uyguna vereceğim ihtiyacı olanlara.
    Herkese iyi haftalar dilerim.
    Saygılarımla.

• android tv için olmazsa olmaz şeklinde tavsiye edebileceğiniz uygulamalar nelerdir?
    kullandığınız,beğendiğiniz uygulamaların isimlerini verebilirseniz çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 14 Kasım 2013; 9:38:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanim06 D kullanıcısına yanıt
    hocam kurduğunuz rom cihaza uyumlu olmayabilir.

bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım.

başka bir rom indirip, yükleyin..
  • Merhabalar,

sadece digiplay ve arada netten film izlemek için hangi cihazı tercih edersiniz?
    bir sürü model olunca insanın kafası karışıyor. ya da bu ihtiyaçları giderebilecek satılık cihazı olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badbora

Merhabalar,

sadece digiplay ve arada netten film izlemek için hangi cihazı tercih edersiniz?
    bir sürü model olunca insanın kafası karışıyor. ya da bu ihtiyaçları giderebilecek satılık cihazı olan var mıdır?

Linkteki cihazı ve satıcıyı tavsiye ederim,işinizi gayet iyi görür. Encard'ınız varsa 96 liraya 4 çekirdekli rk3188'li cihaz almış olursunuz.

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Tronsmart-MK908-RK3188-Quad-Core-TV-Stick-Smart-Android-4-2-2-TV/864919630.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Orijinalden alıntı: badbora

Merhabalar,

Linkteki cihazı ve satıcıyı tavsiye ederim,işinizi gayet iyi görür. Encard'ınız varsa 96 liraya 4 çekirdekli rk3188'li cihaz almış olursunuz.

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Tronsmart-MK908-RK3188-Quad-Core-TV-Stick-Smart-Android-4-2-2-TV/864919630.html

maalesef encard kartım yok

cevap için teşekkürler

@historical2012

• Merhabalar,
    Aşağıdaki özellikteki ürünü aldım.
    İlk başta ürün çalıştı. Bilgisayarıma bağlayıp tekrar tv ye bağlayınca ürün çalışmadı.
    ANDROID YAZISI ÇIKIP BEKLİYOR.
    Sorun nedir? Neden olur? Ne yapabilirim?
    Yardım lütfen!!!!!!

Model UG007
    CPU Rockchip RK3066 1.5GHz Cortex A9 Dual core
    GPU MALI400 4Core
    Operation System Android 4.1.1
    RAM DDR3 1G
    ROM 8G
  • arkadaşlar bu ve benzeri ürünlerde iptv özelliği var mı?
    yoksa
    normal pc gibi simple player falan kurulabiliyor mu?
    (Android meselesine tamamen yabancı birisi olarak soruyorum. şimdiden affola.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

arkadaşlar bu ve benzeri ürünlerde iptv özelliği var mı?
    yoksa
    normal pc gibi simple player falan kurulabiliyor mu?
    (Android meselesine tamamen yabancı birisi olarak soruyorum. şimdiden affola.)

Aynı soruyu sormak için forumda uygun bir yer arıyordum :) Sanırım doğru yerdeyim. IPTV için link dosyası hazırlayıp (txt,xml vs.) içine atıp IPTV olarak kullanabileceğimiz cihaz mıdır bunlar? Değilse konuyu bilen arkadaşlar daha uygun cihaz için öneride bulunabilir mi?

Saygılar. Teşekkürler.
  • wondershare player,mx player gibi uygulamalar iptv linklerini çalıştırıyor.
    İptv Pro uygulaması ile hazır m3u dosyası yükleyerek kullanılabilir.
    Wondershare player ile xml formatında hazır liste yüklenip kullanılabilir.
    Atlanta İptv uygulaması yükleyerek text formatında liste yükleyip kullanılabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 15 Kasım 2013; 10:37:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AİRMOSUE VAR ARKADAŞLAR PİİLERİ DAHİL ÇOK UYGUNA.

ALMAK İSTEYEN HABER VERSİN. SIFIRDIR 1 AY KULLANILDI.
  • Teşekkürler @historical

Android telefonumla Wondershare kullanmıştım IP ile tv izlemeyi denemek için. Diğerlerini duymamıştım sağolun. Demek ki tv ye bağlayıp kullananlar içinde uygunmuş bu yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

wondershare player,mx player gibi uygulamalar iptv linklerini çalıştırıyor.
    İptv Pro uygulaması ile hazır m3u dosyası yükleyerek kullanılabilir.
    Wondershare player ile xml formatında hazır liste yüklenip kullanılabilir.
    Atlanta İptv uygulaması yükleyerek text formatında liste yükleyip kullanılabilir..

çok teşekkürler
  • 1 yıl once cinden aldıgım mk808B bır hafta once acılırken android yazısında kalıyordu.
    daha once hıc guncelleme filan yapmamıstım, forumlar ve youtube yardımıyla
    finless 2.1 room kurdum cihaz acıldı ekran ve masaustu normal sekılde calıstı.
    Problemim Wifi ve bluetooth calısmıyor. Rom uymamıs olabilirmi ? nasıl bir yontem belirlemem gerekir yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanim06

Arkadaşlar konu fena halde dağılmış ve sorunumun çözümünü bulamadım.

elimdeki cihaz şu:
    Dual Core MK808 8GB RK3066 Cortex A9 Android 4.1

ilk aldığımda çok güzel çalıştı fakat elim ayağım rahat durmadı bi tane güncelleme yükledim ve cihazın bi daha wirelesi çalışmadı. ama cihazda sorun yok android açılıyo işlem yapıyo wa. ama netsiz bi şe yaramıyo tabiki. bu sorunumu gidermek için nasıl ve hangi yazılımı yüklemem gerekiyo tşk ler.

aynı durum bende de mevcut. cokme sonucu room yukledım wifi yok.
    suan baska bir room buldum onu ındırıyorum dener yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.