Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende dark R9730 var oda RK3066 ama bir kaç sorunum var ve başka bir rom bulamadım instagram ve vine videolarını izleyemiyorum ses var görüntü yok başka bir romla düzelticeğimi umuyorum ve 4.2 ye yükseltmek istiyorum bunlar mümkünmü acaba.

• arkadaşlar android tv için kesinlikle olması gereken tv programları ve diğerleri nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Mk808 için 13 kasım güncellemesi

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/13/rom-download-new-stock-firmware-for-original-mk808-dual-core-tv-stick/#.Uo73uTf9V23

nasıl güncelleme yapacağız?
  • MK 809 II için güncelleme var mı? Nasıl güncellenecegini bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

MK 809 II için güncelleme var mı? Nasıl güncellenecegini bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

bu linktekini bir deneyin.ben başka bulamadım.

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/06/17/custom-rom-for-qc802ug007bmk809iii-quad-core-tv-sticks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 6 Aralık 2013; 1:01:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Mk808 için 13 kasım güncellemesi

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/13/rom-download-new-stock-firmware-for-original-mk808-dual-core-tv-stick/#.Uo73uTf9V23

Ben şu Romları kullanıyorum....
    http://www.freaktab.com/showthread.php?4973-MK808-Non-B-JB-4-2-2-Official-Finless-ROM-2-1
    aynı forumda 1080p kernellerde mevcut.

Bir ara da şu Romu kullanmıştım,
    http://www.freaktab.com/showthread.php?5069-MK808-MK808B-MINIX-Hybryd-FW-V2-2-4-!NEW!%2822-05-2013%29

ikisi de sıkıntısız, tercihinize kalmış...

Kurulum için de içinde ingilizce olarak yazıyor, ingilizceniz yoksa konunun ilk sayfasında arkadaş anlatmış...
    şu şekilde :

3- Windows işletim sistemi ve “Rockchip Batch Tools v1.5 yazılımı kullanılarak güncelleme:

• Rockchip Batch Tools v1.5 yazılımını indirip zipli dosyayı , açın (extract edin)
    • MiniUSB to USB kablonuzun, mini tarafını MK808 in “OTG” portuna takın. (Güç portuna takılı olmayacak) Kutu üzerindeki delikten bir ataç yardımı ile cihaz içerisinde bulunan reset butonuna basın ve basılı tutun. Butona basılı vaziyette iken, usb kablosunun diğer ucunu Windows yüklü bilgisayarınızın usb portuna bağlayın. (2-3 sn daha mk808 üzerindeki butona basılı tutun)
    • Herşeyi doğru yaptıysanız, Windows driver aramaya başlayacaktır.Bulamadığı zaman, kontrol paneli / aygıt yöneticisi ‘ ne girip “bilinmeyen aygıt” a gidip, “driver (sürücü) güncelle” deyin. Ve açılan pencereden size (işletim sisteminize-32 - 64 bit inize) uygun olan sürücüyü “RockusbDriver” klasörü içerisinden bulup (gösterip) seçin. İşlem bitiminde cihaz “rk30sdk” olarak görünmeli.
    • “Rockchip Batch Tools v1.5” i çalıştırın. Program bir cihazı bulacak ve “yeşil renkli kutu” ile belirtecektir.
    • FW Path” bölümünden, “update.img” i kaydettiğiniz yerden seçin / gösterin.
    • Programın alt sırasında yeralan “Restore” butonuna basın. ( Bu esnada, tüm ayarlarınız, uygulamalarınız silinecek, hatta sdcard’ ınız da formatlanacak). Cihazınıza update.img yi atacak.
    • Recovery içerisinde , MK808 kapanıp açılacak ve işlem bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afterdarq -- 6 Aralık 2013; 9:16:41 >

• konu yanlış yere açıldığından taşındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejer -- 1 Ocak 2014; 19:11:33 >
  • bendeki UG007 sıkıntı çıkarttı..uzun bir süre kullanmadım şimdi açılmıyor android yazısı ekranda ama ilerlemiyor neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

bendeki UG007 sıkıntı çıkarttı..uzun bir süre kullanmadım şimdi açılmıyor android yazısı ekranda ama ilerlemiyor neden olabilir ?

Bendeki MK808b de aynı arızayı vermeye başladı. Android yazısında kalıyor. Aldığımdan beri hiçbir güncelleme yapmadım. Nasıl geri döndürebilirim. Farklı bir rom kullanmakta istemiyorum. Wifi da sorun oluyormuş anladığım kadarıyla. Wifi olmadan bir işe yaramaz.
    Yardım edebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar mini box almayı düşünüyorum ve iki ürün arasında kaldım. İşlemcileri farklı marka olduğu için karşılaştıramadım. Televizyonumda 3d yok. 2 numaralı ürünün 3d desteği var sanırım. Yani bunu da karşılaştırmaya gerek yok.

1-)Dark Evo Smart Stick MK809-II (Rockchip RK3066)
    http://www.teknobiyotik...ekli-wi-fi-mini-pc.html

2-)Dark EvoBOX A1R2 (ARM Cortex A8 İşlemci)
    http://www.teknobiyotik...4-0-1g-ram-mini-pc.html

• quote:

Orijinalden alıntı: navarow

quote:

bendeki UG007 sıkıntı çıkarttı..uzun bir süre kullanmadım şimdi açılmıyor android yazısı ekranda ama ilerlemiyor neden olabilir ?

Bendeki MK808b de aynı arızayı vermeye başladı. Android yazısında kalıyor. Aldığımdan beri hiçbir güncelleme yapmadım. Nasıl geri döndürebilirim. Farklı bir rom kullanmakta istemiyorum. Wifi da sorun oluyormuş anladığım kadarıyla. Wifi olmadan bir işe yaramaz.
    Yardım edebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.

Ben bir süre modemle sorun yaşadım kablosuz adını değiştirmiştim ondanmı acaba ??
  • Arkadaşlar bende bir arkadaştan aldığım 4.1 yüklü Mini PC iMito var. İlk tv ye bağladığımda hemen yanında duram wireless modem için parola vs ayarlarını yaptım nete bağlandı. Ancak bir süre sonra bağlantı koptu ve şimdi ağı görmesine rağmen bağlanmıyor.

Birde usb den harici hdd bağlıyorum görmüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?

Edit: Bağlantı sorununu ağ adını ve şifreleme metodunu değiştirerek çözdüm şimdilik ancak harici hdd yi göstermeyi başaramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 17 Ocak 2014; 17:42:02 >
  • Arkadaşlar dark evo MK809II smart stick alalı 3 hafta oldu ;

1-Android markette filan dolaşırken cihaz kendini kapatıyor. Bu 15-20 dakikada bir tekrarlıyor Anladığım kadarıyla cihaz için firmware güncelleme çıkmamış, sadece ilk sürümü koymuşlar sizde sayfaya bir bakarmısınız? (teknik serviside aradım firmware güncelleyin diyor ama sayfada sadece ilk sürüm var?)

http://www.dark.com.tr/dark-destek-evobox

2-Birde ürünün içinden adaptör çıkmadığı ve tv'min usb portu olmadığı için 5 v 650 mah'lik bir adaptör ile kullanıyorum, acaba adaptör hafif kaçıyor olabilir mi? Kaç mah adaptör tavsiye edersiniz?

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

Arkadaşlar dark evo MK809II smart stick alalı 3 hafta oldu ;

1-Android markette filan dolaşırken cihaz kendini kapatıyor. Bu 15-20 dakikada bir tekrarlıyor Anladığım kadarıyla cihaz için firmware güncelleme çıkmamış, sadece ilk sürümü koymuşlar sizde sayfaya bir bakarmısınız? (teknik serviside aradım firmware güncelleyin diyor ama sayfada sadece ilk sürüm var?)

http://www.dark.com.tr/dark-destek-evobox

2-Birde ürünün içinden adaptör çıkmadığı ve tv'min usb portu olmadığı için 5 v 650 mah'lik bir adaptör ile kullanıyorum, acaba adaptör hafif kaçıyor olabilir mi? Kaç mah adaptör tavsiye edersiniz?

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler

Bu iki linkten yararlanabilirsin

http://www.freaktab.com/showthread.php?5759-Mk809ll-stock-4-2-2-firmware

http://www.freaktab.com/showthread.php?5232-MK809II-Finless-1-7a-ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 20 Ocak 2014; 12:25:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu hakkında bilgisi olan yokmu acaba ?? sağdan soldan bulabildiğim ufak bilgi kırıntıları ile ingilizce sayfalardan anladığım kadarı ile cihaza recovery yapılıyor ama anlamadığım nasıl yapıldığı bu işlemlerde air mouse işe yarıyormu mesela ctrl+alt+del e basında yeniden başlatabiliyor benzer bir tuş kombinasyonu varmı??
  • quote:

Konu hakkında bilgisi olan yokmu acaba ?? sağdan soldan bulabildiğim ufak bilgi kırıntıları ile ingilizce sayfalardan anladığım kadarı ile cihaza recovery yapılıyor ama anlamadığım nasıl yapıldığı bu işlemlerde air mouse işe yarıyormu mesela ctrl+alt+del e basında yeniden başlatabiliyor benzer bir tuş kombinasyonu varmı??

yukarıda yazmıştım, recovery menüsüne telefondaki gibi tuş kombinasyonu ile giremiyorsunuz genelde cihaz üzerinde ufak iğne deliği gibi bir deliğe basarken usb kabloyu takıp PC üzerindeki program vasıtası ile recovery ediyorsunuz...
    Biraz araştırın videoları bile var...
    Biraz yukarıdaki mesajımda şunu da belirtmiştim ayrıca =>

Windows işletim sistemi ve “Rockchip Batch Tools v1.5 yazılımı kullanılarak güncelleme:

• Rockchip Batch Tools v1.5 yazılımını indirip zipli dosyayı , açın (extract edin)
    • MiniUSB to USB kablonuzun, mini tarafını MK808 in “OTG” portuna takın. (Güç portuna takılı olmayacak) Kutu üzerindeki delikten bir ataç yardımı ile cihaz içerisinde bulunan reset butonuna basın ve basılı tutun. Butona basılı vaziyette iken, usb kablosunun diğer ucunu Windows yüklü bilgisayarınızın usb portuna bağlayın. (2-3 sn daha mk808 üzerindeki butona basılı tutun)
    • Herşeyi doğru yaptıysanız, Windows driver aramaya başlayacaktır.Bulamadığı zaman, kontrol paneli / aygıt yöneticisi ‘ ne girip “bilinmeyen aygıt” a gidip, “driver (sürücü) güncelle” deyin. Ve açılan pencereden size (işletim sisteminize-32 - 64 bit inize) uygun olan sürücüyü “RockusbDriver” klasörü içerisinden bulup (gösterip) seçin. İşlem bitiminde cihaz “rk30sdk” olarak görünmeli.
    • “Rockchip Batch Tools v1.5” i çalıştırın. Program bir cihazı bulacak ve “yeşil renkli kutu” ile belirtecektir.
    • FW Path” bölümünden, “update.img” i kaydettiğiniz yerden seçin / gösterin.
    • Programın alt sırasında yeralan “Restore” butonuna basın. ( Bu esnada, tüm ayarlarınız, uygulamalarınız silinecek, hatta sdcard’ ınız da formatlanacak). Cihazınıza update.img yi atacak.
    • Recovery içerisinde , MK808 kapanıp açılacak ve işlem bitecek.

• işlem bu kısımda pc denmi yapılıyor ? stick in hdmi girişi takılmayacakmı tv ye falan?

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.