Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olayı anladım fakat bir kaç tane indirmeme rağmen inen dosyalar sorunlu sanırım aygıt yöneticisinde ismi sadece rk30 olarak sorunlu çıkıyor driver eksik muhtemelen
  • Arkadaşlar mk809 ii modern combat 4 ü çalıştırır mı?
    Çalıştırırsa donma filan olur mu? Deneyen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

Arkadaşlar bende bir arkadaştan aldığım 4.1 yüklü Mini PC iMito var... usb den harici hdd bağlıyorum görmüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?

Root vs mi yapmam gerekiyor cihaza neden hdd yi görmüyor başka hdd denedim yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende bir arkadaştan aldığım 4.1 yüklü Mini PC iMito var... usb den harici hdd bağlıyorum görmüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?

Root vs mi yapmam gerekiyor cihaza neden hdd yi görmüyor başka hdd denedim yardımcı olabilecek var mı?

Stick cihazlarin hepsinde bu sorun var.usb den aldigi guc yetmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234c

Arkadaşlar mk809 ii modern combat 4 ü çalıştırır mı?

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama eger dark ın sattığı bu modeli almayı düşünüyorsanız kesinlkle almayın.Daha ucuza çok daha iyi cihazlar alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

quote:

Cihazı güç girişnden duvar usb adaptörlü olarak prize bağlıyorum. Daha yüksek amperli bir usb adaptörü kullansam olur mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazı güç girişnden duvar usb adaptörlü olarak prize bağlıyorum. Daha yüksek amperli bir usb adaptörü kullansam olur mu?

Boşuna uğraşıp stres yapmayın hocam,ben söylediğin şeyi yaptım yine olmadı.
    En mantıklısı seyredeceigniz filmi dosyayı flash belleğe atıp cihazda acmak.

• historical2012 H kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz. Zaten fazla vaktim yok biraz uğraştım gına geldi eski iomegadan devam bunu da vereyim bir arkadaşa gitsin, tek problemi bu da değil, arada kendini resetliyor, ısınıyor vs android cihazların stabilite ve yaygınlık açısından daha çok yolu var gibi..

3 güne bir cihaz çıkıyor türlü sorunları ile 2 sw updatesi geliyor olmuyor yenisi çıkıyor, bol zaman ve sabır işi, en iyisi her zaman htpc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 22 Ocak 2014; 11:22:49 >
  • quote:

quote:

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama eger dark ın sattığı bu modeli almayı düşünüyorsanız kesinlkle almayın.Daha ucuza çok daha iyi cihazlar alabilirsiniz.

Peki garantisi olan ve bu cihazdan daha iyi dediğiniz cihaz önerebilir misiniz(nerde satılıyo)? Bi tek mk809 ii yi bulabildim ben garantili olarak. Diğer ürünlerin çoğu yurtdışı garantili vede ya 6 ay ya da 1 yıl garantisi var. Bi bozulsa çine felan yollanıyomuş. Ama mk809 ii hem 2 yıl garantili satılıyo hem de darty gibi bilindik bi mağazada

• quote:

quote:

quote:

Peki garantisi olan ve bu cihazdan daha iyi dediğiniz cihaz önerebilir misiniz(nerde satılıyo)? Bi tek mk809 ii yi bulabildim ben garantili olarak. Diğer ürünlerin çoğu yurtdışı garantili vede ya 6 ay ya da 1 yıl garantisi var. Bi bozulsa çine felan yollanıyomuş. Ama mk809 ii hem 2 yıl garantili satılıyo hem de darty gibi bilindik bi mağazada

takılmayın garantiye,illa aynı cihazı almak istiyorsanız çinden aynı paraya 3 tane alırsınız.

• Merhaba
    benim kullandığım mk808 cihaz Antutu testinden 8150 puan alıyor
    ama aynı özelliklerdeki tablet ise 14310puan alıyor
    sizin cihazlardaki durum nasıl?
  • mk808 için en stabil rom tavsiyesi hangisidir? Birde diğer cihazların romu bu cihaza uyarmı minix vb. rk3066 olan bütün cihazlar aynı romu kullanabilrmi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirbas44

mk808 için en stabil rom tavsiyesi hangisidir? Birde diğer cihazların romu bu cihaza uyarmı minix vb. rk3066 olan bütün cihazlar aynı romu kullanabilrmi..

hepsi hepsine uyuyor.. tek sorun kullanılan wifi chip farklı ise wifi çalışmıyor

mk808 için en güncel
    http://www.freaktab.com/showthread.php?4973-MK808-Non-B-JB-4-2-2-Official-Finless-ROM-2-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 27 Ocak 2014; 16:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

mk808 için en stabil rom tavsiyesi hangisidir? Birde diğer cihazların romu bu cihaza uyarmı minix vb. rk3066 olan bütün cihazlar aynı romu kullanabilrmi..

hepsi hepsine uyuyor.. tek sorun kullanılan wifi chip farklı ise wifi çalışmıyor

mk808 için en güncel
    http://www.freaktab.com/showthread.php?4973-MK808-Non-B-JB-4-2-2-Official-Finless-ROM-2-1

Ender Bey cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
    finles rom 2.1 kurdum yalnız anlam veremediğim sıkıntı şurda bu romu ilk kurdum sonrasında boot ekranında kalınca geekbuying de yayınlanan son romu kurdum buda belli bir süre sonra aynı sıkıntıyı verince finles 2.1 tekrar kurdum. Finles romunu ilk kurduğumda wifi vede internette filim izlemede hiç bir sıkıntı yok çok akıcı idi. 2. kurduğumda aynı romu 306p da dahi filimler takılıa takıla oynatıyor... o yüzden sıkıntısız bir rom arayışına girdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

mk808 için en güncel

Ender Bey cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
    finles rom 2.1 kurdum yalnız anlam veremediğim sıkıntı şurda bu romu ilk kurdum sonrasında boot ekranında kalınca geekbuying de yayınlanan son romu kurdum buda belli bir süre sonra aynı sıkıntıyı verince finles 2.1 tekrar kurdum. Finles romunu ilk kurduğumda wifi vede internette filim izlemede hiç bir sıkıntı yok çok akıcı idi. 2. kurduğumda aynı romu 306p da dahi filimler takılıa takıla oynatıyor... o yüzden sıkıntısız bir rom arayışına girdim.

aslında romu yenıden kurarken clear yapmak gerekıyor veya başka versiyon atıp yenıden o versiyona gerı donmek gerekıyor oyle bır sıkıntıyla bende bır kac kez karsılastım

bunuda deneyın

http://www.freaktab.com/showthread.php?6723-NEW-MK808-MK808B-MiniX-NEO-X5-BASED-ROMS-%2830-AUG-2013%29

• Baya uğraştım ama normalde RkTool ile cihazın pc de rk30 olarak bu sefer sorunsuz donanım olarak çıktı geçen sefer aynı isimle ? sorunlu olarak tanımıştı pc geleyim asıl konuya tools şimdi benimUG007 yi yesil olarak gördü gördüde bu update img denen dosya nerde ?? onu bulamadığımiçin devam etmedim RK3066 cipsetli UG007 cihazın update img dosyasını nerden nasıl bulurum ?? bendeki UG007 yeni nesil olanı yani reset tuşu var cihazın coveri açmak gerekmiyor..
  • Dark Evo Smart Stick MK809-II (Rockchip RK3066) ile internet bağlantısı iyi olmasına rağmen youtube' programında videolarda takılma sanki bağlantı yavaşmış gibi donma problemleri yaşayan varmı ?
  • Arkadaşlar elimde rk 3066 cihazım var daha yeni aldım 2.açışımda açılmıyor problem nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: üyelim

Arkadaşlar elimde rk 3066 cihazım var daha yeni aldım 2.açışımda açılmıyor problem nedir acaba

Ben de dartyden mk809 ii aldım şuan kargoda gelmedi. Siz nerden ve hangi model almıştınız.
    Yani rk3066 ama hangi marka ve modelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azygo85 -- 2 Şubat 2014; 7:20:17 >
  • merhaba cihazım rk3066 tv box program açılmıyor daha yeni kutusunda satmayı düşünüyorum Sanırım program silindi 80 tl ye vericegim ilgilenirdeniz yada ihtiyacı olan varsa 0507 383 33 43 den görüşebliriz

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.