Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan_k

quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

quote:

bu cihazda flash destekli web sayfalarını nasıl açabilirim.

flash destekli web sayfasına neden ihtiyacım var; digiturkplay android uygulamasında web'teki gibi maçlarda 2.yayına geçme şansımız olmuyor.(2.yayın maçlarda daha kaliteli olmaktadır.) oysa cihazın browserından açabilirsem 2.yayına geçebilirim diye düşünüyorum amma velakin android tabanlı browserlarda flash desteğine ihtiyaç doğuyor.

puffin web browser kullanin

denedim ancak puffin browser üzerinden digiturkplay'in internet sitesine girdiğimde 'yurtdışından bağlanıyorsunuz.' uyarıyla karşılaştım. yurtdışından digiturkplay'e giriş yok diye biliyorum o yüzden giriş yapmadım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aranızda bu mini pc lere harici HDD bağlanabiliyormu yapılılıyorsa nasıl yapılırbilen varmı ??

Bendeki stick extra bir OTG girişe sahip buna uygun hdd ile bağlantı kurabilecek kabloyu buldum taktım ama tık olmadı :) bu arada belirteyim HDD kendi elektriğini adaptöründen alan eski model..

• quote:

quote:

quote:

flash destekli web sayfasına neden ihtiyacım var; digiturkplay android uygulamasında web'teki gibi maçlarda 2.yayına geçme şansımız olmuyor.(2.yayın maçlarda daha kaliteli olmaktadır.) oysa cihazın browserından açabilirsem 2.yayına geçebilirim diye düşünüyorum amma velakin android tabanlı browserlarda flash desteğine ihtiyaç doğuyor.

denedim ancak puffin browser üzerinden digiturkplay'in internet sitesine girdiğimde 'yurtdışından bağlanıyorsunuz.' uyarıyla karşılaştım. yurtdışından digiturkplay'e giriş yok diye biliyorum o yüzden giriş yapmadım.

mozilla frefox yukle web uzerınden ızlersın kesın 100/1000 ben izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ap58

quote:

quote:

quote:

firefox'u denedim diye hatırlıyorum. adobe flash yükleyin hatası alıyordum. senin cihazda öncesinde flash yüklü olma ihtimali var mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ap58

quote:

quote:

quote:

firefox'u denedim diye hatırlıyorum. adobe flash yükleyin hatası alıyordum. senin cihazda öncesinde flash yüklü olma ihtimali var mı

fash yuklu evet

flash sadece frefoxda zaten aktıf ayrıca flash yuklu olmadan da çalısması lazım frefoxda otomatık desteklıyor vede açıyor dıye bılıyorum aksam bakarım eve gıdınce

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

http://www.freaktab.com/showthread.php?5017-NEW-Imito-MX1-2-JB-4-2-2-Finless-ROM-2-0

şuraya bak derim 1 ve 2 için diyor başlıkta

merhaba

Bir şey sorabiliymiyim belki bilginiz vardır.Bendeki android stick android yazısında kalıyordu rom attım birkaçtane fakat ekranda apply update,wipe data.. gibi yazılar ekran cıkıyor fakat tek sorun onlara tıklayıp devam edemiyorum.

Buna nasıl çözüm bulabiliriz kardeşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hvsysn

quote:

http://www.freaktab.com/showthread.php?5017-NEW-Imito-MX1-2-JB-4-2-2-Finless-ROM-2-0

şuraya bak derim 1 ve 2 için diyor başlıkta

merhaba

Bir şey sorabiliymiyim belki bilginiz vardır.Bendeki android stick android yazısında kalıyordu rom attım birkaçtane fakat ekranda apply update,wipe data.. gibi yazılar ekran cıkıyor fakat tek sorun onlara tıklayıp devam edemiyorum.

Buna nasıl çözüm bulabiliriz kardeşler.

Alıntıları Göster
    Bendeki aynı sorunu yapıyordu baya uğraştım yapamadım ama sonra İmito tools RK3066 için uyuyor diye yabancı bir forumdan bilgi edindim ve o tool ile önce sildi içindekileri sonra yükledi şimdi arayüzü bile farkli cihazın ama herhangi bir sıkıntı yok tüm uygulamalar çalışıyor..

Sizdeki stick chipseti nedir marka model yazarsanız baya tırmaladığım sayfalar arasında onla da ilgili bir şeyler görmüş olabilirim :)

• VirtualFrog kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bende çok uğraşdım ama yapamadım :-( bendeki stick mk808 rk3066 .Yardımcı olduğunuz için teşekkürler
  • quote:

Merhaba

Bende çok uğraşdım ama yapamadım :-( bendeki stick mk808 rk3066 .Yardımcı olduğunuz için teşekkürler
    çipset bendeki ile aynı yani size İmito MX1 Finless tool 1.5 olacaktır ama garanti veremem :) denemek denememekten iyidir.Sizdeki cihazda umarım bir reset tuşu vardır..cihazın yan taraflarına bakın ufak bir delik varmı bir taç yardımı ilereset atabilirsin..Altdaki işlemden sonra arayüzünüz değişebilir amasıkıntı yok herşey çalışıyor..

Öncelikle bu siteye girip ilk konuda anlatılan konu bunla alakalı ve Finless tool link verilmiş ordan İmitoMX1 finless rom root
    aracını indirin (indirilen dpsya içinde ayrıca Rockchip batch tools da verilmiş...)

http://www.freaktab.com...-debloat-init-d-support

Daha sonra cihazı OGT girişinden PC ye takınız bu arada reset tuşu basılı olacak bir süre sonra pc yeni donanım bulundu diyecek..daha sonra aygıt yöneticisinde bu cihazı göreceksiniz sorunlu olarak ( bu kısımönemli ) uzerine gelip sağ klik sürücüyü güncelle diyorsunuz listeden belli bir konumdan yükle seçenegi ile indirdiğimiz finless tool dosyaları içerisinde drivers bölümünden hangi işletimsistemini kullanıyorsanız ona uyanı gösterip güncelliyoruz..daha sonra aygıt yöneticimiz mini pc mizi RK30 olarak görecek..

http://www.youtube.com/watch?v=5GDVN64n60k
    Buda benim izleyip uyguladığımvideo linki
    Cihazların OTG girişleri farklı olabiliyor bendeki otg girişine normal usb/power olan uydu onla yaptım videodaki giriş daha değişikmiş...

Daha sonra Tools içindeki ROM Flash Tool açıyoruz Altda <<<<<<<<<Found RK Android rock usb<<<<< yazısını görüyorsak iş tamam

4 seçenek var bunlardan Erase NAND(IDB) buna tıklıyoruz...işlem tamamdiyene kadar ellemeyin

sonrada Flash Rom tıklıyoruz bir kaç dk işlem yapacak..en son işlemler listesinde RUN yazısı çıkmışsa olay tamamdır

Cihazı tekrar TV ye takıp yeniden ayarları yapmamız gerekiyor...

• quote:

çipset bendeki ile aynı yani size İmito MX1 Finless tool 1.5 olacaktır ama garanti veremem :) denemek denememekten iyidir.Sizdeki cihazda umarım bir reset tuşu vardır..cihazın yan taraflarına bakın ufak bir delik varmı bir taç yardımı ilereset atabilirsin..Altdaki işlemden sonra arayüzünüz değişebilir amasıkıntı yok herşey çalışıyor..

Öncelikle bu siteye girip ilk konuda anlatılan konu bunla alakalı ve Finless tool link verilmiş ordan İmitoMX1 finless rom root
    aracını indirin (indirilen dpsya içinde ayrıca Rockchip batch tools da verilmiş...)

http://www.freaktab.com...-debloat-init-d-support

Daha sonra cihazı OGT girişinden PC ye takınız bu arada reset tuşu basılı olacak bir süre sonra pc yeni donanım bulundu diyecek..daha sonra aygıt yöneticisinde bu cihazı göreceksiniz sorunlu olarak ( bu kısımönemli ) uzerine gelip sağ klik sürücüyü güncelle diyorsunuz listeden belli bir konumdan yükle seçenegi ile indirdiğimiz finless tool dosyaları içerisinde drivers bölümünden hangi işletimsistemini kullanıyorsanız ona uyanı gösterip güncelliyoruz..daha sonra aygıt yöneticimiz mini pc mizi RK30 olarak görecek..

http://www.youtube.com/watch?v=5GDVN64n60k
    Buda benim izleyip uyguladığımvideo linki
    Cihazların OTG girişleri farklı olabiliyor bendeki otg girişine normal usb/power olan uydu onla yaptım videodaki giriş daha değişikmiş...

Daha sonra Tools içindeki ROM Flash Tool açıyoruz Altda <<<<<<<<<Found RK Android rock usb<<<<< yazısını görüyorsak iş tamam

4 seçenek var bunlardan Erase NAND(IDB) buna tıklıyoruz...işlem tamamdiyene kadar ellemeyin

sonrada Flash Rom tıklıyoruz bir kaç dk işlem yapacak..en son işlemler listesinde RUN yazısı çıkmışsa olay tamamdır

Cihazı tekrar TV ye takıp yeniden ayarları yapmamız gerekiyor...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba,

uzun süredir konuya mesaj yazmıyordum, ki çoğunuz da beni tanımıyorsunuz. mk808'i güzel bir kutu ve donanımla daha güzel bir hale getirmeye çalışıyordum. amacıma ulaştım ama sonra cihaz bana yetersiz geldi ve söküp yeni malzemelerle tekrar baştan inşa ediyorum.

gündüz saatlerinde buraya yazdığım mesajımı sildim, zira kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem: yeni bir soğutucu monte etmek istediğimde işlemcinin, kendi sağında ve solundaki çiplerden daha yüksek bir yapıda olduğunu gördüm. yani soğutucu ilk olarak işlemci ile temas etmekte. gpu ve ram üzerindeki kalıntılar ise işlemcinin kot farkı nedeniyle oluşan boşluğun; (ilgili çiplere teması sağlamak üzere) termal macun ile doldurulmasından ibaret anladığım kadarıyla..

ilk mesajı okuyan arkadaşları yanıltmak istemem, kusura bakmayın.

saygılar,

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 5 Mart 2014; 0:08:05 >

• VirtualFrog kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yardımların için teşekkür ederim senin verdiğin rom U siteden indirmeyi denedim ama site hep hata veriyor.senin verdiğin bu destekle başka bir rom buldum makinayı çalıştırdım.mk808b bob rom.

Senin soyledıgın rom U başka yerdende arayıp bulamadım.olsaydı denemek isterdim.

Tekrar teşekkürler
  • quote:

Kardeşim yardımların için teşekkür ederim senin verdiğin rom U siteden indirmeyi denedim ama site hep hata veriyor.senin verdiğin bu destekle başka bir rom buldum makinayı çalıştırdım.mk808b bob rom.

Senin soyledıgın rom U başka yerdende arayıp bulamadım.olsaydı denemek isterdim.

Tekrar teşekkürler
    Rica ederim :) forum dediğin yardımlaşmak için zaten..Cihazın arayüzü değiştimi ? valla bendeki eskisinden daha iyi diyebilirim
  • İmito mx1 de d-smart blu uygulaması kurup hata almayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avon Barksdale -- 9 Mart 2014; 21:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avon Barksdale

İmito mx1 de d-smart blu uygulaması kurup hata almayan var mı?
    MK808 B Bluetoothlu saılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banditnew5 -- 22 Mart 2014; 19:52:31 >
  • eCCo kullanıcısına yanıt
    hocam iyigünler rk 3066 chipsetli android tv döngel cihazım var hiçbirşey yokgen birden program açılmıyor artık bilgisayara bağladım cihazı görmüyor neyapmam lazım lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: üyelim

hocam iyigünler rk 3066 chipsetli android tv döngel cihazım var hiçbirşey yokgen birden program açılmıyor artık bilgisayara bağladım cihazı görmüyor neyapmam lazım lütfen yardımcı olun
    arkadaşlar ipegtop marka android tv cihazım rk 3066 cipsetli 4.1 sürüm cihazım açılmıyor ekranda sadece ipegtop yazısından başka bir şey yok kanaatimce program uçtu
    bilgisayarıma bağladığımda cihaz görünmüyor çevresinde resetleme yapacak bir düğmede yok.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum cihazı bilgisayara nasıl gösterip programı yüklerim
  • quote:

arkadaşlar ipegtop marka android tv cihazım rk 3066 cipsetli 4.1 sürüm cihazım açılmıyor ekranda sadece ipegtop yazısından başka bir şey yok kanaatimce program uçtu
    bilgisayarıma bağladığımda cihaz görünmüyor çevresinde resetleme yapacak bir düğmede yok.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum cihazı bilgisayara nasıl gösterip programı yüklerim

dostum cihazin yaziliminin ismini update olarak degistirip hafiza kartinin ana dizinine atip bir dene.acilista ingilizce cihazi gucellemek istiyormusunuz yazisi cikarsa yes deyin.olmaz ise internetten cihazin resetleme yontemini bi arastirin.benim cihazda ayni olmustu resetleme islemini nandflash in 8.ve9. ayaklarini kisadevre yaparak yazilimi kurmustum(en son care)
  • wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    Sagol Tesekkürederim deniyecegim insallah olur
  • quote:

Sagol Tesekkürederim deniyecegim insallah olur

eger olmazsa cihazi bana getirirsen bilgim dahilinde yardimci olurum.
  • Ben cihazı size göndermeyi tercih ederim,siz bu konuda bilgi sahibisiniz işi ehline bırakmak herzaman iyidir bana adresi yazın size göndermek istiyorum kabul ederseniz.
  • quote:

Ben cihazı size göndermeyi tercih ederim,siz bu konuda bilgi sahibisiniz işi ehline bırakmak herzaman iyidir bana adresi yazın size göndermek istiyorum kabul ederseniz.
    Mk808 satılıktır... Orjinal Soğutuculudur. ...

Fiyat: 90TL dir.
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.