Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutay2455

urunun siparisini daha yeni verdim... yaklasik 20 gun sonra elimde olur diye tahmin ediyorum... fakat bayramda var arada bu sure uzayabilir... urunun kumandasi mevcut fakat mause gibi olacagini zannetmiyorum... mause daha kullanisli olur bence... gelince deneyip gorecegiz artik...
    digiturkplay olayini da ayriyetten deneyecegim... zaten bu amac icin aldim... android telefonumda seyrederken sorun cikmiyor... bundada cikmaz umarim...

Edit...2 defa mesaj gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcy -- 20 Ağustos 2013; 21:39:58 >
  • ürün maalesef gelmedi daha... 9 agustosta hava yolu ile gonderilmis fakat ortada urun yok... nerede oldugunuda bilemiyorum... bu hafta ici elime gecer diye tahmin ediyorum... onceki alisverislerime gore tam 1 ay suruyordu... bu hafta 1 ay doluyor...gelirse inceleme sonuclarini paylasacagim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rk802 IIIS satan olursa satın alacağım arkadaşlar.
    veya rk802 IVS uygun vede makul fıyatlar bekliyorum
    pm den mesaj atabılırsınız
  • Arkadaslar digiturkplay icin mk802 ii almayı düşünüyorum, evinde Tv'den sıkıntısız lig tv izleyen varsa lütfen modelini ve nereden aldığını yazsın izlemiş ve üyeliği bitmiş bir arkadaştan da Türkiye'den alabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar burada konudan iyi anlayan arkadaşlar var verdigim linklere bakıp bunların hangisinin iyi olduğunu söyleyebilecek arkadaş varmı..birde bunlar Türkiyede de satılıyor çinden maceraya girip almak gerekirmi bir ara miniinthebox sitesinden bir ürün aldım 2 ay oldu gelen giden yok..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-android-4.2.2-mk808iii-cift-cekirdek-1,65-ghz-plusmouslu-klavyeli-134117742/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-imito-mx1-andr4.1dualcore1gbrambluetooth-mk808-den-daha-iyi-134181889/detay/

bunda air mause klavye yok

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-android-4.2.2-mk808iii-cift-cekirdek-1.6ghz-tv-plusklavye-plusair-mouse-135330097/detay/

son verdigim en iyisi gibi duruyor ne dersiniz

bana internetden hd film izleyebilmek icin lazım bu cihaz medya player özelliği ne durumdadır hiç bir fikrim yok elimde dexonic marka bir harici medya var açamadığı formatda yok ama kütük gibi bir alet :)

Değerli yorumlarınız bekliyorum..

• quote:

ürün maalesef gelmedi daha... 9 agustosta hava yolu ile gonderilmis fakat ortada urun yok... nerede oldugunuda bilemiyorum... bu hafta ici elime gecer diye tahmin ediyorum... onceki alisverislerime gore tam 1 ay suruyordu... bu hafta 1 ay doluyor...gelirse inceleme sonuclarini paylasacagim...

bir gelişme varmı...
  • urun geldi ve gayet memnunum... digiplay de guzel calisyor... 2 haftadir maclari seyrediyorum... sorunsuz calisti... diger uygulamalardada sikinti cikarmadi... cok aktif kullanmiyorum zaten... sadece mac ve netten film seyretmek istersem aciyorum... ikisndede problem cikarmadi cok sukur...

• Merhaba elimde t002 modeli var, wifi ayarlarına girip dns i değiştiremiyorum telefondaki gibi değil sürüm 4.1.1 wifiyi unut deyip baştan dns vermek istiyorum bu seferde bağlan tuşu aktif olmuyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
  • quote:

urun geldi ve gayet memnunum... digiplay de guzel calisyor... 2 haftadir maclari seyrediyorum... sorunsuz calisti... diger uygulamalardada sikinti cikarmadi... cok aktif kullanmiyorum zaten... sadece mac ve netten film seyretmek istersem aciyorum... ikisndede problem cikarmadi cok sukur...

Hocam peki XBMC'de 720p yada 1080p film izlemeyi hiç deneyebildiniz mi? Takılma, ya da kare atlama gibi sorunlar var mı? Ayrıca digiturkplay'de hiç takılmadan, aynı ipaddeki yada iyi bir bilgisayardaki gibi çalışıyor mu?
  • ayarlardan 1080p yaptim. fakat netten hd bir goruntu almak cok zor... goruntu yinede iyi...kayittan da hd bir film henuz izlemedim... digiplayda donma vs yasamadim gayet duzgun calisiyor... sadece gecen hafta besiktas macinda kendiliginden yayindan cikti hata olustu uyarisi falan verdi... buda uygulamdan kaynaklanan bir durumdu sanirim....ben bu cihazi sirf mac seyretmek icin aldim... baska bi amac icin kullanmiyorum... netbook falan var evde daha cok onu kullaniyorum....

• quote:

bende dün siparişini verdim...
    http://www.aliexpress.com/snapshot/249879232.html
    yalnız ürüne normal mause bağlayabiliyormuyuz onu öğrenemedim...
    evde boşta kablosuz mause var onu kullanmayı düşünüyorum ama... ne dersiniz olur mu..

hocam bu aldığın yerden almayı düşünüyorum.adaptör ü nasıl gönderdi amerikan mı avrupa mı girişi.Birde kumandası av kablosu vs.herşeyi eksiksiz değilmi fotoğraflarda sırf cihazı göstermiş.Bir de 4 dolar ucuzlamış...

http://www.aliexpress.com/item/mk888-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-1-6Ghz-TV-BOX-HDMI-HDD-Player/1011831893.html

• urunde av kablosu yok... sadece hdmi kablosu mevcut... fisi de normal bizim evlerde kullandigimiz prizlere uygun fis...

• quote:

Orijinalden alıntı: rock43v3r

Merhaba elimde t002 modeli var, wifi ayarlarına girip dns i değiştiremiyorum telefondaki gibi değil sürüm 4.1.1 wifiyi unut deyip baştan dns vermek istiyorum bu seferde bağlan tuşu aktif olmuyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Merhaba yukarıda yazdığım sorunu yaşıyorum auxtek t002 4.1 android mini pc aldım herşey gayet iyi fakat dns değiştirememe problemi yaşıyorum bu nedenle yasaklı sitelere giremiyorum bir kaç program indirdim(set dns ve benzeri) ama onlarda sorunuma çare olmadı değiştiremedim dnsi. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı yada nasıl çözülür bilen varsa yardım rica ediyorum.
  • quote:

quote:

Merhaba elimde t002 modeli var, wifi ayarlarına girip dns i değiştiremiyorum telefondaki gibi değil sürüm 4.1.1 wifiyi unut deyip baştan dns vermek istiyorum bu seferde bağlan tuşu aktif olmuyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Merhaba yukarıda yazdığım sorunu yaşıyorum auxtek t002 4.1 android mini pc aldım herşey gayet iyi fakat dns değiştirememe problemi yaşıyorum bu nedenle yasaklı sitelere giremiyorum bir kaç program indirdim(set dns ve benzeri) ama onlarda sorunuma çare olmadı değiştiremedim dnsi. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı yada nasıl çözülür bilen varsa yardım rica ediyorum.

Ayarlardan ağ adı uzerınde mouse basılı tut.
    Ağı değiştir seç.
    Gelişmiş seçenekleri göster işaretle.
    İp ayarları statik olarak değiştir.
    İstediğin dns i yaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

quote:

Ayarlardan ağ adı uzerınde mouse basılı tut.
    Ağı değiştir seç.
    Gelişmiş seçenekleri göster işaretle.
    İp ayarları statik olarak değiştir.
    İstediğin dns i yaz.

teşekkür ederim öyle bir deneyeyim mouse basılı tutmak aklıma gelmedi.

• bu firmware yenı cıkmıs... wifi sınyal gucunun cok cok ıyı oldugu soylenıyor denıyen oldumu mk808 veya 808b de

http://www.freaktab.com/showthread.php?6723-NEW-MK808-MK808B-MiniX-NEO-X5-BASED-ROMS-%2830-AUG-2013%29
  • arkadaşlar ug007 için güncel yazılım varmı varsa paylaşılırsa sevınırım
    bırde bu ug 007 lerde cep tel rk 802IIIs lerdekı gıbı kontrol edılen bır yazılım var mı varsa paylaşılırsa sevınırım

ug 007 lere hangı yazılımlar ortak kullanılıyor

sımdıden herkese tesekkurler
  • quote:

ayarlardan 1080p yaptim. fakat netten hd bir goruntu almak cok zor... goruntu yinede iyi...kayittan da hd bir film henuz izlemedim... digiplayda donma vs yasamadim gayet duzgun calisiyor... sadece gecen hafta besiktas macinda kendiliginden yayindan cikti hata olustu uyarisi falan verdi... buda uygulamdan kaynaklanan bir durumdu sanirim....ben bu cihazi sirf mac seyretmek icin aldim... baska bi amac icin kullanmiyorum... netbook falan var evde daha cok onu kullaniyorum....

Cihazı nasıl kumanda ediyorsunuz? Mouse klavye kumanda? Hiç hdd bağladınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 13 Eylül 2013; 19:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ap58

arkadaşlar ug007 için güncel yazılım varmı varsa paylaşılırsa sevınırım
    bırde bu ug 007 lerde cep tel rk 802IIIs lerdekı gıbı kontrol edılen bır yazılım var mı varsa paylaşılırsa sevınırım

ug 007 lere hangı yazılımlar ortak kullanılıyor

sımdıden herkese tesekkurler

Merhabalar hocam bende UG007B var.

Bu cihaza rom yüklemek isterken brick oldu.Rockbatch tool ile rom atmak istiyorum ama hata veriyor. Yükleme yapanlar bilir. Cihazı bağladığımızda bu programda cihazın bağlandığı gösteren YEŞİL renk yerine MAVİ yanıyor. Yani cihaz download moda geçemiyor. Cihaz "maskstorage" modda açılıyor ve yeni romda atamıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

• arkadaşlar bu wireless keyboard ve mouseların hangisi iyi ve uygun fiyatlı acaba. öneriniz varmı?

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.