Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam peki bu 3'lüden en son hangisini alayım.benim amacım 1080P video izlemek ve rj45'te benim için önemli
  • cx919 4.1 finless rom ile cok guzel 1080p video oynatiyor. hatta orjinal yazilimiyla gelen player videoyu kucuk pencerede oynatabiliyor. ayni anda web sayfasi aciyorum bir sisme olmuyor. optimize videolari gectim flash uzerinden hd film izliyorum, tek frame atlama takilma yasamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

cx-919a finless rom yukledikden sonra, mobo playerda gayet akici hd video izlemeye basladim. sadece akici degil goruntu cok kaliteli. hd gibi hd goruntu.

bi antutu testi yapıp skor yazabılırmısım hocam. bırde finless rom yuklemıssın bı kac caps eklesen bızım cıhaz gelmedı meraklanıyoruz bıraz.

Alıntıları Göster
    bugün ürünler elime ulaştı sadece birkez deneyebildim wirelles çekim gücü falan mükemmel modem 2 oda uzak olmasına rağmen sağlıklı nete bağlanıyor sizden ricam evde hangi programları kullanıyorsunuz film izleme olsun dizi tv vs.. yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

http://www.geekbuying.com/item/US-Plug-CX-919-RK3188-Quad-Core-ARM-Cortex-A9-1-6Ghz-Android-4-1-1-Mni-PC-TV-Box-2G-8G-BT-HDMI-Black-314977.html

http://www.geekbuying.com/item/KP-810-16A-3-in-1-iPazzPort-2-4GHz-Mini-Fly-Air-Mouse-Wireless-Keyboard-with-IR-Remote-QWERTY-Keyboard-313544.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warlock2 -- 27 Haziran 2013; 3:10:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

cx919 4.1 finless rom ile cok guzel 1080p video oynatiyor. hatta orjinal yazilimiyla gelen player videoyu kucuk pencerede oynatabiliyor. ayni anda web sayfasi aciyorum bir sisme olmuyor. optimize videolari gectim flash uzerinden hd film izliyorum, tek frame atlama takilma yasamadim.

ustad bende 3.5 1tb harici hdd üzerinden hd film izlemek istiyorum. izleniyor yanlız video larda sıkıntı olabiliyor. ekranda vıdeo bazen kesık kesık ılerlıyor. gercı bu ılk gunlerde boyleydı sımdı daha ıyı sorun yok gıbı ama bakalım. bu arada player olarak 5-6 program denedım. kendı player ı en ıyısı dedıgın gıbı ustad.

son olarak fınless 4.2 rom da bt calısıyormu. denemedım. ama calısmadıgını okumustum sanırım. benım ıstegım ps3 kolu kullanabılmek. bunu deneyen varmı acaba. pıyasdakı ucuz ps3 kolları ıs yaparmı bılen varsa yardımcı olursa sevınırım.

xbox 360 kolunu calıstıramadım. kablosuz olmuyor. :(( yada ben beceremedım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun187 -- 27 Haziran 2013; 10:53:31 >

• en akici mobo player ile calisiyor. mxplayer bazi acilardan daha kullanisli. dediginiz gibi kendi yuklu playerida duzgun calisiyor. mobo yada mx dusuk performans verirse muhtemelen soft mode calismalarindandir hw hardware den calistiginda herhangi bir sorun gozlemlemiyorum. sadece ilk zamanlarinda muhtemelen dalvik cache i yeni olusturdugu icin biraz kasilmalar oluyor ama kisa surede geciyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlock2

bugün ürünler elime ulaştı sadece birkez deneyebildim wirelles çekim gücü falan mükemmel modem 2 oda uzak olmasına rağmen sağlıklı nete bağlanıyor sizden ricam evde hangi programları kullanıyorsunuz film izleme olsun dizi tv vs.. yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

http://www.geekbuying.com/item/US-Plug-CX-919-RK3188-Quad-Core-ARM-Cortex-A9-1-6Ghz-Android-4-1-1-Mni-PC-TV-Box-2G-8G-BT-HDMI-Black-314977.html

http://www.geekbuying.com/item/KP-810-16A-3-in-1-iPazzPort-2-4GHz-Mini-Fly-Air-Mouse-Wireless-Keyboard-with-IR-Remote-QWERTY-Keyboard-313544.html

Ben de T428 adım. Ürün geldi. Digiturk Dilediğin Yerde ve Star TV gibi uygulamaları kullanıyorum ancak alternatif bir şeyler varsa ben de bilmek isterim.

• Bu modellerden Türkiye de satılanı yok mu ? Yurt dışından mı getirmek gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: selsal

Bu modellerden Türkiye de satılanı yok mu ? Yurt dışından mı getirmek gerekiyor

direk bu modelleri garantili servisli getiren bildigim yok. garantili servisli olan modellerde bu cihazlarin fiyatina yari hatta ceyrek gucde oluyor.
  • Tronsmart T428 elime ulaşalı yaklaşık bir hafta oluyor. Üzerinde gelen rom ile bazen farede takılmalar oluyordu Finless 1.5A rom yükledim. Şu anda takılma olmuyor ve kullanım gayet akıcı ve hızlı. Next Launcher denedim ancak memnun kalmadım. Sanırım Xoom tabletten kalan alışkanlıkları atamayacağım üzerimden standart kullanıcı arayüzü ile devam ediyorum.

Hız ve USB bağlanabilirliği olarak gayet iyi yalnız Wireless ciddi anlamda sorunlu. Ürünün beraberinde gelen USB-Ethernet çeviricisi ile bağladığımda çok güzel internet ve online canlı televizyon-dizi izleme deneyimi verirken wireless ile 6-7mb boyutunda bir uygulama yüklemek bile işkence halini alıyor. Yeni rom yüklemeden önce 1,5tb'lık harici diskimi tanımamıştı, ayrıca 16gb'lık Maxell usb stick'i de görmemişti. Rom attıktan sonra denemedim deneyince bilgi veririm.

Elimdeki wireless Microsoft fareyi anında tanıdı ve kullanımı tahminimden kolay ancak air-mouse/fly-mouse'larla da denemek lazım. Teknoloji markette LG'nin akıllı kumandasını test etmiştim eğer benzer bir deneyim sunacaksa güzel olabilir.

Vatan bilgisayarda Microsoft'un bluetooth faresi ile de deneme yaptım gayet güzel eşleşti ve çalıştı ancak fiyatı 145TL diyince bir anda buz gibi soğudum. Çözüm olarak yine elimdeki 4 portu olan usb hub'ı denedim ve sorunsuz çalıştı. Şu anda fare+usb/ethernet çeviricisi takılı bir şekilde gayet verimli olarak kullanıyorum.

XBMC'yi MX-player ile verimli bir şekilde kullanamadım. Düzgün çalışan bir versiyonunu arıyorum.

Oyunlarla deneme yapma şansım olmadı. Gerçi jiroskop ya da dokunmatik ekran olmadan nasıl oynanabilecek oyunlar onu da bilmiyorum. Deneme şansım olduğunda bilgi vermeye çalışacağım.

Beraberinde gelen HDMI uzatma kablosu duvara monte 22" televizyon için biraz daha uzun olabilirdi ancak yine de gayet güzel iş görüyor.

• pekozgur kullanıcısına yanıt
    Hocam testler için çok teşekkürler,1,5Tb'lık disk ve hafıza kartı testlerinide bekliyorum.
  • racerant kullanıcısına yanıt
    Hocam X7 ne zaman çıkıyor var mı haber?Ya da yeni bir box var mı çıkan? @racerant
  • X7 ile ilgili bir gelişme yok. Malumunuz X7 nin dizaynı ve kalitesi kullanıcılardan geçer not almayınca ürün tekrar tasarım
    değişikliğine geçmişti. Gelişmeleri izliyoruz 3. çeyrekte çıkacağından bahsediliyor.

Bu arada K-R42 nin siyah ve Jelly Bean 4.2.2 sürümü geekbuying e gelmiş arkadaşlar. Gözümüz aydın

http://www.geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6Ghz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-IR-Remote-Controller-Black-317141.html

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 3 Temmuz 2013; 11:13:45 >

• Siyah renk çok güzel yakışmış cihaza gerçekten,
    bir çok yönden cezbediyor, fakat K-R42'yi almak ve almamak konusunda iki şey düşündürüyor beni;
    bluetooth ve açma kapama düğmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirgen

Siyah renk çok güzel yakışmış cihaza gerçekten,
    bir çok yönden cezbediyor, fakat K-R42'yi almak ve almamak konusunda iki şey düşündürüyor beni;
    bluetooth ve açma kapama düğmesi.

Açma kapama düğmesi var cihazın ön yüzünde Ama bluetooth yok
  • Sen söyleyince tekrar baktım resimlere ön yüzünde değilde üst yüzündeki o küçük oval buton power düğmesiymiş :)
    teşekkür ederim uyardığın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekozgur

Tronsmart T428 elime ulaşalı yaklaşık bir hafta oluyor. Üzerinde gelen rom ile bazen farede takılmalar oluyordu Finless 1.5A rom yükledim. Şu anda takılma olmuyor ve kullanım gayet akıcı ve hızlı. Next Launcher denedim ancak memnun kalmadım. Sanırım Xoom tabletten kalan alışkanlıkları atamayacağım üzerimden standart kullanıcı arayüzü ile devam ediyorum.

Hız ve USB bağlanabilirliği olarak gayet iyi yalnız Wireless ciddi anlamda sorunlu. Ürünün beraberinde gelen USB-Ethernet çeviricisi ile bağladığımda çok güzel internet ve online canlı televizyon-dizi izleme deneyimi verirken wireless ile 6-7mb boyutunda bir uygulama yüklemek bile işkence halini alıyor. Yeni rom yüklemeden önce 1,5tb'lık harici diskimi tanımamıştı, ayrıca 16gb'lık Maxell usb stick'i de görmemişti. Rom attıktan sonra denemedim deneyince bilgi veririm.

Elimdeki wireless Microsoft fareyi anında tanıdı ve kullanımı tahminimden kolay ancak air-mouse/fly-mouse'larla da denemek lazım. Teknoloji markette LG'nin akıllı kumandasını test etmiştim eğer benzer bir deneyim sunacaksa güzel olabilir.

Vatan bilgisayarda Microsoft'un bluetooth faresi ile de deneme yaptım gayet güzel eşleşti ve çalıştı ancak fiyatı 145TL diyince bir anda buz gibi soğudum. Çözüm olarak yine elimdeki 4 portu olan usb hub'ı denedim ve sorunsuz çalıştı. Şu anda fare+usb/ethernet çeviricisi takılı bir şekilde gayet verimli olarak kullanıyorum.

XBMC'yi MX-player ile verimli bir şekilde kullanamadım. Düzgün çalışan bir versiyonunu arıyorum.

Oyunlarla deneme yapma şansım olmadı. Gerçi jiroskop ya da dokunmatik ekran olmadan nasıl oynanabilecek oyunlar onu da bilmiyorum. Deneme şansım olduğunda bilgi vermeye çalışacağım.

Beraberinde gelen HDMI uzatma kablosu duvara monte 22" televizyon için biraz daha uzun olabilirdi ancak yine de gayet güzel iş görüyor.

bende de t428 var.nasıl finless rom atılıyor.ben bu konularda bayağı acemiyim.tam olarak anlatabilirmisin.yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjovi59 -- 3 Temmuz 2013; 18:51:31 >

• Siyah K-R42'yi ben de almaya karar verdim. Geekbuying Levy20041 nickli elemana rom yapması için bedava cihaz göndermiş. Ayrıca Finless Bob da RK3188 cihazlarda film oynatırken takılma problemini çözdüğünü söylemiş. Artık bu cihazlar alınabilir seviyeye gelmiştir ya da gelmek üzeredir. Bundan sonra o ufak cihazlara ve ıvır zıvır aksesuarlara beş kuruş vermem. Elimdeki MK808'i de yanında kumandası, biri gigabit 2 ethernet adaptörü ile birlikte ölmüş eşek fiyatına vereceğim. Tabi diğerini aldıktan sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Siyah K-R42'yi ben de almaya karar verdim. Geekbuying Levy20041 nickli elemana rom yapması için bedava cihaz göndermiş. Ayrıca Finless Bob da RK3188 cihazlarda film oynatırken takılma problemini çözdüğünü söylemiş. Artık bu cihazlar alınabilir seviyeye gelmiştir ya da gelmek üzeredir. Bundan sonra o ufak cihazlara ve ıvır zıvır aksesuarlara beş kuruş vermem. Elimdeki MK808'i de yanında kumandası, biri gigabit 2 ethernet adaptörü ile birlikte ölmüş eşek fiyatına vereceğim. Tabi diğerini aldıktan sonra...

Finless BOB şu cihaza da ROM yapsa süper olucak. Sonra bizde bir aloooohaaa çekeriz

Bende bu cihazı sipariş edeceğim. Çıkacak daha kaliteli BOX ürün olacağını sanmıyorum. Bir X7 kaldı gelecek olan. Ondan nedense pek ümitli değilim
    ilk prototipini gördükten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 4 Temmuz 2013; 7:34:23 >

• Yazilimin optimize oldugunu ve rom destegi geleceginden emin oldugumda bende almayi dusunuyorum. Ama alirim yazilim takilir, guncellemede gelemez iste o zaman elde patlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.