Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

Orijinalden alıntı: the wade

quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

quote:

bu iki cihazdan hangisini öneririsinz, tek amacım digiturk play ve mkv izlemek, ayrca kumanda olmazsa olmaz.

http://geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6Ghz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-IR-Remote-Controller-Black-317141.html

http://www.aliexpress.com/item/2013-New-TV-BOX-MK809-III-GT318-Rockchip-RK3188-Quad-Core-Cortex-A9-MINI-Androind-4/1063583264.html

Bir de geekbuying ne kadar sürede kargoya veriyor, aliexpressten daha mı ucuz? Tercihim geekbuying olacak galiba, paypal sebebi ile.

Digiplay için iki cihazda fazlasıyla yeter. Ancak mkv için K-R42 kulanmanız daha iyi olur. Çünkü mkv izlemek için hardiski tv sticke, usb hub ile bağlamak gerekecek. K-R42 de böyle bir sorun yok. Takın hardiskinizi izleyin. Her iki cihazında yazılım desteği var. Yeni firmwareler veriyorlar.

http://blog.geekbuying.com/index.php/android-tv-boxtv-stick-faq/

K-R42'yi aldım geekbuyingden inşallah pişman olmayız :)

Geekbuying'in satış hizmetleri, shipping süresi falan nasıl acaba.

dostum hayirli olsun ..kargo'da takılma olayı olmaz bu cihazda degil mi ? 70 euro 85-90 dolar yapiyor limite de yakınmış zannedersem.

Cihaz 84 dolardı sanırım. Bir de tam bayram zamanına denk gelecek gibi gümrüğe girmesi, bayram zamanlarında daha gevşek davranıyorlar gümrüklerde.

Bu sebeple gümrükte sorun çıkacağını düşünmüyorum.

• quote:

Cihaz 84 dolardı sanırım. Bir de tam bayram zamanına denk gelecek gibi gümrüğe girmesi, bayram zamanlarında daha gevşek davranıyorlar gümrüklerde.

Bayrama kalmaz elinizde olur bence. 1 ay önce dealextreme den alışveriş yaptım. 10 günde geldi. Ben de inanamadım.
  • quote:

quote:

Bayrama kalmaz elinizde olur bence. 1 ay önce dealextreme den alışveriş yaptım. 10 günde geldi. Ben de inanamadım.

İnşallah dediğiniz gibi olur, liglere yetişirse çok mutlu olucam.
  • dostum mesaj atıp ürünü 75 dolar gibi göstemelerini istesen ? keza hiç yoktan sanki yeterince soyulmuyormuşuz gibi bir de yüzde 25 vergi ödeyeceksin hani 150-200 dolarlik birşey alsan neyse de limiti 5-6 tl geçip yüzde 25 vergi ödeyecekseniz derlerse ben kafalarına atarım o ürünü..ben eğer bu modeli alırsam kesin bunu deniyecem hiç para yedirme modunda değilim .

@the wade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Temmuz 2013; 15:09:47 >
  • quote:

quote:

Bu arada ürünün kernel'i 720p imiş ve aşırı ısındığından bahsedilmiş (fan falan gerekecek zannedersem)

Evet. Bunu ben de okudum. Ürün 1080p ye çıkarılınca cihazda aşırı ısınma ve unstabilite problemleri olduğundan 720p de kullanılması öneriliyor. Ancak bu durum RK 3188 kullanan bütün tv stick ve tv box lar için genel olarak anlatılmış. Yani sadece CX 919 un sorunu değil. Bu sorunu çözmeye çalışıyorlarmış. Aşağıdaki adreste 9. soruda bu durumdan bahsedilmiş:

Acaba ellerindeki ürünleri bitirip ısınma problemi çözülmüş yeni ürünmü çıkaracaklar çok fazla fiyat indirimi yapmışlarda.Abim 1080p filmler için istiyor alsammı şimdi iyice kafam karıştı ayrıca bu stickler neden 3d film gösteremiyor stick yerine box ürün alsam onlar 3d film gösteriyormu ?

K-R42 felan 1080p için dahamı iyi olur ondada 1080p desteği yokmu acaba kernelinde.Birde merak ettim bu iki ürüne ne kadar yazılımsal destek verecekler.Aldıktan sonra yeni ürün çıkarıp desteği kesmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 19 Temmuz 2013; 15:39:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

quote:

Bu arada ürünün kernel'i 720p imiş ve aşırı ısındığından bahsedilmiş (fan falan gerekecek zannedersem)

Evet. Bunu ben de okudum. Ürün 1080p ye çıkarılınca cihazda aşırı ısınma ve unstabilite problemleri olduğundan 720p de kullanılması öneriliyor. Ancak bu durum RK 3188 kullanan bütün tv stick ve tv box lar için genel olarak anlatılmış. Yani sadece CX 919 un sorunu değil. Bu sorunu çözmeye çalışıyorlarmış. Aşağıdaki adreste 9. soruda bu durumdan bahsedilmiş:

Acaba ellerindeki ürünleri bitirip ısınma problemi çözülmüş yeni ürünmü çıkaracaklar çok fazla fiyat indirimi yapmışlarda.Abim 1080p filmler için istiyor alsammı şimdi iyice kafam karıştı ayrıca bu stickler neden 3d film gösteremiyor stick yerine box ürün alsam onlar 3d film gösteriyormu ?

K-R42 felan 1080p için dahamı iyi olur ondada 1080p desteği yokmu acaba kernelinde.Birde merak ettim bu iki ürüne ne kadar yazılımsal destek verecekler.Aldıktan sonra yeni ürün çıkarıp desteği kesmesinler.

Eğer 1080p film izlemek için alacaksanız Himedia Q5 alın derim. Ben digiplay için almıştım. Ancak digiplay beklediğim gibi çıkmayınca ve aletin media player özelliği daha ağır bastığı için Himedia yı satarak daha basit bir alet olan CX 919 aldım. Daha düşük çözünürlüklü avi ve mkv filmler için K-R42 işinizi görür. Ya da bir süre bekleyin. Belki yeni firmware çıkartarak bu sorunu hallederler. Ya da dediğiniz gibi sorunu aşamazlarsa yeni cihaz çıkaracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 19 Temmuz 2013; 16:34:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer 1080p film izlemek için alacaksanız Himedia Q5 alın derim. Ben digiplay için almıştım. Ancak digiplay beklediğim gibi çıkmayınca ve aletin media player özelliği daha ağır bastığı için Himedia yı satarak daha basit bir alet olan CX 919 aldım. Daha düşük çözünürlüklü avi ve mkv filmler için K-R42 işinizi görür.

Onlarinda internet performansi iyi değil. Abim internet deneyimide istiyor. Sanirim sizinle ayni cihazi alacağim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Onlarinda internet performansi iyi değil. Abim internet deneyimide istiyor. Sanirim sizinle ayni cihazi alacağim.

O zaman deneyimleri paylaşırız :) Ben indirimde olanı değilde eu plug yazısı ile başlayanı aldım. Aralarında bir fark var mı acaba? Gerçi indirimi görseydim ucuz olanı alırdım :)
  • eu plug in tek farki sarj cihazi. bizim prizlere uygun.

ben simdilik cx-919 dan memnunum. ama minix x7 yada benzeri bir box model gumrukden gececek fiyatin altina inerse alabilirim. stickleri kablolaruyla hubi ile kullanmak cok verimli degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

eu plug in tek farki sarj cihazi. bizim prizlere uygun.

ben simdilik cx-919 dan memnunum. ama minix x7 yada benzeri bir box model gumrukden gececek fiyatin altina inerse alabilirim. stickleri kablolaruyla hubi ile kullanmak cok verimli degil.

O zaman doğru olanı almışım. Usb hub ne açıdan verimsiz? Kablo karmaşası mı yoksa cihazın hızını mı etkiliyor? Sizde frame drop olayı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 19 Temmuz 2013; 18:01:22 >
  • Ben MK808'deki kablo karmaşasıyla bir kez daha uğraşmam. O yüzden adam gibi çıkışları olan bir cihaz alacağım. Aslında A31 işlemcili almak istiyorum. Mele A1000g nasıl acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turnasuyu T kullanıcısına yanıt
    kablo karmasindan. frame drop olayi en azindan mobo playerla hic yasamiyorum. cihazda 4.1 finless 1.4 kurulu. baslarda geneyapiyordu ama calistikca hizlaniyor. daha oncede yazdim. dalvik cache in olusmasiyla ilgili olmali.
  • quote:

kablo karmasindan. frame drop olayi en azindan mobo playerla hic yasamiyorum. cihazda 4.1 finless 1.4 kurulu. baslarda geneyapiyordu ama calistikca hizlaniyor. daha oncede yazdim. dalvik cache in olusmasiyla ilgili olmali.

Hocam cihazın açma kapama işini nasıl yapıyorsunuz. Özellikle de tekrar açmak gerektiğinde ne yapıyorsunuz? Yoksa sürekli tv ye takılı halde mi duruyor?
  • Himedia yı boşverin. Bu saatten sonra Himedya alınmaz.
  • quote:

quote:

Hocam cihazın açma kapama işini nasıl yapıyorsunuz. Özellikle de tekrar açmak gerektiğinde ne yapıyorsunuz? Yoksa sürekli tv ye takılı halde mi duruyor?

Cihazdan turn-off diyip kapattıktan sonra adaptörünü çekiyorum. Kullanacağım zaman da takıyorum adaptörü kendiliğinden açılıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

quote:

Cihazdan turn-off diyip kapattıktan sonra adaptörünü çekiyorum. Kullanacağım zaman da takıyorum adaptörü kendiliğinden açılıyor zaten.

Sürekli tv de takılı bıraktınız mı? Problem oluyor mu? Bir de ac adaptörsüz çalışmıyor mu hız kaybı mı oluyor? Direkt tv ye bağlandığında gücü tv den almıyor mu?

• Bende aldım kargo bilgilerini yolladı yeni alan arkadaşlara bu site 3 gün içinde korgoya veriyor.daha öncede MINIX NEO X5 almıştım 15 gün içinde elimde olmuştu güvenilir site

K-R42 Quad Core Google Android 4.2.2 RK3188

http://www.geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6Ghz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-IR-Remote-Controller-Black-317141.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sürekli tv de takılı bıraktınız mı? Problem oluyor mu? Bir de ac adaptörsüz çalışmıyor mu hız kaybı mı oluyor? Direkt tv ye bağlandığında gücü tv den almıyor mu?

Sürekli TV de kalmasında sıkıntı yok. Cihazların çalışması için gerekli olan enerjiyi adaptör sağlayabilyor. HDMI portunda böyle bir voltaj yok malesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sürekli TV de kalmasında sıkıntı yok. Cihazların çalışması için gerekli olan enerjiyi adaptör sağlayabilyor. HDMI portunda böyle bir voltaj yok malesef.

yanliz cx-919 da bir kapanma sorunu var. bir arkadasin mk802iv sinde ayni sorunu gormedim. genelde cx919 lar yapiyor. sorunu google playden bir power off uygulamasi indirerek cozdum.

• Benim sipariş de shipped görünüyor şu anda tracking numarası bulunamadı diyor, bir kaç güne sşngpost'un sitesinde de olur sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.