Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu alet için randımanlı bir iptv player var mı bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura
    yanliz cx-919 da bir kapanma sorunu var. bir arkadasin mk802iv sinde ayni sorunu gormedim. genelde cx919 lar yapiyor. sorunu google playden bir power off uygulamasi indirerek cozdum.

quote:

Orijinalden alıntı: racerant
    Sürekli TV de kalmasında sıkıntı yok. Cihazların çalışması için gerekli olan enerjiyi adaptör sağlayabilyor. HDMI portunda böyle bir voltaj yok malesef.

Haricihardiskimizi CX-919a direkt bağladığımızda problem oluyor mu? Yoksa usb hub ile mi bağlamak gerekli? Usb hub gerekliyse hub ın harici adaptörü olmasına gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 22 Temmuz 2013; 10:41:53 >
  • turnasuyu T kullanıcısına yanıt
    2.5inch hd hic baglamadim ama usb cikis gucunun yetecegine hic ihtimal vermiyorum. en az 2amper adaptorlu bir hub gerekir diye tahmin ediyorum.
  • Sticklerde harici beslemeli usb hub şart. Yoksa 2.5 inc diskler çalışmıyor kesinlikle.
  • Arkadaşlar, bu linklerini verdiğiniz android cihazlar toplamda (gümrük dahil) ne kadara mal oluyor?http://www.geekbuying.com/ gibi belirttiğiniz sitelere önce üye olmamız mı gerekiyor? Kısaca bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar satışta olan bi ürünüm var, arayan varsa diye buraya da yazmak istedim.
    Alabileceğiniz en güçlü android mini pclerden biridir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_78316119/f_//tm.htm#78316119
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her0

Arkadaşlar, bu linklerini verdiğiniz android cihazlar toplamda (gümrük dahil) ne kadara mal oluyor?http://www.geekbuying.com/ gibi belirttiğiniz sitelere önce üye olmamız mı gerekiyor? Kısaca bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim.

75 euro geçmesse sıkıntı yok siteye ister üye ol ister olma farketmez yalnız bir PayPal Hesabın mutlaka olmalı
    bir düzetme 75 euro sınırdır 74 euro geçmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 22 Temmuz 2013; 23:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Bu alet için randımanlı bir iptv player var mı bu arada?

var Wondershare canlı tv vs izle
  • CX-919'a da ROM kurulumu pekzgur arkadaşın aşağıda anlattığı gibi mi yapılıyor?

Sürücüleri yüklemek
    1- T428'ye hiç bir şey bağlı değil iken yandaki düğmeye basılı tutarak mikro USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın ve düğmeye 4-5 sn kadar basılı tutun.
    2- Bilgisayarınızdan uyarı sesini duyduğunuzda T428 Flash yükleme moduna girmiş demektir. Düğmeyi bırakabilirsiniz.
    3- Kısa bir süre sonra bilgisayarınızda sağ alt köşede yeni aygıt bulundu uyarısı alacaksınız ve aygıt tanınmadı mesajı gelecek
    4- Bilgisayarınızdan aygıt yönetcisine girin, sarı ünlem işareti ile cihazınızı göreceksiniz
    5- O satıra sağ tıklayarak "sürücü güncelleştir"i seçin
    6- Yeni bir pencere açılacak burada "göz at" seçeneğine tıklayın ve tekrar açılan pencerede "göz at" ı seçin bir dosya yöneticisi penceresi açılacak
    7- Açılan dosya yöneticisinden sıkıştırılmış dosyayı açtığınız dizine gelin (yukarıda lazım olacak demiştim)
    8- dosyanın açıldığı dizinde \driver\ klasörüne girin ve işletim sisteminize göre 32/64 bit seçin (işletim sisteminizin ne olduğunu bakmayı bilmiyorsanız T428'e ROM yüklemekten vazgeçmek için şimdi güzel bir zaman)
    9- Windows versiyonunuzu seçin win7 ya da xp
    10- Tamam ya da "OK" tuşu şimdi tıklanabilir hale gelmiş olmalı, tıklayın
    11- Kısa bir sürede sürücüler yüklenmiş olur ve aygıt yöneticisindeki sarı ünlem işareti kaybolur. Olmuyorsa baştan başlayarak tekrar deneyiniz.
    12- Sürücü yüklemesi bittikten sonra ne olursa olsun bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayarı yeniden başlatmadan alttaki satırlara geçmeyin
    13- Bilgisayarınız tekrar açıldığında T428'i tekrar Flash yükleme moduna alarak (ilk 2 madde) bilgisayara bağlayınız
    14- Eğer her şeyi doğru yaptıysanız aşağıda ROM yüklemeyi anlatırken PC Flash TOol'u çalıştırdığınızda an altta "Found RKAndroid Loader Rock Usb" yazısını görebileceksiniz. Eğer bu yazıyı göremiyorsanız en baştan tekrar sürücüleri yüklemeniz gerekiyor.

ROM'u yüklemek
    Yukarıdaki işlemleri tamamladınız ve PC Flash TOol'u çalıştırdığınızda an altta "Found RKAndroid Loader Rock Usb" yazısını gördünüz, artık hazırız. Bilginiz olsun bundan sonraki işlemler T428'inizin içindeki verileri tamamen silecek.

Şimdi bu ROM'da en güzel özellik Uygulama alanını belirleme şansımızın olması. Normalde 1gb gibi bir alan geliyor. Ancak bu ROM ile 1gb, 2gb, 4gb ya da 6gb uygulama alanı seçebiliyoruz. Ben 4gb seçtim ki geriye diğer dosyalar için 2,5gb gibi bir alan kaldı. 6gb seçerseniz geriye 500mb kalıyor ki tavsiye etmiyorum. 2 ya da 4 seçmek en ideali ki programda 2gb default olarak geliyor. Değiştirmek isterseniz aşağıdaki adımlarda anlattığım şekilde uygulayın.

1- Klasörünüzdeki "ROM_Flash_Tool_137.exe" dosyasını çalıştırın. Herhangi bir düğmeye basmadan aşağıdaki adımları okumaya devam edin. Karşınıza konuya eklediğim gibi bir ekran çıkacak tek farkı en altta "Found RKAndroid Loader Rock Usb" yazıyor olacak. (Yazıyı hazırlarken T428 yanımda olmadığı için bu şekilde yapmak zorunda kaldım kusura bakmayın)
    2- Bu aşamada uygulama alanı boyutumuzu seçiyoruz. 2nci satırda "Parameter" yazan satırda en sağdaki "..." sütunun yanındaki boş hücreye tıklayarak klasör içindeki "FinlessROM" klasörüne girerek "parameter2gb" ya da "paramater4gb" dosyalarını seçmemiz yeterli olacaktır.
    3- İlk olarak "Erase NAND (IDB)" düğmesine basın. Bunu yapmazsanız yükleme olmayacaktır Programda sağ taraftaki alandan işlemi takip edin 2048'e kadar sayması gerekiyor. Eğer sayma yapmaz ve "erase success" yazmazsa programı kapatın. T428'in bağlantısını keserek tekrar Flash yükleme moduna girin ve cihazı tanıdıktan sonra programı tekrar çalıştırın. 2048 sayana kadar tekrarlayın. (bende ilk seferde sorunsuz oldu)
    4- Üstteki işlem tamamlandıktan sonra "Flash ROM" düğmesine basın. Bir kaç dakika sürecektir. Yine programın sağdaki alandan işlemi takip edin.
    5- Hatasız bir yükleme olduysa cihaz kendi kendine tekrar başlatacaktır.

İLK AÇILIŞ İÇİN ÖNEMLİ NOT
    Eğer işlemi cihaz bir monitöre takılı olmadan yapıyorsanız (ki ben öyle yaptım) cihazı bilgisayardan ayırmadan önce en az 6-7 dakika kadar bekleyin ve daha sonra televizyona/monitöre takın. Eğer taktığınızda T428 açılmıyorsa ya da açılış ekranı gelmiyorsa gücü keserek tekrar bağlayın. ROM yüklemelerinden sonra ilk açılış biraz uzun sürebilir. Ayrıca cihazın ana ekran görüntüsü geldikten sonra da 1- dakika kadar kasılmalar olabilir. Bu sürede de bir şey yapmadan beklemek faydalı olacaktır.

• Son 2 haftada geekbuying ten ürün alıpta eline ulaşan var mı? Benim 15 temmuzda kargoya verilen ürünüm hala TR ye girmemiş. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Son 2 haftada geekbuying ten ürün alıpta eline ulaşan var mı? Benim 15 temmuzda kargoya verilen ürünüm hala TR ye girmemiş. :(

ürün kargoya verilmişmi?bir keresinde benimde başıma geldi satıcı bana mail atmıştı ben geç fark ettim satıcı posta kodu istiyordu posta kodunu yollayınca hemen ürünü yolladı seninde bir eksik olmasın maili ni kontrol et veya mesaj yolla googleden çeviri yap mail yolla
    benim ürün tr girmiş galiba

Hedef Ülke - Türkiye: tüketmek Takip: 2.309 Milisaniye
    2013/07/23 23:10:00, yurt dışında madde (EDI-alınan), gönderi Yurtdışına Şevk ifade edildi, SİNGAPUR (Yurt Disi) Gönder
    2013/07/22 15:07:00, madde hedef ülke (OTB), gönderi yurt disina Şevk ifade edildi (Giden), Singapur (Yurt Disi) gönderildi
    2013/07/22 15:07:00, gönderi (ÇIKIŞ) alip verme merkezinde altına alındı, SİNGAPUR (Yurt Disi), Döviz ofisi (OTB) de ürün alma
    Menşei Ülke - Singapur: tüketmek Takip: 11669 Milisaniye
    22-07-2013, yurtdışı için sevk (Ülke kodu: TR)
    20-07-2013, BİLGİLER (Bu belirtilen Kayıtlı maddenin fiziksel alındı ​​bildirisi değildir) ALINAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 24 Temmuz 2013; 21:40:59 >

• Evet kargoda. Singapur çıkışı 17/7/2013 tü. Normal şartlarda 21 nde bana teslim olması lazımdı o nedenle sordum ama bugün torbaya eklenmiş. Yarın dağıtıma çıkar.
  • quote:

Evet kargoda. Singapur çıkışı 17/7/2013 tü. Normal şartlarda 21 nde bana teslim olması lazımdı o nedenle sordum ama bugün torbaya eklenmiş. Yarın dağıtıma çıkar.

zaten yurt dışından 3 günde geliyor türkiyede bekliyor yarın eline ulaşması zor inş ulaşır.daha kaç sefer torbaya girer çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 24 Temmuz 2013; 23:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Evet kargoda. Singapur çıkışı 17/7/2013 tü. Normal şartlarda 21 nde bana teslim olması lazımdı o nedenle sordum ama bugün torbaya eklenmiş. Yarın dağıtıma çıkar.

zaten yurt dışından 3 günde geliyor türkiyede bekliyor yarın eline ulaşması zor inş ulaşır.daha kaç sefer torbaya girer çıkar

Yok hocam transfer merkezine yakınım. Şu anda torbada. Yarın %100 ulaşır. Ulaşmasa bile gider alırım araçla 2 dk.
  • Ben cx919 almayı düşünüyorum. Kargo dahil fiyatı mı 65$ yoksa kargo ne kadar tutuyor? Gümrüğe takılmıyor değil mi?

Alışveriş yaparken express shipping mi seçiyoruz? Bunu seçtiğimde 31-32$ kargo parası çıkıyor.

İki tane CX919 alsam 100$ ı geçtiğinden gümrüğe takılıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilg_ogr -- 25 Temmuz 2013; 4:28:10 >
  • bende aliexpresten ucretsiz kargo ile 84 dolara aldim... 15-27 gun arasinda gelirmis...
    hayirlisi artik gumruge takilmaz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bilg_ogr

Ben cx919 almayı düşünüyorum. Kargo dahil fiyatı mı 65$ yoksa kargo ne kadar tutuyor? Gümrüğe takılmıyor değil mi?

Alışveriş yaparken express shipping mi seçiyoruz? Bunu seçtiğimde 31-32$ kargo parası çıkıyor.

İki tane CX919 alsam 100$ ı geçtiğinden gümrüğe takılıyor değil mi?

Şans işi hocam. Arkadşımın 41 dolarlık tv box takıldı gümrüğe. Gitti fatura vs gösterip aldı. Aynı arkadaşımın 240 dolarlık tableti geldi. Ama sınır 75 Euro.
  • Problemli CX-919 olanın markası tronsmart mı?
  • simdi bayram donemi... 75 euro siniri 150 euro ya kadar cikar... bayram donemleri sinir artiyor diye biliyorum... benim urunde tam bayram doneminde gumruge girer tahminimce... o yuzden takilacagini zannetmem... fakat belli olmuo bu gumruk isler...

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende digiturk play ve torrent için android box almaya karar verdim. Almışken en uygun seçimi yapmaya çalışıyorum.

K-R42 ve T-R42 arasında kararsız kaldım. Bu ikisi arasında sadece bluetooth farkı mı var? Cihazda bluetooth bulunmasının ne gibi artısı olur? Ben bilemedim.

Diğer bir cihaz olan MINIX NEO X7 nin özelliklerinde "Quad Core Mali 400MP", T-R42 nin özelliklerinde ise "Embedded 3D GPU Mali 400" yazıyor. Bu iki GPU farklı mıdır? Aradaki fark 50 dolar edecek kadar önemli midir?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartok -- 25 Temmuz 2013; 16:06:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.