Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    26/07/2013 12:02:10

Bakalım ne zaman elimde olacak.
  • Arkadasin dedigi gibi bayram zamani 75€ limit artmiyor. Ama yilbasinda ve bayram zamanlarinda gumrukde asiri yigilma oluyor bu yuzden denetim aksiyor. Denetimler sandiginiz kadar siki degil. Normal zamanda bile gumruge takilmadan 200€ luk siparis alan arkadaslar oluyor. Bayram zamani gumruge takilma ihtimali cok az. Ozelliklede boyle ufak siparislerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Benim cihaz cuma günü ülkeye gelmiş.

1.

Ayın kaçında almıştın ürünü benim üründen hala çıt yok ülkede beklıyor bakalım

Hedef Ülke - Türkiye: tüketmek Takip: 0 Milisaniye , Önbellek Zaman: 2013/7/29 9:24:11
    2013/07/23 23:10:00, yurt dışında madde (EDI-alınan), gönderi Yurtdışına Şevk ifade edildi, SİNGAPUR (Yurt Disi) Gönder
    2013/07/22 15:07:00, madde hedef ülke (OTB), gönderi yurt disina Şevk ifade edildi (Giden), Singapur (Yurt Disi) gönderildi
    2013/07/22 15:07:00, gönderi (ÇIKIŞ) alip verme merkezinde altına alındı, SİNGAPUR (Yurt Disi), Döviz ofisi (OTB) de ürün alma

Menşei Ülke - Singapur: tüketmek Takip: 0 Milisaniye , Önbellek Zaman: 2013/7/29 9:24:11
    22-07-2013, yurtdışı için sevk (Ülke kodu: TR)
    20-07-2013, BİLGİLER (Bu belirtilen Kayıtlı maddenin fiziksel alındı ​​bildirisi değildir) ALINAN

• quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Benim cihaz cuma günü ülkeye gelmiş.

1.

Ayın kaçında almıştın ürünü benim üründen hala çıt yok ülkede beklıyor bakalım

Hedef Ülke - Türkiye: tüketmek Takip: 0 Milisaniye , Önbellek Zaman: 2013/7/29 9:24:11
    2013/07/23 23:10:00, yurt dışında madde (EDI-alınan), gönderi Yurtdışına Şevk ifade edildi, SİNGAPUR (Yurt Disi) Gönder
    2013/07/22 15:07:00, madde hedef ülke (OTB), gönderi yurt disina Şevk ifade edildi (Giden), Singapur (Yurt Disi) gönderildi
    2013/07/22 15:07:00, gönderi (ÇIKIŞ) alip verme merkezinde altına alındı, SİNGAPUR (Yurt Disi), Döviz ofisi (OTB) de ürün alma

Menşei Ülke - Singapur: tüketmek Takip: 0 Milisaniye , Önbellek Zaman: 2013/7/29 9:24:11
    22-07-2013, yurtdışı için sevk (Ülke kodu: TR)
    20-07-2013, BİLGİLER (Bu belirtilen Kayıtlı maddenin fiziksel alındı ​​bildirisi değildir) ALINAN

18 temmuzda almışım hocam

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    23/07/13 18:16 2013-07-23 18:16:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)
    23/07/13 18:16 2013-07-23 18:16:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    25/07/13 23:50 2013-07-25 23:50:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)
    26/07/13 07:37 2013-07-26 07:37:05 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

• Şimdi AVPİM ile görüştüm, kargonun Beşiktaş dağıtım merkezinde olduğunu belirttiler, beklememek için gidip dağıtım merkezinden alayım diyorum ama, beşiktaş dağıtım telefonlara cevap vermiyor.
  • 1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

2.DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AVR) BEŞİKTAŞ POSTA DAĞITIM ME
    29/07/2013 13:34:20

Bu şekilde güncellenmiş, demekki gümrükte sıkıntı çıkmadı. Anladığım kadarı ile paket postcıda şu an eğer bugün ulaştırırsa bunu PTT için rekor olara kabul edicem.

Bir de şu digiturk play için konum bilgisi sormayan eski versiyonunu paylaşabilecek olan var mı android için?
  • quote:

Bir de şu digiturk play için konum bilgisi sormayan eski versiyonunu paylaşabilecek olan var mı android için?

Konum bilgisi istemeyen eski sürümü aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. Otomatik güncellemeyi kapatmayı unutmayın. Yoksa kendiliğinden güncellenip konum istiyor.:

http://www.mediafire.com/download/0bomjn7f09mq4rb/Digiturk_Play.apk

Bu arada benim cihaz da hala yollarda. Bende 17 Temmuzda geekbuyig den almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

quote:

Konum bilgisi istemeyen eski sürümü aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. Otomatik güncellemeyi kapatmayı unutmayın. Yoksa kendiliğinden güncellenip konum istiyor.:

http://www.mediafire.com/download/0bomjn7f09mq4rb/Digiturk_Play.apk

Bu arada benim cihaz da hala yollarda. Bende 17 Temmuzda geekbuyig den almıştım.

Siz sorguladığınız zaman PTT'den ne yazıyor?

• quote:

Siz sorguladığınız zaman PTT'den ne yazıyor?

munib arkadaşınkinin aynısı yazıyor.
  • bende 24 temmuzda versim siparisi... ali expresden hala kargolanacak... sevkiyat bekliyor yaziyor...

• Konum bilgisi problemi falan yok arkadaşlar. Ayarlardan "sahte konumlara izin ver" seçeneğini işaretliyorsunuz oluyor.
  • Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE olmuş kıpırdama var
  • the wade kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun arkadaşım umarım cihaz istediğin gibi çıkmıştır? ben dark android box almıştım digitürk play seyretmek için durum içler acısı pc de seyrrettiğim görüntüyle
    uzaktan yakından alakası yok filmleri webden değil de uygulamadan açarsan iyi oda 360 p olacak yani durum rezalet daha iyi bir cihaz almak düşüncesindeyim
    aldığın cihazın özellikle digitürk play performansını merak ettim paylaşırsan sevinirim birde cihazı inceliyebileceim bir link gönderirsen eğer süper olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE olmuş kıpırdama var

Benimkini de torbalamışlar sonunda. :)
  • Benimki bugun dagitima cikti yaziyordu ama postaci gelmedi, bakalim daha kac gun surundurecek boyle ptt.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Minix NEO X7 alma niyetim var... fakat gümrük nasıl davranıır bilemiyorum... zaten 75 euro yu aştık nasıl alacam bir fikir verirmisiniz.... yoksa T-R42 modelini almak zorunda kalacam... neo x7 yi de çok beğendim... :))) nasıl yapalım :) aslında t-r42 ile yola çıktım ama arkadaş neo minix x7 de fenaymış yahu

http://www.geekbuying.com/item/T-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6-GHz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-BT-RJ45-External-Wifi-Antenna-with-IR-Remote-Controller-Black-317424.html

http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html

• masallah herkesin urunu yollanmis bzimki daha kargoya verilmemis... lig baslamadan gelse bari...
    birde cihazi alip test eden olursa ve ozellikle digiturkplay ile ilgili yorumlarini yaparsa seviniriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

masallah herkesin urunu yollanmis bzimki daha kargoya verilmemis... lig baslamadan gelse bari...
    birde cihazi alip test eden olursa ve ozellikle digiturkplay ile ilgili yorumlarini yaparsa seviniriz...

dostum bir fikrin varmı bir önceki mesajıma bakarmısın :))
  • bu urunlerin ikiside ayni hemen hemen... biri 8 gb biri 16... arada bir tek o fark var... onun icinde 138 dolar verilmez.... arti diger urunde aliexpreste 84 dolar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

bu urunlerin ikiside ayni hemen hemen... biri 8 gb biri 16... arada bir tek o fark var... onun icinde 138 dolar verilmez.... arti diger urunde aliexpreste 84 dolar..

ikinci el e benziyor. dediğin siteye sıfırını baktım 99 dolar. ayrıca bluetooth suz versiyonu olan aşağıdaki modele ben haricen usb bluetooth takabilirmiyim acaba... bende var ufak bir tane.. olursa 92 dolar vermek zorunda kalmam :)

http://www.geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6Ghz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-IR-Remote-Controller-Black-317141.html

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.