Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usb bluetut takilirmi bilmiyorum ama... bu urunde bluetut olabilr... ozelliklerinde yazmiyor ama var diyenler var... urun gelince bakacagiz artk...
    ikinci el degil.... dedigim sitede degisik fiyatlar var biraz arastirnca o fiyata bulursun... ben 84 dolara aldim... istersen link vereyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüze yüze kuyruğa geldik son durum bu çıktı
    1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • Mele fabrikası

Mele M9 Unbboxing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 30 Temmuz 2013; 8:54:18 >

• K-r42 / CS-918 / T-R42 için Lewy'den 1.1 firmware i yolda

Gelecek Rom'a ait Tema SS leri :

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV )

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV )

• Arkadaşlar RK3188 cihazlar için videoda framedrop olayına bir fix yayınlanmış. Deneyen oldu mu? İşe yarıyor mu?

http://www.freaktab.com/showthread.php?5939-Fixing-RK3188-video-playback/page2
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhill

Arkadaşlar RK3188 cihazlar için videoda framedrop olayına bir fix yayınlanmış. Deneyen oldu mu? İşe yarıyor mu?

http://www.freaktab.com/showthread.php?5939-Fixing-RK3188-video-playback/page2

CX-919 da deneyen ve nasıl yapıldığını bilen arkadaşlardan yardım ve yorum bekliyorum.
  • Aynen, deneyen olursa buraya yorumlarını yazabilir mi?
  • Bu arada Nexus kernel diye bir kernel çıkmış. cx-919'da deneyen bir arkadaş bazı ufak eksikliklerin dışında video performansının çok iyi olduğunu yazmış freaktab'de.

http://www.freaktab.com/showthread.php?5847-T428-Nexus-Rom-SDK2-and-Multi-Windows-Official

i have this running on cx-919 and tried with your kernel and finless. both Work like a charm, but some issues, hdmi is not changing resolution in settings, runs 720p whatever you change in hdmi settings, and left mouse button do the same as right, not back but select, tried xbmc also and runs the best i have seen its almost there i like this rom its fast and nice and seems like the colouers are brighter,and nice feature with trebuchets settings,,,,thanks alot

• arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum... gümrüğe takılma olasılığı var ama küçük bir ürün dikkat çekeceğini sanmıyorum... zaten alırken 75 euro altında faturayı göstermelerini söleyecem.... fakat kafama takılan şuki , ürün ön sipariş ile satılıyor sanırım.. PRESELL yazısından bu anlaşılıyor... yurt dışından butür ürünleri almak konusunda bilgisi olan varmıdır... ordada bir tarih yazmakta 31/07/2013 diye... fakat özelliklerini çok beğendim.. minix te çok kaliteli... almışken bunu alayım dedim... alıntılarsanız sevinirim...

http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html

• quote:

Aynen, deneyen olursa buraya yorumlarını yazabilir mi?

Deneyen olursa buraya nasıl yaptığını da yazabilir mi? Bugün deneyemem ama yarın akşama biraz vakit ayırmayı düşünüyorum.
  • Elimde şu an RK3188 cihaz yok malesef. Olsaydı deneyip sonucunu paylaşırdım.
  • Bu arkadaş da video performansının çok iyi olduğunu yazmış, akşama kesin deniyorum ben bu yeni kerneli :)

http://www.freaktab.com/showthread.php?5874-smooth-video-cx-919
  • quote:

Bu arkadaş da video performansının çok iyi olduğunu yazmış, akşama kesin deniyorum ben bu yeni kerneli :)

http://www.freaktab.com/showthread.php?5874-smooth-video-cx-919

Hocam bu rom ne, kernel ne, firmware ne? Birbirine karıştırdım:) Bunların yüklenme şekli aynı mı? Bir sırası var mı?
  • turnasuyu T kullanıcısına yanıt
    Hocam, önce finless 4.2.2 yi normal kurup daha sonra aynı flashlama programında sadece şu nexus kerneli seçip onu kuruyorsun üzerine.

Akşam ilk iş deneyeceğim ben de. Dizi-mag den adam gibi bir dizi izleyemiyorum framedrop yüzünden. İnşallah düzelir bu fix ile :)
  • quote:

Hocam, önce finless 4.2.2 yi normal kurup daha sonra aynı flashlama programında sadece şu nexus kerneli seçip onu kuruyorsun üzerine.

Akşam ilk iş deneyeceğim ben de. Dizi-mag den adam gibi bir dizi izleyemiyorum framedrop yüzünden. İnşallah düzelir bu fix ile :)

durum o kadar vahimmi yahu 3066 lar bile sorunsuz çalışıyordu dizimag filmlerini hemde 720p
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Benim cihaz cuma günü ülkeye gelmiş.

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    26/07/2013 12:02:10

Bakalım ne zaman elimde olacak.

senin ürün ne durumda varmı gelşme
    benim durum bu
    29/07/2013 19:00:46, Torbaya eklendi - İSTANBUL (AVR) (İST.ULUSLARARASI PİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 30 Temmuz 2013; 22:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Ben açıkcası çinlilerin antin kuntin 5. sınıf wireless antenleri ve ethernet yavaşlıklarından sıkıldım.
    Yok wifi çekmez yok yavaşlar. 3-5 dolara alınan usb ethernet adaptörlerine para ver. Zaten onlarda
    performans olarak yerlerde. Açıkcası sinir hastası olmak istemiyorm.

rk3188 cihazlar antutu da skor olarak 18.000 yakalasa da bu çinlilerin pcb kalitesi ve wifi sorunları devam edecektir.

Bundan dolayı ben antutu skoru 14.000 olan Odroid U2 yi tercih ediyorum. Zira adam gibi bir kart (kore menşeili) ve
    onboard ethernet portu ile geliyor. Opsiyon olarak Wireless unitesi ise edimaxın chipsetini kullanıyor. En azından ödediğiniz paraya değiyor.
    Bunun dışında android sürümleri süreklü güncelleniyor. Forumda adamların desteği çok iyi.

Dilerseniz SD dilerseniz e-mmc ile alabilirsiniz. illa 200$ bayılmanıza gerek yok. Maksimum 135$'a bitirebilirsiniz (kargo dahil).
    Hatta elinizde sd varsa kendiniz jelly bean atabilirsiniz.

Hocam merhaba.

Bu Odroid U2 açıkçası hoşuma gitti. Ethernet ile kullanmayı düşünüyorum.

Sistem anladığım kadarıyla hafıza kartından çalıştırılıyor. Sanırım hızlı bir hafıza kartı almamız gerekecek.

Klavye ve fareyi kablosuz takıp kullanabilir miyiz bunda? Adaptörlü çoğaltıcılardan lazım sanırım bunun için de.

Yani sadece cihaz+adaptörü alsak olur mu? Hafıza kartı sonra da alabilirim.

Web performansı nasıl? 1080p youtube videolarında kasma vs. var mı? Google store dan her uygulama yüklenebiliyor mu?

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    burakc arkadaşımızın yaptığı çok kapsamlı bir inceleme var. Ordan tüm detayları elde edebilirsin. Zaten 3188 den beklediğimi bulamassam Odroid benim de seçeneklerim arasında.

İstediğin bilgiler şurda mevcut. 2 adet video inceleme linkinde hepsi mtest edildi ve oldukça kapsamlı. http://forum.donanimhaber.com/m_69980053/tm.htm
  • 3. iş günü oldu hala paket teslim için dağıtım görevlisinde gözüküyor, bu kadar iş ahlakı olmayan bir firma yok gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

3. iş günü oldu hala paket teslim için dağıtım görevlisinde gözüküyor, bu kadar iş ahlakı olmayan bir firma yok gerçekten.

Benim kargo gelmiş. İşten sonra bir kurcalayayım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.