Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Yukardakilerin aynısını yaptım ama başaramadım. Win 7 yüklü başka bilgisayarda deneyeceğim. Bilgisayara sadece usb kablosu ile bağlamak yeterli mi? Yoksa hem power usb kablo hemde ayriyetten başka usb ile mi bağlamak gerekli? Gerçi bütün kombinasyonları denedim. Sonuç değişmedi:(

Power olarak kullandığım mikro usb girişinden bağlamıştım ben.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    cihazın geldimi arkadaşım? digitürk play deneyip paylaşısan sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hturkan16

cihazın geldimi arkadaşım? digitürk play deneyip paylaşısan sevinirim..

5 dk önce ulaştı elime, akşam denemeye çalışacağım.
  • Bu arada bu bizim aldığımız model için hangi firmware'i atmalıyım?

Herhangi bir rom, kernel işlemi gerekli mi?
  • Bende Digiturk play satın aldım. Sorunsuz bir cihaz arıyorum. Şu ana kadar digiturk playi sorunsuz oynatan cihaz yok sanırım.
  • ewet benim cihazda geldi bi araştırayım.bu arada yeni yazılım çıkmış
    http://blog.geekbuying.com/index.php/category/android-tv-stick-tv-box/k-r42/
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Cihaz sonunda geldi. Hızı çok iyi. Frame drop olayı film izlerken az da olsa hissediliyor. Wi-fi çekimi çok iyi. Benim modem arka odada yakın sayılır. Bunu da belirteyim. Ancak benim bilgisayarımda wifi ağlarında ne gözüküyorsa bundada aynıları gözüküyor. Yani wifisi sorunsuz.İnternet hızı da çok iyi. Fazla ısınma olmuyor. Cihazın üzerinde ram 2gb yazmasına rağmen ram 1 gb olarak gözüküyor. Anladığım kadarıyla firmware ile ilgili bir problem. Film seyrederken yada digiplay izlerken ekran kenarlarında boşluk kalıyor. Bütün ayarları denememe rağmen düzelmedi. Digiplay sorunları devam ediyor. Cihaz rootlu olarak görüldüğü için digiplay filmleri izlenmiyor. Lig tv izlerken sürekli "daha sonra tekrar deneyin hata oluştu" mesajı çıkıyor. İlginç bir şekilde diğer hiçbir canlı kanalında böyle sorun çıkmıyor.

Yeni firmware yüklemesini bir türlü yapamadım. Windows 8 64 bit bilgisayarıma bir türlü cihazı tanıtamadım. Bilgisayarda hiçbir şey yapmamama rağmen cihazı bilgisayara takdığımda aygıtlar ve yazıcılar kısmında CX-919 görülüyor. USB aygıtı tanınamadı yazısı gelmiyor. Tabi böyle olunca firmware yükleme programı cihazı görmüyor.

Cihazı bilgisayara hangi kablolar ile bağlayacağız? USB güç kablosu haricinde başka bir kablo daha mı gerekli? Ayrıntılı anlatacak kimse var mı? Root olayını geri almak mümkün mü? Yardımlarınızı bekliyorum.

dostum hemen alır almaz incelediğin için teşekkürler ..açıkçası ben de led tv 'de digiturk izlemek için alıcaktım ancak sen direk digiturkwebtv 'nin sitesinden mi giriyorsun yoksa google play store'dan uygulamasını indirip mi denedin ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digiturkplay.mobil&hl=en

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digiturk.ligtv&hl=en

@munib

@munib dostum internetten kendin alsan sana 170 tl'ye gelecek şeye havadan neden 100 tl veriyorsun ki ayrıca elemanın güvenilir oldugunu nereden çıkardın, sanalpazar çok riskli bir sitedir ..

Elemanı bilmem de Sanalpazar hiç riskli bir site değildir, gayet güvenilirdir.

Bu eleman da buradaki herkesin yaptığı gibi sipariş verip getirtecek ve üzerine 100 TL koyup satacak. Ondan almanın hiç gereği yok.

• Digiturkplay sorunu yaşayan arkadaşlar sadece şifreli yayınlarda mı yaşıyorlar yoksa sürekli açık olan 5 - 6 kanalda da mı problem var ? Ben henüz LigTV almadım ama uygulama üzerinden ATV HD'yi HD olarak izleyebiliyorum. Bu arada internetim 20 Mbit ve kablolu bağlıyım. Cihaz da MK808...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 1 Ağustos 2013; 18:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Digiturkplay sorunu yaşayan arkadaşlar sadece şifreli yayınlarda mı yaşıyorlar yoksa sürekli açık olan 5 - 6 kanalda da mı problem var ? Ben henüz LigTV almadım ama uygulama üzerinden ATV HD'yi HD olarak izleyebiliyorum. Bu arada internetim 20 Mbit ve kablolu bağlıyım. Cihaz da MK808...

Lig tv ve film bölümünde hata veriyor genelde. Diğer kanallarda problem yaşamadım.
  • Arkadaşlar. Forum sitelerinde 720p kernel ve 1080p kernelden bahsediliyor. Bunlar aynı şeyler mi? Sadece ayarlar kısmından çıkışı 720 ya da 1080p yapınca olan durumdan mı bahsediyorlar yoksa ikisi farklı yazılımlar mı? Çünkü 720p nin frame drop yapmadığı yazıyor.
  • RK3066 olan MK808b de Digiturkplay gayet güzel çalışıyor. 3188 lerde de çalışması lazım.
    M808B de hafif bir framedrop dışında sorun yok. Yani öyle izlenmeyecek bir halde değil, izlenebiliyor.

CX-919 kullanıp sorunb yaşayan arkadaşlar finless bob romu denesin muhakkak.

K-R42 / T-R42 / CS-918 alıp Digiturkplay deneyen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 1 Ağustos 2013; 17:55:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

ewet benim cihazda geldi bi araştırayım.bu arada yeni yazılım çıkmış

Yukada paylaşmıştım bunu hatta kullanıcı yorumları da mevcut.
  • Aleti biraz denedim, digiplayin eski versiyonunu yükledim.

Ekranın iki tarafında biraz boşluk var ama rahatsız etmiyor bence. Yalnız ligtv kalitesinden memnun kalmadım. NTV Spor hd de görüntü çok iyiken, lig tv hd de sahada mozaiklenme oluyor
  • bu arda wondershare player yükledim ancak, browser barına iptv adresini yazınca açmıyor. bu cihazda iptv izleyemeyecek miyiz acaba?
  • Aleti biraz kurcalamaya devam ediyorum.

D-Smart performansının videosunu koyayım. Birşey dikkatimi çekti maçta özellikle ağır çekimlerde alet en az hd uydu alıcı kadar, net ve akıcı görüntü veriyor.

Eğer bu framdrop olayı çözülürse bu alet iş görür bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the wade -- 1 Ağustos 2013; 20:27:16 >
  • digiturk play şu anda çok büyük hayal kırıklığı.

Laptobu hdmi dan bağlayıp izlemek çok daha randımanlı. Anlaşılan uygulamaya sadece 400K falan veriyorlar.

Sadece bu iş için almayı düşünüyorsanız, bence biraz bekleyin. Digiturk çok bariz bu işi bilerek yapıyor, dier kanallar çok daha güzel, lig yvler skandal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

bu arda wondershare player yükledim ancak, browser barına iptv adresini yazınca açmıyor. bu cihazda iptv izleyemeyecek miyiz acaba?

açılıyor ben izliyom IPTV.apk kur kurduktan sonra linkleri m3u olarak linkleri kaydet bir örnek

#EXTM3U
    #EXTINF:-KURAN TV
    rtmp://stream.watchislam.com/bridgetofaith/quran
    #EXTINF:-MEKKE
    rtmp://69.65.38.152/besmallah/cam4
    #EXTINF:-KANAL 19
    rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/corum_kanal19
    #EXTINF:-A9
    rtmp://85.17.29.89/live/myStream_3
    #EXTINF:-ISLAM TV
    rtmp://wowza02.sharp-stream.com/islamtv/islamtv
    #EXTINF:-SELAM TV
    rtmp://yayin.yayin.tv.tr/live/selamtv
    #EXTINF:-AHI TV
    rtmp://stream.taksimbilisim.com/ahitv/bant1
    #EXTINF:-kirsehirtv
    rtmp://yayin5.canliyayin.org/live/kirsehirtv
    #EXTINF:-gimsatv
    rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/ankara_gimsatv
    #EXTINF:-CORUM TV
    rtmp://yayin5.canliyayin.org/live/crttv1
    #EXTINF:-FOX BELGESEL
    rtsp://yayin.tv-fm.com/foxbelgesel
    #EXTINF:-FOX BELGESEL MMSH
    mmsh://yayin.tv-fm.com/foxbelgesel?MSWMExt
    #EXTINF:-IRMAK TV
    rtmp://online.yayin.tv.tr/live//irmaktv1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 1 Ağustos 2013; 22:27:32 >

• ben sadece lig tv icin aldim... o zaman bosa mi aldik bu urunu... benim anlamadigim android uyumlu telefonda digiplay ile lig tv gayet guzel calisiyor... telde 512 ram 1.4 ghz islemci var... bu cihazda ise 2 gb ddr3 ram 1.6 ghz quad core 4 cekirdek islemci... bu cihaz neden duzgun oynatamiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Orijinalden alıntı: munib

ewet benim cihazda geldi bi araştırayım.bu arada yeni yazılım çıkmış

Yukada paylaşmıştım bunu hatta kullanıcı yorumları da mevcut.

evet kurdum fakat 500 gb harici içine giremiyom son iki yazılımıda kurdum giremedim geri üzerindeki yazılıma döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: the wade

digiturk play şu anda çok büyük hayal kırıklığı.

Laptobu hdmi dan bağlayıp izlemek çok daha randımanlı. Anlaşılan uygulamaya sadece 400K falan veriyorlar.

Sadece bu iş için almayı düşünüyorsanız, bence biraz bekleyin. Digiturk çok bariz bu işi bilerek yapıyor, dier kanallar çok daha güzel, lig yvler skandal.

Digiturkplay i birde web browserdan 1200k olarak denermisiniz. Ben tabletten hdmi ile lcd ye aktardigimda 1200k baglantisinda 1080i kalitesi alabiliyorum ama bu baglantida tablette donma yapiyor. Tablet rk3066 1gb ramli. Ancak digiplay android uygulamasinda donma olmamasina ragmen HD yayinda 720p kalite alinabiliyor ve buyuk ekran tv lerde goruntu tatmin etmiyor. Bence digiplay i web browser uzerinden izleyebilmenin yollarini arastirmaliyiz.
    Burada da sadece firefox ile tam ekran elde edebildim tablette. Sizde firefox ile , aldiginiz cihazdan bir deneme yapip burada paylasirsaniz sevinirim. Android cihazlardan fullhd digiturk'u bu sekilde izleyebilecegimizi dusunuyorum. Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.