Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimakinci

Ya arkadaşlar Allah rızası için biri yardım etsin lütfen.

Ben bu rom işlerinden hiç anlamam ama duyduk birilerinden aldık yaşlı annem için gurbetteki kızı ile işte viber vs ile bedava büyük ekranda görüşsün hergün sevinsin diye... Çinden Q7- 888B- 2 gb ram 8gb ve 4.4.2- xbmc vs. bir sürü şey yazıyor. 3188 cipsetli (T değil) şuradaki özellikler (http://www.aliexpress.com/item/New-Bluetooth-version-EKB311-MK888B-CS918-quad-core-tv-box-Android-4-2-2-2GB-8GB/1001649535.html) aynısı ama benim aldığım yerin tam linki değil...

Neyse LG Tv'ye bağladım HDMi ile görüntü var ses yoktu. Erişebilirlik denen bir ayarın 1920-1080 p çoklu ekran gibi birşeyi işaretleyince ekranda onlarca sayfalar açılıp hepsi birbirine giriyor ve 5-6 sn sonra kendini tekrar başlatıyor.

Allah rızası için yazılım mı rommu ne gerekiyorsa biri çıkar mı bana kargo ile gönder halledivereyim diyen acaba. beş vakit dua edeyim o kardeşime...

dostum gönder ben elimden geleni yapayım sevabına...

aynı cihazı kullanıyorum, umarım adam ederim...

pm gönderdim...

• Cihaz satiliktir, ilgilenenler PM atabilir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102200127

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sararmen

quote:

Ya arkadaşlar Allah rızası için biri yardım etsin lütfen.

Ben bu rom işlerinden hiç anlamam ama duyduk birilerinden aldık yaşlı annem için gurbetteki kızı ile işte viber vs ile bedava büyük ekranda görüşsün hergün sevinsin diye... Çinden Q7- 888B- 2 gb ram 8gb ve 4.4.2- xbmc vs. bir sürü şey yazıyor. 3188 cipsetli (T değil) şuradaki özellikler (http://www.aliexpress.com/item/New-Bluetooth-version-EKB311-MK888B-CS918-quad-core-tv-box-Android-4-2-2-2GB-8GB/1001649535.html) aynısı ama benim aldığım yerin tam linki değil...

Neyse LG Tv'ye bağladım HDMi ile görüntü var ses yoktu. Erişebilirlik denen bir ayarın 1920-1080 p çoklu ekran gibi birşeyi işaretleyince ekranda onlarca sayfalar açılıp hepsi birbirine giriyor ve 5-6 sn sonra kendini tekrar başlatıyor.

Allah rızası için yazılım mı rommu ne gerekiyorsa biri çıkar mı bana kargo ile gönder halledivereyim diyen acaba. beş vakit dua edeyim o kardeşime...

dostum gönder ben elimden geleni yapayım sevabına...

aynı cihazı kullanıyorum, umarım adam ederim...

pm gönderdim...

İbrahim kardeşim cihazını 2 gün önce bana gönderdi...

2 gündür cihazla uğraşıyorum...

Bugün sonunda tam uyumlu bir rom yükleyerek cihazı sorunsuz çalıştırabildim... Testlerini yaptım.

Kargoya gün içi vereceğim, şimdi gönlünce keyfini sürebilirsin ibrahim kardeşim

• İşte forum dayanışması. Elinize sağlık.
  • Temiz kutulu sıfır gibi cihaz.Almak siteyen arkadaş pm atabilir.Android TV Box CS918 Q7 RK3188 Quadcore 2gb Ram 8gb Hafıza
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-android-tv-box-cs918-q7-rk3188-quadcore-2gb-ram-8gb-hafiza-199690472/detay/
  • selamlar
    android box ı android cep tel ile kumanda edebilmek için kullandıgımız cep teline yukledigimiz rk remote kontrol adlı program android 4.4.2 de wifi den kesilme sorunu yaşıyor mu yoksa benim wifi de mi sorun var acaba sık sık cıhaz bulunamadı cıhaz seçin falan diye uyarı veriyor ,boyle bir sorunla karşılaşan var mı.4.4.2 yuklemeden once boyle bir problem yoktu.acaba guncel versiyon mu cıktı?
  • Burdan bir arkadaş cihazı yeni bir romla düzeltti çok şükür. Kendisine çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yardım için başka arkadaşların mesaj atmasına gerek kalmadı artık. Diğer ilgilenen arkadaşlara da çok teşekkürler.

• Evvelki akşam yeğen benden emanet aldığı arabayı kaza da pert edince (doblo 1.6) sararmen kardeşimin yanında ikinci moralimi düzelten bir küçük sevincimi paylaşmak isterim. benim de belki bir faydam ilerde de olabilir diye bir bilgi paylaşayım ; her ne kadar bizim konumuz olmasa da (her pc kullanana lazım olabilir marka farketmez-masraftan kurtulur) kulağımız da küpe kalır zaman gelir lazım olur; Ben deki lenovo y560 laptop uzun zamandır bios çöktüğü için yatıyordu. Bilgisayarcılar tekrar bios yazmanın biraz uzun ve 100-150 tl arasında olacağını söyleyince ben de kendim kurcalayayım dedim. Açılınca öylece kalan ve f2-f12 dahil hiçbir tuşa cevap vermeyen cihazı açtım çok nadir bilgilerin olduğu bir forumu okudum ve hayatımdaki ilk laptop tamir denemesinde başarılı olmak çok şaşırtıcı ve moral oldu;
    1- laptopun arka kapaklarını açın ben önü dekomple açmak zorunda kaldım.bios pilini bulun (saat pili gibi 2 cm çapında zaten bir tane var) ve onu çıkartın
    2- cihazın ana pilini ve adaptör dişini çıkarın. Power düğmesine basılı tutun 5 sn kadar anakartın bütün enerjisi sıfırlanıyormuş.
    3- sadece adaptör fişini takın tekrar power düğmeasine basılı tutun sistem kendini başlatıp 5-6 sn sonra kendini kapayacak ve power tuşunu bırakıp bios pilini takarak pc yi toplayın.
    bios resetlenerek default ayarlarına döndürdü kendini ve hiçbir bilgileriniz de silinmeden devam... ilgisiz bir konuyla başınızı ağrıttım ama moralsiz günlerimde gelen mutluluğuma verin...

• ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    2 kere geçmiş olsun hocam o zaman
    allah beterinden saklasın cana gelmesın bişey
  • Doğru söyledin kardeşim teşekkürler. Cana gelmsin tesellimiz o oldu zaten. 6 ay önce de trnsporter pert olup hurdaya çıktı diye dobloyu almıştık ama bunun da başına gelince sıkıntı farklı oluyor biraz. Ama Allah'a şükür kazalarda kimsenin burnu kanamadı. Aman siz siz olun emniyet kemerini ihmal etmeyin arkadaşlar. Defalarca takla atıp tavanı iyice çöken araçta sabit kalan yolcu ve şoförün burnu bile kanamadı çok şükür.

• quote:

Doğru söyledin kardeşim teşekkürler. Cana gelmsin tesellimiz o oldu zaten. 6 ay önce de trnsporter pert olup hurdaya çıktı diye dobloyu almıştık ama bunun da başına gelince sıkıntı farklı oluyor biraz. Ama Allah'a şükür kazalarda kimsenin burnu kanamadı. Aman siz siz olun emniyet kemerini ihmal etmeyin arkadaşlar. Defalarca takla atıp tavanı iyice çöken araçta sabit kalan yolcu ve şoförün burnu bile kanamadı çok şükür.

Çok geçmiş olsun ibrahim kardeş, allah tekrar göstermesin inşallah...
  • Arkadaşlar merhaba.Quad Core RK3188 ARM Cortex-A9 1.8GHz Max cihazım var .yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum.Cihaz youtobe bağlanmadı.bende fabrika ayarlarına döndüm.Cihaz sıfırlandı.Ancak sorun her 5 saniyede bir ekran gidip geliyor .Sürekli bu pozisyonda. Farklı tv lerde denedim aynı sorun . Bana yardımcı olabilicek kimse var mı. Şimdiden çok teşekkürler. (Bu arada yardım için sararmen arkadaşımıza pm de attım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: metistr

Arkadaşlar merhaba.Quad Core RK3188 ARM Cortex-A9 1.8GHz Max cihazım var .yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum.Cihaz youtobe bağlanmadı.bende fabrika ayarlarına döndüm.Cihaz sıfırlandı.Ancak sorun her 5 saniyede bir ekran gidip geliyor .Sürekli bu pozisyonda. Farklı tv lerde denedim aynı sorun . Bana yardımcı olabilicek kimse var mı. Şimdiden çok teşekkürler. (Bu arada yardım için sararmen arkadaşımıza pm de attım )

Metistr kardeşimin mesajını yanıtladım.

Elimden geleni yaparım dostum, hobi olarak bu işlerle ilgileniyorum ama kesin yaparım şeklinde bir iddam yok.

Kargo gidiş-geliş ücreti kadar bir riski göze alırsanız, ben elimden geleni yapmaya çalışırım.
  • quote:

Ya arkadaşlar 58$ lık cihaz bilgimi yok diye çöpe mi gitsin? Lütfen gerekirse 20-30 tl. telefoncuların format parasını da ödemeye hazırım. Kargoya zaten gidiş-geliş 25 tl gidecek ama işimiz görülsün bi el atın lütfen :(

Hdmi ıle goruntu var ses yok sorunu tv ıle alakalı bir sorunda olabilir. Cıhazın yanında gelen air mouse ne marka? Nasıl bir yardım istiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba.Quad Core RK3188 ARM Cortex-A9 1.8GHz Max cihazım var .yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum.Cihaz youtobe bağlanmadı.bende fabrika ayarlarına döndüm.Cihaz sıfırlandı.Ancak sorun her 5 saniyede bir ekran gidip geliyor .Sürekli bu pozisyonda. Farklı tv lerde denedim aynı sorun . Bana yardımcı olabilicek kimse var mı. Şimdiden çok teşekkürler. (Bu arada yardım için sararmen arkadaşımıza pm de attım )

Farklı bir 2a ve üstü bir adaptor deneyın . Birde farklı bir hdmı deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 10 Şubat 2015; 13:37:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Farklı bir 2a ve üsyü bir adaptor deneyın . Birde farklı bir hdmı deneyin

Cok tesekkurler. Farklı adaptor ve. Hdmı denedim ama sonuc yok. Sağolsun sararmen kardeşim mesajda yardımcı olacağını söyledi. Yarın kendisiyle gorüşüp kargo göndericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sararmen

quote:

Metistr kardeşimin mesajını yanıtladım.

Elimden geleni yaparım dostum, hobi olarak bu işlerle ilgileniyorum ama kesin yaparım şeklinde bir iddam yok.

Kargo gidiş-geliş ücreti kadar bir riski göze alırsanız, ben elimden geleni yapmaya çalışırım.

Arkadaşlar sorunum an itibariyle forumdaki ender arkadaşımız tarafından çözülmüştür.Kendisi yeni yazılım yuklemiş.Ender kardeşime ve aynı şekilde yardımcı olmak isteyen sararmen rumuzlu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.Birde bu yazılım yükleme ile ilgili türkçe bir video koyabilirlerse eminim herkesin çok işine yarar.(ben android telefonuma odin ile yazılım atabiliyorum ama bunu hiç görmedim.Video da bulamadım.)

• metistr M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ismail kardeşim,

aşağıdaki firmware attım..

http://www.freaktab.com/showthread.php?11727-NEW-MK908-Finless-1-8-ROM

yaklaşık 1 saatte bekledim.. bir dizi film attım içine onu çalıştırdım... bana yolladığın durumdaki firmware ile olan ekran gidip gelmelerini bu yazılımda hiç gözlemlemedim..
    şimdide kargoya verdim... umarım sizde de sorun cıkartmaz....

aslında yazılım atmak çok olay...

öncelikle şu videoyu izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=UzLWzL6jod4

yazılım atacagını pc ye cihazınızın drvierini yuklemenız gerekiyor... oda yukardaki linkte verdiğim yerden indireceğiniz "MK908_4.2.2_Finless_1.8" içerisinde driver dizini içinde bulunuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Merhabalar ismail kardeşim,

aşağıdaki firmware attım..

http://www.freaktab.com/showthread.php?11727-NEW-MK908-Finless-1-8-ROM

yaklaşık 1 saatte bekledim.. bir dizi film attım içine onu çalıştırdım... bana yolladığın durumdaki firmware ile olan ekran gidip gelmelerini bu yazılımda hiç gözlemlemedim..
    şimdide kargoya verdim... umarım sizde de sorun cıkartmaz....

aslında yazılım atmak çok olay...

öncelikle şu videoyu izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=UzLWzL6jod4

yazılım atacagını pc ye cihazınızın drvierini yuklemenız gerekiyor... oda yukardaki linkte verdiğim yerden indireceğiniz "MK908_4.2.2_Finless_1.8" içerisinde driver dizini içinde bulunuyor...

Forum dayanışması böyle olur

• elinize geçtimi cihaz.. sizde durum nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.