Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tango da görüntülü görüşmede görüntü gelmiyor ama karşı taraftaki telefonda förüntü var yani cihaza takılan kamera çalışıyor.
    viber da ise görüntü dik duruyor yani ekranın 1/3 ü kadar.

Bunun bir çözümü var mı,diğer kullanan arkadaşlarda durum aynı mıdır cevap verwbilecek arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

elinize geçtimi cihaz.. sizde durum nedir ?

Ender bey elime geçti kullandım.eskisinden çok daha hızlı. iyi bir rom yuklemişsin.tekrar ellerine sağlık
  • rica ederim.. sorunlarınız halloldu ise ne mutlu
  • Bu arada arkadaşlar başka bir soru.Bu cihazları Asmart Remote tarzı uygulamalarla akıllı telefonlardan kumanda edebiliyor muyuz?
  • aliexpress den MK809III aldım. paket sıfırdı kendim açtım. ama adaptör den viyk viyk diye ses geliyor ve cihazı tv görmüyor, sinyal yok yazıyor. pc ise rockusb devices adında görüyor. acaba adaptör mü yetersiz yoksa cihaz mı bozuk sizce?
  • Arkadaşlar bu cihaz Dsmart'ın Blu uygulaması bu cihazda çalışıyor mu?
  • Arkadaşlar Merhaba,
    CX-919 modeli bir android tv ye sahibim dqha önceden de wdtv duruyor ama ben bu Android TV d3n çok şikayetçiyim.Kullanımı çok zor ve bir sürü sorun çıkartıyor.Sorunlarinı hallettim ama adam gibi bir TV Launcher bulamadım. Bana ne önerirsiniz. Birde Android hdmi stick alternatif kullanımları nelerdir ? İstediğim linux distrosunu yükleyebilir miyim ? Teşekkürler.

• Bu cihazlar hdmi ile pc monitörlerine bağlanıyor mu hdmi girişi olan bi ekran yeterli midir yoksa monitörün ekstra bir özelliği olması gerekir mi?

• ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    HDMI girişli monitörlere sorunsuz bağlanıyor.
  • bu tür cihazları kullanan var mı ? tavsiye eder misiniz ?
    sadece usb girişi olmayan tv de flash diskteki filmleri izlemek için lazım. 7-8 aylık bir süre için.

http://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-RK3188-TV-Box-MK809IV-Android-4-4-2-kitkat-2GB-8GB-Bluetooth-Wifi-Google/2040894376.html

ya da bunlar iş görür mü ?

http://www.aliexpress.c...android/1406969810.html

ya da bu :http://www.aliexpress.c...windows/1610166353.html

• selamlar,

çok ilginç bir konu başlığı, konu ilgi çekici, ama bir kaç yardımlaşma haricinde kalan mesajlar çöp.
    Herkes soru soruyor, tavsiye istiyor, onları cevaplayan çıkmıyor. Onları cevaplayan olmayınca aynı sorular yeniden başkaları tarafından soruluyor.

Alın size bir tane de benden. Bakalım cevaplayan çıkacak mı? :)

iki sorum var

1-) 20 inç TV'de, sadece youtube (480p kalite yeterli), dizi siteleri(480p yine) 'den dizi izlemek amacı ile kullanılacak, az da olsa sosyal media ve nette dolaşmak için kullanılacak bir cihaz almayı düşünüyorum.
    daha önce sizin tarafınızdan denenmiş ve problemsiz çalıştığı görülen bir cihaz ve ROM eşleşmesi almak istiyorum.
    Bu yüzden link ile cihazın ve ROM'un linkini paylaşabilir misiniz? Cihaz linki diyorum çünkü, ayni kod ile birden fazla üretici var ve cihazlar bu yüzden biraz farklı olabiliyor diye anlıyorum.

2-) 40-70 dolar aralığında olacak sanırım, örnek: CS918 Android 4.4 TV Box Player RK3188 Quad Core)
    Burada bu cihazı kullanan ve düzgün bir rom ile memnun kalanlar var oldugunu görüyorum.
    Eğer şu cihaz ve şu ROM ile bu beklentilerin çok daha iyi karşılanır derseniz ona da açığım.
    Şimdiden teşekkürler.

• Çinden getirmekle uğraşmayım deyip DARK'dan QC802 aldım. Kargo zaten 1 haftada zor geldi. Bir de alet bozuk çıktı. Boyuna reset atıyor açışışta. Adaptör vs denedim fayda etmedi. 4.4.2 yükledim gene sonuç aynı bu kronik bir sorunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snr_silencer

selamlar,

çok ilginç bir konu başlığı, konu ilgi çekici, ama bir kaç yardımlaşma haricinde kalan mesajlar çöp.
    Herkes soru soruyor, tavsiye istiyor, onları cevaplayan çıkmıyor. Onları cevaplayan olmayınca aynı sorular yeniden başkaları tarafından soruluyor.

Alın size bir tane de benden. Bakalım cevaplayan çıkacak mı? :)

iki sorum var

1-) 20 inç TV'de, sadece youtube (480p kalite yeterli), dizi siteleri(480p yine) 'den dizi izlemek amacı ile kullanılacak, az da olsa sosyal media ve nette dolaşmak için kullanılacak bir cihaz almayı düşünüyorum.
    daha önce sizin tarafınızdan denenmiş ve problemsiz çalıştığı görülen bir cihaz ve ROM eşleşmesi almak istiyorum.
    Bu yüzden link ile cihazın ve ROM'un linkini paylaşabilir misiniz? Cihaz linki diyorum çünkü, ayni kod ile birden fazla üretici var ve cihazlar bu yüzden biraz farklı olabiliyor diye anlıyorum.

2-) 40-70 dolar aralığında olacak sanırım, örnek: CS918 Android 4.4 TV Box Player RK3188 Quad Core)
    Burada bu cihazı kullanan ve düzgün bir rom ile memnun kalanlar var oldugunu görüyorum.
    Eğer şu cihaz ve şu ROM ile bu beklentilerin çok daha iyi karşılanır derseniz ona da açığım.
    Şimdiden teşekkürler.

bu uygun gibi..

http://www.aliexpress.com/item/EKB318-Quad-Core-Android-4-4-4-TV-Box-RK3128-not-rk3288-DDR3-1G-8G-Latest/32263500244.html

• teşekkürler @ender, ubox r89 rk3288 ile giriş yaptım. Hep öyle olur ya, en alt seviye ile başlarsın, sonra hep bütçeni aşarak üst modellere yönelirsin :)
  • en ıyısını yapmışsn hayırlı olsn
  • Arkadaşlar ,

Yaklaşık 1 ay önce aldığım ve deneme amacıyla çok az kullandığım Ugoos UT3 ( 16 GB ) model cihazımı satıyorum.

Cihazda hiçbir sıkıntı yok ve ilk günkü gibi pırıl pırıl.Zaten rom yükleme denemeleri ve video testleri haricinde doğru dürüst kullandım bile denemez.Hatta bir süredir TV panelinde bile takılı değil.

Satma sebebimi merak edenler olabilir , onu da belirteyim.

Arşivimdeki DivX ve mkv formatlı filmeri seyretme amacıyla ; Vidon Box A31S diye daha basit bir cihaz aldım ve aldığım bu cihaz geçen hafta elime ulaştı.

Dolaytısıyla şimdilik Vidon Box'u kullanmayı düşünüyorum.

Ugoos UT3’ü satın almayı düşünenler PM yoluyla iletişime geçebilir.

Selamlar...

Papirus
  • RK3188li sticki aldım ama amacım sadece webde gezmek, film izlemek vs idi. Ama bu cihazın kabiliyetleri anladığım kadarıyla çok fazla.

Önerebileceğiniz uygulamalar var mıdır bunu muhakkak indir dediğiniz. Dizi izleyebileceğim, film izliyebileceğim, torrent vs.

Bir de XBMC die bişiy var okudum ama anlamadım. Bu sadece bizim hddeki muzikleri filan mı oynatır. Ağdaki videoları mı oynatır napar. Yoksa bir portal mı başkalarının internette verdiği videoları vs izliyebiliyor muyuz?
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    XBMC'den bahsedeyim sadece.

Bu program bir sürü özelliklerle donatılmış bir nevi medya oynatma programı kısaca ama marifetleri gerçekten çok.

Mesela bu program üzerine kurduğun eklentiler sayesinde film-dizi izleme sitelerini ana ekrana ekleyebiliyor ve istediğini izleyebiliyor , üstelik izlediğin dizi ve filmlere otomatik olarak altyazı bulmasını sağlayabiliyorsun.İstersen radyo kanallarını dinleyebiliyor ve eklediğin IPTV kanallarını izleyebiliyorsun.

Şu iki link bayağı bilgi verecektir sana...

http://hobistik.com/xbmc-2/xbmc-nedir.html

https://mustafasari.wordpress.com/2012/09/03/xbmc-nedir/

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler biraz kurcalıyım öğrenirim sanırım. hobistikteki önerilen 5 film eklentisini denerim öncelikle.

Türkçe dizi ve filmler için önerdiğiniz eklenti var mıdır? Görüntü kalitesi vs yüksek. Bir de bu içerikler kontrolden geçiyor mu? Komedi filmi açıp tüm aile karşısında başka manzara ile karşılaşmayalım :)
  • Bu arada bir türlü 5.1 ses alamadım. Avr var ama beceremedim. Özel bir ayarı mı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.