Şimdi Ara

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
26.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rLzApex

Samsung Exynos 4412 da mobil işlemci ? Dikkat ettiysen hiç bir ürün markası yazmadım gpu ve cpu'dan bahsediyorum. Tegra ile kıyasladım çünkü size göre a31 üst düzey kapandı bitti devri son demlerini yaşıyor SGX544 ise yakın zamana kadar en iyilerden'Dİ.

şuanı konuşalım geleceği boşver illa sonraki chipsetlere bakarsan bu işin sonu yok bunun bilmelisin şuanda a31 chipsetten başka unreal testlerinde high performans veren bir gpu varmı uygun fiyatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesName

quote:

Samsung Exynos 4412 da mobil işlemci ? Dikkat ettiysen hiç bir ürün markası yazmadım gpu ve cpu'dan bahsediyorum. Tegra ile kıyasladım çünkü size göre a31 üst düzey kapandı bitti devri son demlerini yaşıyor SGX544 ise yakın zamana kadar en iyilerden'Dİ.

şuanı konuşalım geleceği boşver illa sonraki chipsetlere bakarsan bu işin sonu yok bunun bilmelisin şuanda a31 chipsetten başka unreal testlerinde high performans veren bir gpu varmı uygun fiyatta

Dostum 3d oyun için a31 belki çok az önde olabilir. Ama gel gelelim ki bu iş sadece gpu ile bitmiyor o yüzden sen sadece fps karşılaştırması yaparsın ve dediğin gpu' yu översin onun haricinde öveceğin bir yeri yok. Ama komple chipleri teste soktuğun zaman a31 hep geri kalmıştır. Tüm dünya kabullenmiş RK3188 - a31 i headshot yapıp kenara attı. Quadcore savaşının 3 galibi var RK3188 - Exynos 4122 - Tegra3 diğerleri sıralamaya dahi giremiyor. Sadece oyun oynayacak olanlar için a31 belki denilebilir ama yinede onu albenili yapmıyor malesef. Daha fazla tartışmaya gerek yok istediğin testlere bakabilirsin a31 her mecrada kaybetmiş bir chipset gpu ile kendini çok az kurtarıyor ama a31 kullanan tabletler piyasada cok pahalılar. (Aynı şekilde batarya düşmanı a31)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 14 Haziran 2013; 22:31:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YesName

quote:

Dostum 3d oyun için a31 belki çok az önde olabilir. Ama gel gelelim ki bu iş sadece gpu ile bitmiyor o yüzden sen sadece fps karşılaştırması yaparsın ve dediğin gpu' yu översin onun haricinde öveceğin bir yeri yok. Ama komple chipleri teste soktuğun zaman a31 hep geri kalmıştır. Tüm dünya kabullenmiş RK3188 - a31 i headshot yapıp kenara attı. Quadcore savaşının 3 galibi var RK3188 - Exynos 4122 - Tegra3 diğerleri sıralamaya dahi giremiyor. Sadece oyun oynayacak olanlar için a31 belki denilebilir ama yinede onu albenili yapmıyor malesef. Daha fazla tartışmaya gerek yok istediğin testlere bakabilirsin a31 her mecrada kaybetmiş bir chipset gpu ile kendini çok az kurtarıyor ama a31 kullanan tabletler piyasada cok pahalılar. (Aynı şekilde batarya düşmanı a31)

benim a31 i övdüğüm yok tegra3 testlerde iyi olsa onu söylerdim,rk3188 gpu su iyi olsa onu söylerdim ben youtube da izlediğim videolara göre konuşuyorum steve jobs abimiz bile tabletlerde gpu nun önemli olduğunu bile vurguluyor :D :D yani tartışmaya gerek yok tam tersi a31 ni işlemcisi düşük frekans ta çalıştığı için daha fazla gidiyor diye biliyorum ben :D

Ha işlemciye göre konuşursak rk3188 in eline kimse su dökemez o ayrı mesela ama tabletlerde gpu önplana çıkıyor malesef

Bide size bir şey söylemek istiyorum 1hafta sonra felan böyle rk3188 le sgx544 karışımı bir şey çıkabilir mi ? ona göre biraz daha bekleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesName -- 14 Haziran 2013; 22:56:54 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.