Şimdi Ara

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
26.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

Ekran ips degil sanki
    Tn lcd mi??

Büyük ihtimalle değili, 2 hafta önce cube duyuru yapmıştı, tabiki çok yayılmadı hatta ben forumda konu açtım dikkat edin diye arada kaynadı gitti. IPS ekranlı tablet üretimini durdurmuş. Ama u30gt modeli için. Bundan sonra MWA ekran ile devam edeceklermiş. Büyük ihtimalle bu modelde de aynı olay vardır. Çünkü ürünler birebir aynı işlemci ram haricinde.

Mva kontrast disinda her yonden ips den geride
    Cok kisi cube almaz dediginiz dogru ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 2 Şubat 2013; 13:44:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ekran ips degil sanki
    Tn lcd mi??

Büyük ihtimalle değili, 2 hafta önce cube duyuru yapmıştı, tabiki çok yayılmadı hatta ben forumda konu açtım dikkat edin diye arada kaynadı gitti. IPS ekranlı tablet üretimini durdurmuş. Ama u30gt modeli için. Bundan sonra MWA ekran ile devam edeceklermiş. Büyük ihtimalle bu modelde de aynı olay vardır. Çünkü ürünler birebir aynı işlemci ram haricinde.

Eeee Türkçe açıklaması nedir yani

Negatif yönde bir gelişmemi ? Bu ürüne yoğunlaşmıştım aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

quote:

Ekran ips degil sanki
    Tn lcd mi??

Eeee Türkçe açıklaması nedir yani

Negatif yönde bir gelişmemi ? Bu ürüne yoğunlaşmıştım aslında

Yukarida video var

• cube-tablet sitesinde ekranın led, retina ve ips yazıyo
    u30gt2'de ips ekran vardır inş. hevesim kursağımda kalır valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekaya

cube-tablet sitesinde ekranın led, retina ve ips yazıyo

http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-quad-core-rk3188-retina-tablet-pc-android-4-1-16gb.html

linkinden bahsediyorsun sanırım

Arkadaşlar, RK3188 işlemcili ve IPS ekranlı başka hangi marka model çıkacak ? Yani U30GT2'nin alternatifi nedir ?

• quote:

quote:

http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-quad-core-rk3188-retina-tablet-pc-android-4-1-16gb.html

Arkadaşlar, RK3188 işlemcili ve IPS ekranlı başka hangi marka model çıkacak ? Yani U30GT2'nin alternatifi nedir ?

aynen hemşerim o dediğin link artık o sitedeki gibi değilse alternatiflere yönelicem

• Aynı işlemciyi kullanan alternatifler hangiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duyuruyu okuduğum siteyi hatırlamıyorum üzerinden zaman geçti fakat güvenilir bir siteydi. Hatta satıcının sitesinde de duyuru yapılmış.

http://www.cube-tablet.com/news/cube-u30gt-stop/
  • quote:

Aynı işlemciyi kullanan alternatifler hangiler?

Hocam sabırlı ol daha hiç bir tablet çıkmadı bu işlemciyle. Yani kimse bilemez şu anda alternatifi. Ama rockchip firmasıyla ortak iş yapan firmalar var Cube bunlardan birisi. Öncelikle bu firmalar çıkaracaklardır. Sonrasında ise kısa sürede yayılır merak etmeyin. Pipo M9 modeli çıkacak yakında. O da rk3188 li. Sonrasında Window(Yuandao) var eğer o da bu işlemciyi kullanırsa cube markasına ciddi rakip olur. Çünkü cube işleri bozduğunda herkes window N101 2. versiyona yönelmişti. Wifi ve hoparlör kalitesi iyi olduğundan.

Yani seçenek çoğalır biraz sabır hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 2 Şubat 2013; 17:45:55 >

• quote:

quote:

Aynı işlemciyi kullanan alternatifler hangiler?

Hocam sabırlı ol daha hiç bir tablet çıkmadı bu işlemciyle. Yani kimse bilemez şu anda alternatifi. Ama rockchip firmasıyla ortak iş yapan firmalar var Cube bunlardan birisi. Öncelikle bu firmalar çıkaracaklardır. Sonrasında ise kısa sürede yayılır merak etmeyin. Pipo M9 modeli çıkacak yakında. O da rk3188 li. Sonrasında Window(Yuandao) var eğer o da bu işlemciyi kullanırsa cube markasına ciddi rakip olur. Çünkü cube işleri bozduğunda herkes window N101 2. versiyona yönelmişti. Wifi ve hoparlör kalitesi iyi olduğundan.

Yaniseçenek çoğarlı biraz sabır hocam

Yuandao rk3188 li 4 modeli var cikacak
    Cin formlarinda gordum

• quote:

Cin formlarinda gordum

Bende gördüm de değişik bi politika izleyecekler herhalde A31 li de tablet çıkarmışlar. Demekki iki işlemciyi de kullanacaklar
  • quote:

quote:

Cin formlarinda gordum

Bende gördüm de değişik bi politika izleyecekler herhalde A31 li de tablet çıkarmışlar. Demekki iki işlemciyi de kullanacaklar

bence sadece yuandao da değil cogu ureticide goreceğiz.
    once a31 cıktı ureticiler de musteri kapmak icin urun cıkardılar
    mart ayında da rk3188 goruruz onda ainol chuwi diye düsünüyorum.

bu arada pipo m8 inceleme yapmıslar rk3188 li
    tabii cozunurluk dusuk ve ben mutlaka retina alacagım ama yine de ekleyelim buraya:

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 2 Şubat 2013; 18:11:01 >

• quote:

bence sadece yuandao da değil cogu ureticide goreceğiz.
    once a31 cıktı ureticiler de musteri kapmak icin urun cıkardılar
    mart ayında da rk3188 goruruz onda ainol chuwi diye düsünüyorum.

bu arada pipo m8 inceleme yapmıslar rk3188 li
    tabii cozunurluk dusuk ve ben mutlaka retina alacagım ama yine de ekleyelim buraya:

RK3188 ve A31 4 çekirdek işlemcili tabletler

ben m9 diye hatırlıyorum adını. Ben çin markalarında kesinlikle retina ekran almam soranlara da tavsiye etmiyorum. retina ekran hem cpu hem de gpu yu zorlar. Zaten mali 400 le çok iyi performans alamazsın. Ayrıca batarya düşmanıdır. Çin markalarında zaten batarya 5-6 saat arası gidiyor. Bi de retina ekran olursa iyice düşer. Bence gerek yok.

Bana 1280x800 civarı çözünürlük yetiyor. Daha fazlasına hiç ihtiyaç duymadam ips ekran güzel görüntü veriyor o da yetiyor zaten.

• Bana 3 4 saat yeter a31 bile gerek chuwi gerek onda gayet guzel gozukuyor retinada bir sorun gormedim zaten oyun icin almiyorum

Retinayi rahat kaldirir gozukuyor

benim suan tabletim 7inch 1280 800 bundan daha dusk ppi ye gecmeyecegim

• quote:

Bana 3 4 saat yeter a31 bile gerek chuwi gerek onda gayet guzel gozukuyor retinada bir sorun gormedim zaten oyun icin almiyorum

Retinayi rahat kaldirir gozukuyor

benim suan tabletim 7inch 1280 800 bundan daha dusk ppi ye gecmeyecegim

a31 deki gpu mali400 den çok daha iyi o yüzden sorun yoktur. Ama tercih meselesi
  • quote:

quote:

quote:

aynen hemşerim o dediğin link artık o sitedeki gibi değilse alternatiflere yönelicem

super bir tablet bu ya 20 30 gun icinde cıkıcak diyor fiyatıda guzel duruyor hadi hayırlısı bakalım

• Arkadaşlar hoparlör seviyesi ve wifi konusunda sıkıntı çıkarmayacak 9.7 veya 10 inc civari bir ürün düşünüyorum.sistemi aşırı zorlayacak oyun falan oynamayacağım.fiyat da 500 civari düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

Arkadaşlar hoparlör seviyesi ve wifi konusunda sıkıntı çıkarmayacak 9.7 veya 10 inc civari bir ürün düşünüyorum.sistemi aşırı zorlayacak oyun falan oynamayacağım.fiyat da 500 civari düşünüyorum.

http://www.pandawill.com/viewsonic-viewpad-n710-quad-core-tablet-pc-7-inch-ips-screen-android-40-8gb-bluetooth-gps-black-p69852.html

çinde ne acayip aletler var arkadaş tablete öldüm bittim hemen sipariş veresim var valla :) ne arasan var tegra 3 quad core işlemci vs :))

bunlar bi gelmezki türkiyeye aylar olmuş çıkalı hala gelmedi bunlar türkiyeye .

bu 4 çekirdekli tabletler ne zaman gelir türkiyeye bilginiz varmı.

birde sadece çin sitelerinde mi satılıyor bunlar avrupa sitelerinde felan yokmudur.

• Şu yeni yuandao modelleri hangileriymil arkadaşlar? Link verinde bizde bakalım :)

• quote:

Şu yeni yuandao modelleri hangileriymil arkadaşlar? Link verinde bizde bakalım :)

Şimdilik bu var hocam.http://blog.mcbub.com/index.php/tablet-pc/window-vido-launched-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-vido-n101-quad-core/

Rk3188 liler daha çıkmadı. Hatta bu bile şu an sadece çin için satışta olabilir

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.