Bildirim
rkadaşlar Opel Astra H 2006 Far Bİlgisi Hk.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kısalar H7, uzunlar H1, sis farı da H3 tip ampül kullanıyor ( eğer orjinal xenon farı yoksa) -
Teşekkür ederim. bilgin için -
http://www.hepsiburada.com/philips-nightguide-h7-r-tip-merceksiz-far-ampulu-2-adet-3400-kelvin-yolu-3-renkte-aydinlatir/productDetails.aspx?categoryid=264114&productid=otbyz13-h7#tablnk
Arkadaşlar bu link te bir far var özellikleri güzel gibi tavsiye edrmisiniz alsam.=? -
Ben beyaz ampul takacagımda orjinal ampulleri çıkarırken markasına baktım philips di. aydınlatması gayet güzeldi ama bu model mi tam bilmiyorum. bana sorarsanız philips ampuller kaliteli... almaya deger -
H7 tipinde osramın nightbreaker'ını kullanın , hem fiyat olarak çok pahallı değil hem de normallere göre çok iyi aydınlatması var.
Ben kendi aracıma philips GT150 almıştım, çifti 52 dolar , Osram night breaker'dan hiçbir üstünlüğü yok, ya da fark ettirecek bir üstünlüğü yok , fiyat farkı neredeyse % 100'e ulaşıyor.
Yanlız bu tip halogen ampullerin ömrü çabuk geçiyor, bir takım yedek bulundurmak faydalı olur. Bazen piyasada kalmıyor, bulmak zor oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X