Girakonda RLB Mage kasıyorum..İnt. mage için staff ve takı olarak neler önerirsiniz..bide 2 nova mı açmalıyım ??
woe +8
şuan woe 8 kadar bütcem yok..woe 7 alırım..takı olarak ne almalıyım ??
woe paper itemi hell blood+7 veya scorching+7 al ama en iyisi elixir +8 veya reb+7 olur scorching +7 ile elixir +7 arsında sadece 20 damage fark var yani elixir 8 scorching7den daha iyi
takı olarak adını hatırlamıyorum ama 20def 10hp veren küpeler vardı onlardan al elemental pandant +0 +1 skeleton ve harpy's belt dual fr +7 shell set al sana ortalama bir mage şahsen ben olsam çift nova açardım
Int Mage icin Hell Blood +7 yada +8 al. Alternatif olarak Scorching oda olmadi elixir al. Saki ola WOE ye yonelme. Diger itemlar iade nin dedigi gibi aynen. 2x Secret-Silver Earring 2x Old Flame Ring Old Elemental Pendant veya +1 Harpy Belt veya Ske Belt (Para varsa Glass Belt) +7 den asagi olmamak kaydi ile complete set
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Int Mage icin Hell Blood +7 yada +8 al. Alternatif olarak Scorching oda olmadi elixir al. Saki ola WOE ye yonelme. Diger itemlar iade nin dedigi gibi aynen. 2x Secret-Silver Earring 2x Old Flame Ring Old Elemental Pendant veya +1 Harpy Belt veya Ske Belt (Para varsa Glass Belt) +7 den asagi olmamak kaydi ile complete set
takıların adını nasıl ezberliyonuz hala çözebilmiş değilim Bu arada senin Oasis Staff +7 bende kaldı oyunda görsem hemen geri verecem. Geçen gün friendde adın yeşildi ama pm mi blockladın.
Kalsin sende PM block degiol oyundan cikmisimdir. Dun aksam yine bir upgrade faciasi yasadimda :D Oasis Reb +4 e giderken yandi Hell Breaker de +7 yaparken gitti
Eskiden olsa, DD veren stafflara yönelmeni tavsiye ederdim. Ancak şimdi iş değişti. Devir kosper devri olduğu için battle mage dizebilirsin. Bi tane ds+5+6+7 alırsın, yanınada minimum lobo+3. Kaça kaça kosperlara tp mage olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme