Şimdi Ara

Rmah geri gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu aralar diabloya tekrar başlamayı düşünüyorum fakat rmah ın geri gelme ihtimali var ise ros alıp tekrar başlayacağım.

konu hakkında bilgisi olan var mı ?

• Rmah beklemeyin.Lakin Blizzard bir trade sistemi düşünüyor.. Yeni pakette trade ve pvp geliceğinden eminim. (ama rmah mümkün değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Rmah beklemeyin.Lakin Blizzard bir trade sistemi düşünüyor.. Yeni pakette trade ve pvp geliceğinden eminim. (ama rmah mümkün değil)

Anladım teşekkür ederim :)
  • Oyunun şu anki yapısı ile bırakın rmah ı trade e bile gerek yok.

Herkes biraz zaman ayırarak istediği itemlere çok kolay sahip olabiliyor.

Trade sistemi gelecekse loot sistemi yenilenmeli. Tabi bir de şimdi Cube te var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 4 Eylül 2015; 14:58:47 >
  • Arkadaşın sormak istediği düşürdüğümüz item'ı satabilecek miyiz olsa gerek. Yoksa sahip olamadığı item'ları para ile satın almak için sorduğunu sanmıyorum. Şu anki yapıyı da öyle bir trade sistemi (paralı ya da parasız) gelirse değiştirirler, drop oranı çok düşer. Belki öyle daha eğlenceli olur, yalnızca gerçekten çok şanslı, çok oynayan ve para veren arkadaşlarda ancient item'lar olur.

80 paragon'lu adamda 3k damage'li Lion Claw ve Az'turrasq olması kimilerine bu şansın çok yansıdığı intibasını bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Arkadaşın sormak istediği düşürdüğümüz item'ı satabilecek miyiz olsa gerek. Yoksa sahip olamadığı item'ları para ile satın almak için sorduğunu sanmıyorum. Şu anki yapıyı da öyle bir trade sistemi (paralı ya da parasız) gelirse değiştirirler, drop oranı çok düşer. Belki öyle daha eğlenceli olur, yalnızca gerçekten çok şanslı, çok oynayan ve para veren arkadaşlarda ancient item'lar olur.

80 paragon'lu adamda 3k damage'li Lion Claw ve Az'turrasq olması kimilerine bu şansın çok yansıdığı intibasını bırakıyor.

@Lord De Seis

cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

evet kastım item almak değilde daha çok satmak, oyun oynayıp kâr etme düşüncesi olunca daha bir oynama isteğim oluyor zevk alıyorum oyundan

• Gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.