Şimdi Ara

Rmote Administrator Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim problemim RAdmin programım ile

Evde iki bilgisayarım var ve ben bu bilgisayarlarımdan birinden diğerini kontrol etmek istiyorum ve bunu içinde remote administrator programını kurdum. ancak bilgisayarlar arası bağlantıyı bir türlü kuramıyorum IP adreslerinin doğru olduğundan eminim. Adsl ZoomX5 modem kullnıyorum acaba mdem den mi bazı ayarlar yapmam gerekiyor.

Bana yardımcı olurmusunuz. simdiden tesekkurler.

• firewall'dan kaynaklanıyor..
  • Radmin kurarken her iki tarafa da aynı yüklemeyi yapmıyorsun. Bir bilgisayara Radmin Client kurduysan diğerine Radmin Server kuruyorsun. Böylelikle Radmin Server kurduğun bilgisayardan diğerine hükmedebilirsin.
  • radmin in kullanmış olduğu proghramın firewall tarafından engellenmediğinden emin ol arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tijey

Arkadaşlar benim problemim RAdmin programım ile

Evde iki bilgisayarım var ve ben bu bilgisayarlarımdan birinden diğerini kontrol etmek istiyorum ve bunu içinde remote administrator programını kurdum. ancak bilgisayarlar arası bağlantıyı bir türlü kuramıyorum IP adreslerinin doğru olduğundan eminim. Adsl ZoomX5 modem kullnıyorum acaba mdem den mi bazı ayarlar yapmam gerekiyor.

4899 nolu portun açık olduğundan emin ol.Radmin bu portu kullanır.

Edit, Radmini kullanmanız pek hayırınıza olmaz.Bir port tarayıcı ile 4899 açık olan pcler bulunabilir ve yine radmin kullanarak pc nize girebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xadvancedx -- 25 Ağustos 2006; 13:23:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxMAXRPMxxx

quote:

Orjinalden alıntı: tijey

Arkadaşlar benim problemim RAdmin programım ile

4899 nolu portun açık olduğundan emin ol.Radmin bu portu kullanır.

Edit, Radmini kullanmanız pek hayırınıza olmaz.Bir port tarayıcı ile 4899 açık olan pcler bulunabilir ve yine radmin kullanarak pc nize girebilirler.

Radmin 2.2'de güvenlik oldukça arttırıldı. Şifre mecburiyeti var en azından 8-9 karekterli bir şifre ile girebilirsin.

Korkutmayın milleti boşu boşuna.

• Öcüüüü Şaka bi yana böyle bir olasılığın olduğunun bilinmesi lazım dimi güzel kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben sizin soyledigin islemlerin hepsini yaptım 4899 no lu portu modemden actım Radmin i server ve client seklinde de kurdum ama sonuc yine aynı "user server a dahil degil die bi mesaj" bu işi tam olarak yapan bi arkadas varsa yardımcı olabilirmi acaba !!!
  • Sürüm Kaç?
  • bende radmin kurulu ve sorunsuz kullanıyorum ama önemli olmayan kasamın güvenlik duvarı kapalı o şekilde kullanabiliyorum radminde güvenlik duvarı sorun oluşturuyo
    güvenlik duvarı açık ne radmine izin ver dediğimde bile bağlanamıyo bi dene inşallah olur
  • selam..
    radmin güvenlik duvarı ile kesinlikle çalışmıyor .
    bende çok denedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz.e

selam..
    radmin güvenlik duvarı ile kesinlikle çalışmıyor .
    bende çok denedim..

güvenlik duvarı varken normal ağı bile kullanamıoruz zaten :S zone alarmda ince bi ayarla kullanılıo ama o ayar nası yapılıo bilmiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda -- 31 Ağustos 2006; 10:03:32 >
  • servicelerden firewall servicesini de kapatmana gerekli
  • Arkadaşlar cok sağolun hallettim sonunda modem den 4899 nolu portu actım. Firewall ayarlarından Radminin engelini kaldırdım ve sorun cozuldu. Arkadaşlar Yardımlarınız için teşekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.