Şimdi Ara

RNS 310 Bluetooth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni jetta 1.6 TDI 2011 model aldık. Aracın içinde RNS - 310 var. Telefondaki bluetooth ile aracı nasıl bağlayabilirim? Aracın ses sitemi ile telefon görüşmesi yapmak için.. Youtube da sağda solda bideo izledim, uyguladım ama bir türlü yapamadım..

• bluetotthe kit varmı içinde
  • Evet bu konu için cevaba benimde ihtiyacım var..
  • benim poloda da vardı..bluetooth yoktu ama..onun için ayrıca wv servisine gidip 400tl civarı para verip kitini taktırman gerekiyo..türkiye haritalarını da güncellemediğinden ve servislerin bu konuda pek bilgisi olmamasından, bir de cihazı alıp yok navigasyonu yükletmek, yok üzerinde olan özellikleri kullanmak için ayrıca para ve uğraş vermen gereken bu cihaz şekilden başka bir işe yaramaz..
  • rns 310 2010 model jettamda var direksiyonda arama işareti var . ve bende o vidiolardakı gıbı yaptım ama olmadı arkdasımın dedıgı gıbı 400 lıra cıvarında kıt istiyolar. onu yaptırcagına 750 tl degerınde MAGNUM teyıpler var orjinalıyle bire bir gittigidiyor dan baka bılırsın ben ondan alıcam bıtane aracımda ses sıtemı taktırdım hem anfi cıkışıda varmıs bu yuzden dusunuyorum. dvd blutut . navgasyon türce hersey var gidip te 400 lıra verme yazık
    resimde görülen teyip suan da üstünde olan teybım. ve direksiyona bakarsanız arma tusunu göreceksınız

RNS 310 Bluetooth

• Ben olsam dandik markalara para vereceğime Pioneer alırdım

http://urun.gittigidiyor.com/OTO-TEYP-DAUBLEDIN-PIONEER-AVH-3350BT-MULTIMEDA_W0QQidZZ43691793
  • pınerın MAGNUM tip olucagını sanmıyorum belkıde vardır büyük kocaman girşi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu hort,

Yukarıdaki resim rns 310 değil, rcd 310 a ait o yüzden olmaması gayet normal şimdi. Hortlama bölümüne gelelim, RNS 310 Modelinde bluetooth bağlantısı yapılabilir mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraksoy

Konu hort,

Yukarıdaki resim rns 310 değil, rcd 310 a ait o yüzden olmaması gayet normal şimdi. Hortlama bölümüne gelelim, RNS 310 Modelinde bluetooth bağlantısı yapılabilir mu ?

evet yapılabilir ama işçilik dahil 1200 lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.