Şimdi Ara

RNS 510'da Akü Bitirme Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

VW Golf 2005 aracıma RNS 510 aldım, montajı serviste yapıldı ancak bikaç gün garajda kalınca akü bitiyor. Bu problem sanırım CAN/BUS Gateway'in eski versiyon olmasından kaynaklanıyor. Aynı problemden şikayetçi bir arkadaşım yabancı forumlardan 3C0 907 530 Kodlu CAN Gateway'in sonu L veya daha yeni özellikel de S ile biten modelinden takılmasını ve kodlanması gerektiğini öğrenmiş.

Ayrıca gene aynı arkadaş İstanbulda'ki Ender Elektronik'le görüşmüş, ve orada Metin bey kendisine bir CAN INTERFACE takılmasını bunun problemi çözeceğini söylemiş. Şimdi burada ben de bi tercih yapmak üzere arada kaldım.

- Aracın CAN MODÜLÜ'ndeki versiyonun eski olmasından kaynaklandığı kesin bu problemin. CAN Modlünü değiştirmek ve de VAGCOM'da kodlamak mı tercih edilmeli yoksa Metin Bey'in önerdiği CAN INTERFACE'i mi takılmalı ? Bu arada bu başlığı kendisi de okursa, bize ellerindeki INTERFACE ve VW Orjinal CAN Modlünü değişmesi arasındaki farkı ve akü problemini iki şekilde de KESİN OLARAK çözmenin mümkün olup olmadığını söylerse sevinirim.

Birisi H ile biten eski modül, diğeri S ile biten yeni modül.

Aşağıdaki ise Ender Elektroniğin arkadaşa önerdiği CAN INTERFAC'i olması gerekiyor,

Daha önceki konularda bazı arkadaşlar bu modülün farklı gereksinimler için değişmesi gerektiğini yazmışlardı, bu modülleri nereden temin edebiliriz ? Nerede montajı olur ve kodlamasını kim yapabilir ?

Açıkcası iki çözüm arasındaki farkı ve sorunu tam olarak çözüp çözemeyeceğini bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SQ1 -- 2 Eylül 2009; 16:44:30 >

• arkadaşlar bende aynı sorundan müzdaribim nasıl çözeriz en uygun yollu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.