Şimdi Ara

Roaccutane'a başlıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SantiagoMontail.13

Durumun cok ileri düzeyde değilse aknetrend kullan. Ben kullandım 6ay puruzsuzum. Daha az yan etkisi var tek sorunum dudak oluyordu.
    Roac cok fena ona göre. Hem daha uygun fiyatı aknetrendin.

roac ile aknetrendin arasında fark yoktur nasıl öle karşılastırdın ıcındekı degerler ıkısınınde aynı zerotanin oda öyledır böyle bı kıyaslama sacmalıktır ıkısını bırdenmı kullandın ? aynı urunun farklı şirketlerı herneyse . Az sivilcesi olanlar için benım tavsıyem doktorunuzdan tetradoxu ısteyebılırsın oda cok ıyı söndurur sıvılcelerı bol su ile yutun o hapı benım kardesım susuz yuttugu ıcın bırtanesı yemek borusu yandı dıkkat edılmesı gereken ılac
  • yanında sürekli dudak kremi taşıman gerekicek bende ellerimin dışı acayip kuruyodu soguktanda olabilir kabuk gibi oluyodu nerdeyse abartmıyorum , psikolojik olarak oyle pek etkilemiyo kişiden kişiye göre değişebilir tabi ve fazla su içmen gerek kesinlikle
  • Yaş sınırlaması var mı ve ben 17 yaşındayım sivilce izleri var yüz temizleme jelim iyi sebamed köpük ve tonik kullaniyorum. Aile hekimim nadixa diye krem yazmis herkeste yaziyor kullanmadim etki eder mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veganityum

Yaş sınırlaması var mı ve ben 17 yaşındayım sivilce izleri var yüz temizleme jelim iyi sebamed köpük ve tonik kullaniyorum. Aile hekimim nadixa diye krem yazmis herkeste yaziyor kullanmadim etki eder mi?

ben 15 yaşında kullanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmursamazMAN

quote:

Orijinalden alıntı: SantiagoMontail.13

Durumun cok ileri düzeyde değilse aknetrend kullan. Ben kullandım 6ay puruzsuzum. Daha az yan etkisi var tek sorunum dudak oluyordu.
    Roac cok fena ona göre. Hem daha uygun fiyatı aknetrendin.

roac ile aknetrendin arasında fark yoktur nasıl öle karşılastırdın ıcındekı degerler ıkısınınde aynı zerotanin oda öyledır böyle bı kıyaslama sacmalıktır ıkısını bırdenmı kullandın ? aynı urunun farklı şirketlerı herneyse . Az sivilcesi olanlar için benım tavsıyem doktorunuzdan tetradoxu ısteyebılırsın oda cok ıyı söndurur sıvılcelerı bol su ile yutun o hapı benım kardesım susuz yuttugu ıcın bırtanesı yemek borusu yandı dıkkat edılmesı gereken ılac

İlk ay roac kullanandım sonra 6ayaknetrend.
    İ̇kisinide kullananlar vardı cevremde kıyaslamayı boyle yaptık kendimizce vucudumuzda etkısını kıyaslayarak. Psikolojik olabilir fakat Butun degerleri aynı olmasına rağmen fiyat farkı neden var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha çıkıyor mu? 6 aydan sonra hic cikmaz dimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneş olayını yüksek faktörlü güneş kremi ile çözebilirmişiz tabi fazla 10-16:00 arası güneş altında durmamakla.
  • seboreik dermatit için coresatin merhemle birlikte haftada bir 10mglık roaccutane kullanıyorum. 1 ay da sonuç aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDE369A63 -- 5 Mart 2014; 0:15:44 >
  • Bende kullanmıştım 1 yıl kadar eklem ağrısı yapıyor saç için clear'ın ustunde ronaldo resmi olan şampuanını kullanıyordum saç dokulmesi falan olmamıştı pek bir yan etkisini gormedim tavsiye ederim bebek cildi gibi yapıyor.

• benim ablam kullandı, 55 kilo, 7ay 30mg. Dudak kuruması bile neredeyse olmadı, nemlendirmeye çok özen göstermediği halde. etkiler kişiden kişiye değişiyor yani, daha uygun fiyatlı olduğu için Acnegen veya acnetrend almanı öneririm, bi de güneşli günlerde 50faktörlü güneş kremiyle korumalısın yüzünü, yoksa zamanla güneş lekeleri oluşabilir. ama bu ilaç kullanan kullanmayan herkeste geçerli bi durum.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar ^^ İlacı kullanmaya başladığımda günlük şeklinde devam edicem konuya bu arada.
  • bu arada yeni aklıma geldi. gözlerde bozukluk yapabiliyor. genelde geçiyor fakat bazı durumlarda kalıcı hasar bırakıyor. ben mesela akşam araba sürerken kedi gibi görürdüm. şimdi karşıdaki arabanın farı vurduğu zaman kör gibi oluyorum. biraz tehlikeli sakat bir ilaç.. ama dediğim gibi ben neredeyse 2 3 sene kullandım düzensiz. 6 7 ay kullan DÜZENLİ bir şekilde. cildin inanılmaz kuruyacak. sıkılıp bırakma sakın.. geçmiş olsun

@KakaoluBiskuviCetesi

hocam selsun blue şampuan kepek şampuanı. benim gibi saç derisinde akne çıkan birisinden öğrendim bu şampuanı. hayatımı kurtarıyor diyebilirim. saçta yağdan eser bırakmıyor dolayısıyla akne , kepek hiç kalmıyor. haftada 2 gün saçlarımı bu şampuan ile yıkıyorum. 1 ay kullanmayım hemen akneler cıkıyor saçımda.. roaccutane ı düzenli içemediğim için bende etki etmedi. 2 senedir falan selsun blue kullanıyorum. eczanelere nadiren geliyor. amerikan pasajında her yerde bulabilirsin. benim kullandığım aloe vera lı olandan.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

mart 2013 den beri kullanıyorum hala devam ediyorum
    günde 30 mg alıyorum
    1-hayır
    2-saç için bir durum yok istediğini kullan ben sorun yaşamadım
    3-kuruluk için diyorsan onun için dudak kremleri lipstickler kullanıyorum

50 bin çeşit yan etkileri var bende egzema dudak kuruluğu gece körlüğü ve bel ağrısı oldu hala da oluyor
    ama sonuç şu anda yüzüm pürüzsüz nerdeyse eski halinden eser yok kullanma diyen insanlara aldırma sen çevremdeki herkes öyle diyordu ama her şey senin sağlığın için

hocam naptın sen ya ben 6 ay kullandım yetti de arttı bile 1 yılı geçmişsin sen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

mart 2013 den beri kullanıyorum hala devam ediyorum
    günde 30 mg alıyorum
    1-hayır
    2-saç için bir durum yok istediğini kullan ben sorun yaşamadım
    3-kuruluk için diyorsan onun için dudak kremleri lipstickler kullanıyorum

50 bin çeşit yan etkileri var bende egzema dudak kuruluğu gece körlüğü ve bel ağrısı oldu hala da oluyor
    ama sonuç şu anda yüzüm pürüzsüz nerdeyse eski halinden eser yok kullanma diyen insanlara aldırma sen çevremdeki herkes öyle diyordu ama her şey senin sağlığın için

hocam naptın sen ya ben 6 ay kullandım yetti de arttı bile 1 yılı geçmişsin sen :D

Bence de yeterdi ana doktorum tekrarlama riskini sıfırlama için devam ettiriyor Bi de ben İlk 2 ay 20 mg aldım yan etkileri nasıl etkileyecek beni diye doktorum çok hassas çıktı

• oomanyakklaf kullanıcısına yanıt
    bioderma Sebium kuruluga
    atoderm lip dudak kuruluğuna karşı kullanılabilir

• Aylar sonra gelen up.

Kısa bir bilgilendirme yapayım,ilaç hiç korkulacak bir şey değil dudaklardaki kuruma(blistex öneririm denemediğim ürün kalmadı ben blistexi çok beğendim) ve ilk aylarda kafa derisinin dökülmesi(şampuan ile çözülüyo)hiç bir sıkıntısını görmedim cildim eski haline göre çok çok çok iyi,iyi ki başlamışım ilaca diyorum.
  • Sivilcelerden çok çektim hala daha çekiyorum. Sivilce problemim ilk başladığında ben de çözüm Roaccutane'da bulmuştum. 1 hafta kullandıktan sonra panik atak geçirdim. Ellerim titriyordu, kalbim çarpıyordu, kalp krizi geçiriyorum herhalde öleceğim diye düşündüm. O geceyi hastahanede geçirdim. Serum verdiler bazı sakinleştiricilerle falan atlattım geceyi. Ancak daha sonra sivilceler için sadece kremler ve bazı antibiyotikler kullandım. Tam azalıyorlar derken yeniden artmaya başladılar. Hiçbir zaman için tamamen ortadan kaybolmadılar. Imex krem, Benzamycin, Eryacne, Sivex losyon, Cleaneance jel gibi ürünler kullandım . Sivilcelerimin çok azaldığı dönemlerde oldu ama dediğim gibi her zaman içinde az da olsa sivilce sorunum vardı. Son günlerde iyiden iyiye artmaya başlamışlardı ve dün artık kesin bir sonuç elde etmek ümidiyle yeni bir doktora gittim . Hikayemi anlattım ama doktor birkaç gün sonra tatile gideceğim için şu an için tedaviye başlamadı. Kremler ve uygulayacağı diğer tedavi yöntemleriyle güneşe çıkmak pek iyi bir şey değilmiş, cildimde lekeler oluşabilirmiş. Tatilden dön, tedaviye başlayalım dedi.İnanın kimse bu sivilce probleminden benim kadar çekmemiştir. Göğsümde, yüzümde, sırtımda, kafamda... Her yerdeler. Görsel olarak güzelliğe gölge düşürmeleri bir yana canımı da bir o kadar acıtıyor.Yastığa kafamı istediğim şekilde koyamıyorum bile . Sivilceler yüzünden sadece belli şekillerde koyarsam rahat ediyorum.Uykularım mahvoluyor, doğru dürüst uyuyamıyorum acıdan, ağrıdan.Bu sefer kesin bir sonuç elde etmeyi umuyorum. Doktor Roaccutane olmadan da halledebiliriz dedi . Gerçekten gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı . Doktor'a da danıştım. Sadece bir hafta kullanıp bu tarz yan etkilere maruz kalmak çok ilginç, ihtimali düşük bir şey dedi. Ama ben ne olursa olsun bir daha bu ilacı kullanıp da risk almak istemiyorum. Şu anda hayattaki önceliğim şu beladan kurtulmak . Çok zor bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __JokeR__ -- 10 Ağustos 2014; 1:32:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

Sivilcelerden çok çektim hala daha çekiyorum. Sivilce problemim ilk başladığında ben de çözüm Roaccutane'da bulmuştum. 1 hafta kullandıktan sonra panik atak geçirdim. Ellerim titriyordu, kalbim çarpıyordu, kalp krizi geçiriyorum herhalde öleceğim diye düşündüm. O geceyi hastahanede geçirdim. Serum verdiler bazı sakinleştiricilerle falan atlattım geceyi. Ancak daha sonra sivilceler için sadece kremler ve bazı antibiyotikler kullandım. Tam azalıyorlar derken yeniden artmaya başladılar. Hiçbir zaman için tamamen ortadan kaybolmadılar. Imex krem, Benzamycin, Eryacne, Sivex losyon, Cleaneance jel gibi ürünler kullandım . Sivilcelerimin çok azaldığı dönemlerde oldu ama dediğim gibi her zaman içinde az da olsa sivilce sorunum vardı. Son günlerde iyiden iyiye artmaya başlamışlardı ve dün artık kesin bir sonuç elde etmek ümidiyle yeni bir doktora gittim . Hikayemi anlattım ama doktor birkaç gün sonra tatile gideceğim için şu an için tedaviye başlamadı. Kremler ve uygulayacağı diğer tedavi yöntemleriyle güneşe çıkmak pek iyi bir şey değilmiş, cildimde lekeler oluşabilirmiş. Tatilden dön, tedaviye başlayalım dedi.İnanın kimse bu sivilce probleminden benim kadar çekmemiştir. Göğsümde, yüzümde, sırtımda, kafamda... Her yerdeler. Görsel olarak güzelliğe gölge düşürmeleri bir yana canımı da bir o kadar acıtıyor.Yastığa kafamı istediğim şekilde koyamıyorum bile . Sivilceler yüzünden sadece belli şekillerde koyarsam rahat ediyorum.Uykularım mahvoluyor, doğru dürüst uyuyamıyorum acıdan, ağrıdan.Bu sefer kesin bir sonuç elde etmeyi umuyorum. Doktor Roaccutane olmadan da halledebiliriz dedi . Gerçekten gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı . Doktor'a da danıştım. Sadece bir hafta kullanıp bu tarz yan etkilere maruz kalmak çok ilginç, ihtimali düşük bir şey dedi. Ama ben ne olursa olsun bir daha bu ilacı kullanıp da risk almak istemiyorum. Şu anda hayattaki önceliğim şu beladan kurtulmak . Çok zor bir durum.

Dostum denemediğim ilaç kalmadı bu ilaç dışında kesim çözüm(tam değil bir dönem daha kullanım gerektiren vakalar varmış)tedavi yok.Ünlü kolsuz agopa'da gittim yok kardeşim bana mısın demedi.

• bendede çok sivilce var çok ilaç kullandım artık pek takmıyorum ondan sıkıntı yok
  • Yaklaşık 6 sene önce falan kullandım yüzümde baya sivilce vardı doktor güneşe pek çıkmamamı ve düzenli olarak kullanmamı söyledi ruh hallerinde değişim oluyor bu yüzden kendine dikkat etmelisin sonuç olarak GEÇTİ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.