Şimdi Ara

Roaccutane'a başlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UmursamazMAN

Bende kullanıyorum 1 haftadır kac mg ile basladın kac kgsin.Bildigim şeyler ilk 3 ay sivilce cıkıyor daha sonra ıse kuruluk yapıp cildi falan yenılıyor.Bu 1 haftada hıssettgm sey aşırı dudak kurulugu ve bırkac sıvılce cıktı + olarak body buıldıng ıle ugrasıyorum performans düşüşü yasadım 2.ayımda amınoasit alcam dısardan bakalım etkısı ne olacak

senin karaciger elden gidiyor olm saçmalama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

quote:

Orijinalden alıntı: BarneyStinson.

Asırı derecede kilo aldirir

ben 15 kilo verdim ilacı kullanırken başka soruların olursa cevaplayabilirim bu konuda ben de senin gibi bayaa araştırma yapmıştım ve doktorumun dediği doğru çıktı internette yazanların %99 u yalan

Ben 10 kilo aldım nerdeyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar o ilaçla birlikte spor yapılmaz eğer yapicaksaniz günlük 15 bardak felan su icersiniz artık karacigere zaten zararı var üstüne bol protein alırsanız dışardan ,karacigerinizi elinize verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

arkadaşlar o ilaçla birlikte spor yapılmaz eğer yapicaksaniz günlük 15 bardak felan su icersiniz artık karacigere zaten zararı var üstüne bol protein alırsanız dışardan ,karacigerinizi elinize verirler

Sporu bırakayım mı diyorsunuz hocam?
  • Kaç ayda geçiriyor bu roakutan ? Çok aşırı değil ama yine biraz sivilce var suratımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Hocam tahlillerini yaptır başlayacağız dedi kötü bir doktor da değil profesör kendisi.

bilemiyorum hocam,
    -"bir arkadaşım yazın güneş ışığında lekeler oluştuğu hakkında bilgi verdi .doğruluğu hakkında bilgi vermesini iste" demelisin .bence bana yazmayan doktor çok kararlıydı bu sorumluluğu alamam demişti

Peki hocam uyarınız için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Biteli 2 hafta oldu benim. 5.5 ay kullandım. Tüm sivilcelerimi geçirdi.

Ne sorunları yaşadın dersen, saç kuruluğu son aylarda baş gösterdi. Kuruluğa bağlı dökülme oldu biraz da ama çok değil. Stresten de dökülmüş olabilir direk ilaca bağlamayalım şimdi. Saç için ekstra bir şey kullanmadım. Yüzüm kurudu bol bol, dudak berbat oldu. Bol bol krem sürmen hatta kremle yaşaman gerekecek. Psikolojik olarak da sorunum olmadı. Kilo falan da aldırmadı, biri yazmış da. Açıkçası sivilcelerin geçmesi ve kuruluk dışında pek etkisi olmadı bana. Krem sürmeyi sevmediğim için dudağım berbat olmuştu sadece, açılan yaralar da çok geç iyileştiği için son 1 ay dudaklarım çoğunlukla yaraydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 4 Mart 2014; 22:52:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Biteli 2 hafta oldu benim. 5.5 ay kullandım. Tüm sivilcelerimi geçirdi.

Ne sorunları yaşadın dersen, saç kuruluğu son aylarda baş gösterdi. Kuruluğa bağlı dökülme oldu biraz da ama çok değil. Stresten de dökülmüş olabilir direk ilaca bağlamayalım şimdi. Saç için ekstra bir şey kullanmadım. Yüzüm kurudu bol bol, dudak berbat oldu. Bol bol krem sürmen hatta kremle yaşaman gerekecek. Psikolojik olarak da sorunum olmadı. Kilo falan da aldırmadı, biri yazmış da. Açıkçası sivilcelerin geçmesi ve kuruluk dışında pek etkisi olmadı bana. Krem sürmeyi sevmediğim için dudağım berbat olmuştu sadece, açılan yaralar da çok geç iyileştiği için son 1 ay dudaklarım çoğunlukla yaraydı.

Alıntıları Göster
    6 ay genellikle.

Hocam teşekkür ederim birde ben bu aylarda kullanırsam arkadaşın dediği gibi sıkıntılar olur mu güneşle yüzde izlerin olması gibi vs vs.

• quote:

quote:

arkadaşlar o ilaçla birlikte spor yapılmaz eğer yapicaksaniz günlük 15 bardak felan su icersiniz artık karacigere zaten zararı var üstüne bol protein alırsanız dışardan ,karacigerinizi elinize verirler

doktor değilim bırak diyemem o yüzden fakat body forumunda çok araştırdım o ilaçla birlikte spor olmaz diye biliyorum.

• quote:

6 ay genellikle.

Hocam teşekkür ederim birde ben bu aylarda kullanırsam arkadaşın dediği gibi sıkıntılar olur mu güneşle yüzde izlerin olması gibi vs vs.
    Ben 3 sene evvel kullandım. Yüzümde oldukça fazla akne türünde sivilceler vardı ve bu ilaç sayesinde geçti. Gerçekten şahane bir ilaç.
  • quote:

https://adrenalinebox.com/amino-asit-ve-bcaa-lar-hakkinda/

Yağ Yakımı Ve Düşük Karbonhidrat Döneminde
    Bu dönemde BCAA kullanımı daha uygun olacaktır. Çünkü kaslarımıza spor esnasında ihtiyacı olan karbonhidrat ve şekeri vermediğimiz için kaslarımızın enerji ihtiyacı sorunu ortaya çıkacaktır. Biraz önce söylediğimiz gibi BCAA’lar karaciğer de sindirilmezler ve direk olarak kaslara gönderilir ve kasların enerji, yapılandırılma ihtiyacı için kullanılırlar.

Ben BCAA alcam protein tozunu doktora sormustum kullanabılırsın dedı ılk ayın tahlıllerıne gore 2.ay BCAA ve protein tozu kullancam bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BBA0C49E5

Ben 3 sene evvel kullandım. Yüzümde oldukça fazla akne türünde sivilceler vardı ve bu ilaç sayesinde geçti. Gerçekten şahane bir ilaç.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar :)
  • quote:

6 ay genellikle.

Öyle bir tehlike var diye ben kış aylarında hallettim işimi. İstersen ekim/kasım gibi başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Kaç ayda geçiriyor bu roakutan ? Çok aşırı değil ama yine biraz sivilce var suratımda

aşırı değilse vermezler bendede az var kükürt sabunu var sabah akşam sivilceli yerlere sür ama yüzüne yayma sivilcelerin peeling etkisiyle yayılma imkânı var

• quote:

quote:

Kaç ayda geçiriyor bu roakutan ? Çok aşırı değil ama yine biraz sivilce var suratımda

aşırı değilse vermezler bendede az var kükürt sabunu var sabah akşam sivilceli yerlere sür ama yüzüne yayma sivilcelerin peeling etkisiyle yayılma imkânı var

İşe yarıyor mu kükürt sabunu

• Durumun cok ileri düzeyde değilse aknetrend kullan. Ben kullandım 6ay puruzsuzum. Daha az yan etkisi var tek sorunum dudak oluyordu.
    Roac cok fena ona göre. Hem daha uygun fiyatı aknetrendin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

quote:

6 ay genellikle.

Öyle bir tehlike var diye ben kış aylarında hallettim işimi. İstersen ekim/kasım gibi başla.

Ekim kasımı beklersem çok fazla iz kalabilir korkuyorum ondan dolayı.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yağdan eser kalmıyor cildinde Yaz kış demeden her gün banyo alırdım,ilaç sayesinde 4-5 gün yıkanmadığımı bilirim Dudaklarda kuruyor ama kişiden kişiye derecesi değişiyor.

EDİT: Şimdi başlama bence :) eylülü bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ManSlayer_ -- 4 Mart 2014; 23:00:23 >

• quote:

quote:

Sporu bırakma bununla birlikte kolestrolun artcak yemene dıkkat et ve sporuna devam et bol su iç, bu kadar abartılmasın ilaç.
  • quote:

quote:

quote:

yağlı cildin varsa çok iyi işe yarar

• quote:

quote:

quote:

quote:

yağlı cildin varsa çok iyi işe yarar

Cildim aşırı yağlı hemen deniyim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.