Şimdi Ara

Roaccutane'a başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce kullanmış olanlara sorularım var.

Boy uzamasına engel olur mu?
    Saç için ne tür şampuanlar kullandınız?
    Günde ne kadar su içilmeli?

Şimdilik bu kadar akılma geldikçe sorucam zaman ayırıp da cevap verirseniz memnun olurum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Roaccutane'a Başlıyorum: Bilmeniz Gerekenler

Roaccutane, şiddetli akne tedavisinde kullanılan güçlü bir ilaçtır. İlacın etkinliği kanıtlanmış olsa da, kilo alımı da dahil olmak üzere bazı yan etkileri vardır.

Roaccutane Kilo Aldırır mı?

Roaccutane'ın kilo alımına neden olduğu yönünde çelişkili kanıtlar mevcuttur. Bazı çalışmalar kilo alımına neden olmadığını bulurken, diğerleri hafif bir kilo alımına neden olabileceğini öne sürmektedir. Kilo alımının olup olmaması muhtemelen bireysel faktörlere bağlıdır.

Roaccutane Kilo Aldırabilir mi?

Roaccutane'ın iştah artışına neden olabileceği bilinmektedir. İştahın artması, bazı kişilerde aşırı yeme ve kilo alımına yol açabilir. Ancak, herkesin Roaccutane kullanırken kilo alacağı anlamına gelmez.

Roaccutane Kilo Verdirir mi?

Bazı kişiler Roaccutane kullanırken kilo verdiklerini bildirmiştir. Bunun nedeni, ilacın metabolizmayı hızlandırabilmesidir. Ancak, herkesin Roaccutane kullanırken kilo vereceği anlamına gelmez.

Roaccutane Kullanırken Kilo Alımıyla Başa Çıkma

Roaccutane kullanırken kilo alımıyla ilgileniyorsan, sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz yapman önemlidir. İşlenmiş gıdalar, şekerli içecekler ve sağlıksız yağlardan kaçınmalısın. Bunun yerine meyve, sebze ve tam tahıl gibi besleyici gıdalara odaklanmalısın. Ayrıca, haftada en az 150 dakika orta yoğunlukta egzersiz yapmaya çalışmalısın.

Roaccutane kullanırken kilo alımıyla ilgili endişelerin varsa, doktorunla konuşmalısın. Doktorun, kilo alımını yönetmene yardımcı olacak tavsiyelerde bulunabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 3 sene kullandım. düzenli kullanmadım ama. bir gün içtim 2 gün içmedim. o yüzden sanıyorum iyileştirmedi beni. ( akne )

boy uzamasına engel oldugunu ilk kez duydum
    akneler sacımda olduğu için SELSUN BLUE şampuan kullandım. hala da kullanıyorum. akneden eser yok. ( şampuanı bırakınca tekrar çıkıyor )
    bol bol su içmelisin. cildi inanılmaz kurutuyor.

psikaytrim bu roaccutane ı kullanmamı önermemişti. depresyona sokabiliyor. triplere girebilirsin

EĞER DÜZENLİ İÇECEKSEN 6 - 7 AY içinde kesin tedavi olursun. ama düzenli içmek şart.. dudakların aşırı kuruyacak. dökülcek sürekli. doktorun krem vermiştir diye düşünüyorum. ben nutraplus kullanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

2 3 sene kullandım. düzenli kullanmadım ama. bir gün içtim 2 gün içmedim. o yüzden sanıyorum iyileştirmedi beni. ( akne )

akneler sacımda olduğu için SELSUN BLUE şampuan kullandım. hala da kullanıyorum. akneden eser yok. ( şampuanı bırakınca tekrar çıkıyor )

psikaytrim bu roaccutane ı kullanmamı önermemişti. depresyona sokabiliyor. triplere girebilirsin

EĞER DÜZENLİ İÇECEKSEN 6 - 7 AY içinde kesin tedavi olursun. ama düzenli içmek şart.. dudakların aşırı kuruyacak. dökülcek sürekli. doktorun krem vermiştir diye düşünüyorum. ben nutraplus kullanıyordum.

Zaman ayırıpta cevap verdiğin için teşekkür ederim.Akneler saçımda çıkmıyor ama yağlanmayı azalttığından beslenemeyip dökülmesinden endişeleniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

2 3 sene kullandım. düzenli kullanmadım ama. bir gün içtim 2 gün içmedim. o yüzden sanıyorum iyileştirmedi beni. ( akne )

abim kullanıyordu bir ara inanılmaz derecede kurutuyor cildi dudaklar çatlıyor benim izlenimlerim bunlar.

• quote:

Selsun blue hakkında çok iyi yorumlar var. Biraz bahseder misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

quote:

Alıntıları Göster
    Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

quote:

Alıntıları Göster
    Bende kullanıyorum 1 haftadır kac mg ile basladın kac kgsin.Bildigim şeyler ilk 3 ay sivilce cıkıyor daha sonra ıse kuruluk yapıp cildi falan yenılıyor.Bu 1 haftada hıssettgm sey aşırı dudak kurulugu ve bırkac sıvılce cıktı + olarak body buıldıng ıle ugrasıyorum performans düşüşü yasadım 2.ayımda amınoasit alcam dısardan bakalım etkısı ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: UmursamazMAN

Bende kullanıyorum 1 haftadır kac mg ile basladın kac kgsin.Bildigim şeyler ilk 3 ay sivilce cıkıyor daha sonra ıse kuruluk yapıp cildi falan yenılıyor.Bu 1 haftada hıssettgm sey aşırı dudak kurulugu ve bırkac sıvılce cıktı + olarak body buıldıng ıle ugrasıyorum performans düşüşü yasadım 2.ayımda amınoasit alcam dısardan bakalım etkısı ne olacak

Başlamadım başlayacağım.68 kiloyum bende fitness yapıyorum bakalım benimde performansım düşecek mi.
  • Asırı derecede kilo aldirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

quote:

Orijinalden alıntı: UmursamazMAN

Başlamadım başlayacağım.68 kiloyum bende fitness yapıyorum bakalım benimde performansım düşecek mi.

Alıntıları Göster
    Bu ilaç nasıl okunuyor la.

Rokunette !

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Rokunette !

Alıntıları Göster
    Beslenmeme çok dikkat ederim hocam o yönden sıkıntı olmaz.

Roakutan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Rokunette !

Alıntıları Göster
    mart 2013 den beri kullanıyorum hala devam ediyorum
    günde 30 mg alıyorum
    1-hayır
    2-saç için bir durum yok istediğini kullan ben sorun yaşamadım
    3-kuruluk için diyorsan onun için dudak kremleri lipstickler kullanıyorum

50 bin çeşit yan etkileri var bende egzema dudak kuruluğu gece körlüğü ve bel ağrısı oldu hala da oluyor
    ama sonuç şu anda yüzüm pürüzsüz nerdeyse eski halinden eser yok kullanma diyen insanlara aldırma sen çevremdeki herkes öyle diyordu ama her şey senin sağlığın için

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

mart 2013 den beri kullanıyorum hala devam ediyorum
    günde 30 mg alıyorum
    1-hayır
    2-saç için bir durum yok istediğini kullan ben sorun yaşamadım
    3-kuruluk için diyorsan onun için dudak kremleri lipstickler kullanıyorum

50 bin çeşit yan etkileri var bende egzema dudak kuruluğu gece körlüğü ve bel ağrısı oldu hala da oluyor
    ama sonuç şu anda yüzüm pürüzsüz nerdeyse eski halinden eser yok kullanma diyen insanlara aldırma sen çevremdeki herkes öyle diyordu ama her şey senin sağlığın için

Teşekkürler hocam.Bu boy uzamasını doktor söylemişti vazgeçmiştim şimdi kararlıyım başlıcam ama hala korkuyorum durur diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarneyStinson.

Asırı derecede kilo aldirir

ben 15 kilo verdim ilacı kullanırken başka soruların olursa cevaplayabilirim bu konuda ben de senin gibi bayaa araştırma yapmıştım ve doktorumun dediği doğru çıktı internette yazanların %99 u yalan
  • quote:

Daha önce kullanmış olanlara sorularım var.

Şimdilik bu kadar akılma geldikçe sorucam zaman ayırıp da cevap verirseniz memnun olurum.

ya nasıl başlarsın hocam doktor bana başlayamazsın dedi 6 ay kullanmak zorundasın ve önümüz yaz dedi güneş ışığına cıktıgın zaman ilaclar reaksiyon göstericek ve suratında izler cıkmaya başlıyacak ekim ayında gel dedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

quote:

Orijinalden alıntı: BarneyStinson.

Asırı derecede kilo aldirir

ben 15 kilo verdim ilacı kullanırken başka soruların olursa cevaplayabilirim bu konuda ben de senin gibi bayaa araştırma yapmıştım ve doktorumun dediği doğru çıktı internette yazanların %99 u yalan

Peki hocam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2380D2E6A

quote:

Daha önce kullanmış olanlara sorularım var.

ya nasıl başlarsın hocam doktor bana başlayamazsın dedi 6 ay kullanmak zorundasın ve önümüz yaz dedi güneş ışığına cıktıgın zaman ilaclar reaksiyon göstericek ve suratında izler cıkmaya başlıyacak ekim ayında gel dedi?
    Hocam tahlillerini yaptır başlayacağız dedi kötü bir doktor da değil profesör kendisi.

• quote:

Hocam tahlillerini yaptır başlayacağız dedi kötü bir doktor da değil profesör kendisi.

bilemiyorum hocam,
    -"bir arkadaşım yazın güneş ışığında lekeler oluştuğu hakkında bilgi verdi .doğruluğu hakkında bilgi vermesini iste" demelisin .bence bana yazmayan doktor çok kararlıydı bu sorumluluğu alamam demişti
  • quote:

Geçmiş olsun zor durum. Ben yaşamadım sivilce olayını fakat yaşayan arkadaşlarım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

bilemiyorum hocam,
    -"bir arkadaşım yazın güneş ışığında lekeler oluştuğu hakkında bilgi verdi .doğruluğu hakkında bilgi vermesini iste" demelisin .bence bana yazmayan doktor çok kararlıydı bu sorumluluğu alamam demişti

Peki hocam uyarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.