Ben 2 aya yakın roaccutane kullandım ama yüzümde genellikle sıcak ortamlarda birdenbire yanma ve buna bağlı kızarma sorunu olmaya başladı. Ara verdim iki gündür kullanmıyorum ama hala sıcak bir yerde ya da çok stresli anlarda bu sorunu yaşıyorum. Böyle bir şey yaşayan olduysa lütfen yazabilir mi? Geçici bir şey mi bu çok endişelenmeye başladım :(
Bu ilacın kalıcı zararları mevcut geçici bir şey olduğunu sanmıyorum doktora gitmekte fayda var
Moueson
kullanıcısına yanıt
Neye dayanarak geçici olmadığını söylüyorsunuz acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Reyreyreyy
Neye dayanarak geçici olmadığını söylüyorsunuz acaba?
Daha önce bu ilaç ile ilgili çok araştırma yaptım. Aynı ilacı bende kullanacaktım çok şükür iyiki araştırma yapmışım . Pek çok sitede bu ilacın insanda kalıcı zararlar bırakabileceğinden bahsediliyor. Özellikle böbrek ve karaciğerleri kötü etkiliyormuş. İngiltere'de bu ilaç yuzunden hayatını kaybeden bile olmuş. Ayrıca ilacı bıraktık tan bir süre sonra sivilce probleminin yeniden ortaya çıktığından bahseden bir çok kişi var. Belki sendeki geçici yan etkisi de olabilir kesin bir şey diyemem. Eğer bir kaç güne gecmezse doktora kesinlikle görün .
Moueson
kullanıcısına yanıt
Ben de çok araştırdım ama başka alternatif bulamayınca başlamak durumunda kaldım. Yine de “geçici olduğunu sanmıyorum” diyebilmeniz için ilacı kullanmış olup aynı sorunu yaşamış olmanız gerekir diye düşünüyorum. Teşekkürler moral verdiğiniz için...