Şimdi Ara

Roaccutane Kullanmalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben lise 2 den itibaren aknelerle uğraşan birisiyim. Üniversiteye başlayana kadar ağır akneler geçirdim fakat hep kremlerle falan geçiştirmeye çalıştım. Üniversiteye başladıktan sonra da yüzümde ve kulak içimde bile ağır akneler çıkmaya başladı. Yüz ve vücut temizliğimi eksiksiz yaptığımı düşünüyorum fakat yeme içmeye dikkat edemiyorum etmiyorum. En son 4 ay kadar önce doktor bana tetradox verdi ve 3 ay kullandım. Kullandığım süre boyunca daha ilk haftadan itibaren etkisini gösterdi ne kafa derimde ne de yüzümde sivilce kalmadı çok rahattım yağlı yiyecekler yesem bile sıkıntı olmuyordu. Fakat ilaç 3 aydan fazla kullanılmadığı için 3. Ayda kestim ve 1 ay dan sonra bu sefer kafa derimde ağır akneler çıktı. Tekrar doktora gittim ve bünyen inatçı roaccutane ilacına başla dedi. Ben de kararsızım dedim. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar sizce başlamalı mıyım internette sayfa sayfa yan etkiler okudum korktum da ne önerirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu saatten sonra kullansan ble izleri kalır. lisede kullanacaktın.
  • İzler sıkıntı değil şu an yüzümde yok kafam derimde var baya ve umrumda değil izler gerçekten geceleri uyuyamıyorum acıdan. Benim sormak istediğim yan etkilerine rağmen doktor kontrolünde kullanmalı mıyım? Yoksa pişman olur muyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryslium

İzler sıkıntı değil şu an yüzümde yok kafam derimde var baya ve umrumda değil izler gerçekten geceleri uyuyamıyorum acıdan. Benim sormak istediğim yan etkilerine rağmen doktor kontrolünde kullanmalı mıyım? Yoksa pişman olur muyum.
    lisedeyken bizim arkadaş kullanıyordu cildi o kadar kuruyordu ki dudaklarına nemlendirici krem gibi bişi sürüyordu
  • Şu anda oda arkadaşım kullanıyor o ilacı. Ayda bir kontrole gidiyor. Karaciğer zarar görüyor mu diye. Bir de dudakları kuruduğu için nemlendirici sürüyor. Onun haricinde bir yan etkisi yok gibi.

• Yaş kaç şuan?
  • BalıkYiyin B kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı ayında hocam arkadaşınız tedavinin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Minoxil kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • columbine advisor C kullanıcısına yanıt
    20 hocam

• biraz sağlıklı yemek yemeyi deneyebilirsin.

özellikle yağ ve tuz acayip sivilce yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla su tüketmen gerekiyor, dudakların sürekli kuruyacak bu yüzden düzenli olarak blistex adı verilen nemlendirici sürmek zorundasın. Aynı zamanda ilacı ilk kullanmaya başladığın zaman cildinde sivilce sayısında artış olacak kısa sürede geçiyor zaten. Bu arada yaz geliyor sana tavsiyem kışa yakın bir mevsimde kullan çünkü güneş ciddi sorunlara neden oluyor.
  • Cryslium kullanıcısına yanıt
    Sordum hocam 3. ayındaymış.

• eğer kullanırsan şunlara dikkat et :

cildin çok kuruyucak o yüzden nemlendirici kullan ve bol su tüket
    güneşe kremsiz çıkarsan kızarabilir güneş kremi kullan(tabi her çıkarken değil )
    herkeste olmasa da psikolojik etkileri olabiliyor
    yorgunluk yapabilir
    konrollerini aksatma ve merak ettiklerini doktoruna sormaktan çekinme
  • Cryslium kullanıcısına yanıt
    Yani o yaşlarda daha fazla rahatsız eder.Cidden çoksa kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlerin geçmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz kuruluğu yapabilir dikkat et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.