Şimdi Ara

roaccutane'ye başlıyacam. Hakkınızı Helal Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ramazandan sonra roaccutane kullanmaya başlayacam.
    40 mg falan kullanacam
    kullanan arkadaşlar ilaç hakkında yorum yaparsa sevinirim.
    fiyatı ne kadar bu ilacın. mg'a göre değişiyomu.
    teşekkürler.

• yüzümdeki akneler için
    günde 40 mg kullandım bende yaklaşık 6 ay
    haziranda bitti
    şimdi yüzüm baya iyi arada bi siyah nokta gibi beyaz noktalar çıkıo anlamadım ama
    başka sorun yok
    mg a göre deişio sanırım da fiyatını bilmiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barış..

ramazandan sonra roaccutane kullanmaya başlayacam.
    40 mg falan kullanacam
    kullanan arkadaşlar ilaç hakkında yorum yaparsa sevinirim.
    fiyatı ne kadar bu ilacın. mg'a göre değişiyomu.
    teşekkürler.

İlacın yan etkileri kişiye göre değişiyor..Ama gerçekten dayanırsan sonuç mükemmel..Mesela bende Allah'a şükür sadece kuruluk oldu...Belki okumuşsundur depresyon falan filan diyorlar, onlar bende olmadı..Zaten kuruluk için de bol bol krem sürmen gerekiyor..Fiyatı mg'a göre değişiyor tabi ki..Bende 40 lık kullandım...2 kutu 20 lik..1 kutu 10'luk verirler..10'lukları 27 küsür ytl...20'likleri 45 küsür ytl...Yani inşallah sağlık karnen falan vardır..Çünkü gerçekten pahalı bir ilaç ve bunu birkaç ay kullanıyorsun..Bu ilaç sivilceleri yok ediyor ve bir daha çıkmamasını sağlıyor..Daha sonra yüzünde izler kalıyor onun için de peelinge başlıyor..Şu anda benim peeling yarım kaldı yani güneş olduğunda peelingi önermiyorlar o yüzden bıraktım..Hatta peelingte TCA denilen bir çeşidi var suratın resmen kabuk bağlıyor..Ama onun etkisi diğerlerine göre daha iyi..Ondan bile yaptırdım ama birkaç gün suratım yanmış gibi gezdim..Sonbaharda tekrar başlicam..Geçtiğini gördüğünde o kadar mutlu oluyorsun ki bu bile yetiyor ama sabrediceksin...İlk başta daha çokta sivilcede çıkartabilir..Ama emin ol sonra geçecek..

• mg a göre değişiyo tabi en son 10mg olanı 30 liraydı yanılmıyosam , hak hukuk helaline gelince saçmalıktan başka bi şey değil tabi senin içinde uyuyan bir ruh hastası yatmıyosa ben 1,5 sene kullandım dr un söylediklerine uyduğun sürece hiç bi şey olmaz güzel bir cilt dışında
  • ben de 4 sene önce falan kullandım. Bir yan etkisi olmadı sadece yüzümde ve dudaklarımda kuruluk yapıyordu. Nemlendirici kullanarak hallettim onu da. Çok fazla problem edilecek birşey yok yani için rahat olsun. Prospektüs sadece yan etkilerden oluşuyo ama onlar çok nadir görülen yan etkiler. Sen de de sadece kuruluk olur herhalde. Şimdiden geçmiş olsun
  • arkadaşlar hamilelerim kesinlikle kullanmaması gereken bi ilaçmış bebek kesin sakat doarmış öle duydum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

arkadaşlar hamilelerim kesinlikle kullanmaması gereken bi ilaçmış bebek kesin sakat doarmış öle duydum..

evet haklısın..hatta bu ilacı kullananların 1 sene kan vermesi yasak...öyle ki Gata bu ilacı kullananlardan ömür boyu kan almıyor....
  • benim de bi arkadaşımın sivilce sorunu vardı ve bu ilacı kullandı mg'ını hatırlayamıyorum ama oldukça düzeldiğini söyleyebilirim. Yalnız yan etkilerine dikkat edilmesini kesinlikle tavsiye ederim.
  • benim de bi arkadaşımın sivilce sorunu vardı ve bu ilacı kullandı mg'ını hatırlayamıyorum ama oldukça düzeldiğini söyleyebilirim. Yalnız yan etkilerine dikkat edilmesini kesinlikle tavsiye ederim.
  • ben de birkaç ay öncesine kadar kullanıyordum ama benim durum çok farklıydı.sinir ve stresten oluşan ekzama vardı derimde.dr faydalı olacağını düşündü.bu ilaç beni iyice manyak ettiuyku düzeni die bişey kalmadı.en erken sabah 5te uyuyorumkolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.