Şimdi Ara

Roadson 4 kanal Amfiye Uygun SubWoofer tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş Roadson AMP-2600 Marka bir amfi hediye etti.Üzerinde 4 kanal 400W Power output yazıyor.Başkada bir değer göremedim.ne nette nede cihazın üstünde.

Benim araçta şuan,önlerde 13cm dedikleri hoparlörlerden var.Arkalarda ise yeni aldığım 2 adet oval Sony marka hoparlör var.Teyp Pioneer DEH2300 ABD'den gelme.Cd çalarlı.

Tek eksiğim SubWoofer.Bu amfi ile çalıştırabileceğim bir subwoofer marka-model önerisi istiyorum.Hoparlör satan bir yere sordum 1000w lik JBL yi rahat çalıştırır dedi.Kutulu 1000'lik JBL'ye 140 tl fiyat verdi.

Soru 1:bu 1000'lik jbl bu amfiye uyar mı.
    Soru2: Anfinin kaldıracağı bir sub bulduğum taktirde amfiyi sadece bu sub'a mı bağlatmam gerekir.Diğer iki oval sony ile birlikte sub'u bağlasam kaldırır mı.Bence iki oval ile bir sub'u kaldırmaz ama yinede sorayım dedim.
    soru3: Amfiyi sadece sub'a bağlatmam gerekiyorsa, bu amfi mono amfi değil.Bu bir sorun yaratır mı.

Araba güm güm diye inlesin,dışarıdaki ahali arabadan çıkan basları rahat duysun gibi bir isteğim yok.Sadece az ve öz bas sesi olsun arabanın içerisinde.İstediğim bu.Amacım müziği millete değil kendime dinletmek.

Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Şimdiden teşekkür.

• 22 kişi okumuş 1 tane cvp yok.Kimse emin değil heralde.Neyse gözüm kapalı alacağım birtane sub napayım.JBL GT-4 müdür nedir.onu alayım gitsin.çalıştırır heralde
  • Anfiniz çok verimli bir anfi değil... 2 kanalını köprüleyerek (yapılabiliyorsa) bu sub veya daha güçsüz bir sub a sürmeyi deneyin ... ama çok fazla bir beklentiniz olmasın bence ... yada biraz birikim yapıp 2nci el giriş seviyesi bir sierra, jbl yada sound magus gibi bir anfi alın derim.
  • bassı sadece kendn duymak istiosan bu tesisata fazla yüklenmiceksin demektir 1000lik jbl gt4 250rms werir ama gerçek değer deil bu al bitane ondan sür anfiye fazla yüklenmeyecegin içni sorun çıkarmaz bence...
  • Arkadaşlar, aracın bagajında tüp deposu olduğundan ve yer olmadığından free air bir sub almayı düşünüyorum.PIONEER TS-W308F 1000W 30cm bu wooferi alsam yukarıda özelliklerini verdiğim anfi kaldırır mı bu subu.cvp bekliyorum teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinsapmaz

Arkadaşlar, aracın bagajında tüp deposu olduğundan ve yer olmadığından free air bir sub almayı düşünüyorum.PIONEER TS-W308F 1000W 30cm bu wooferi alsam yukarıda özelliklerini verdiğim anfi kaldırır mı bu subu.cvp bekliyorum teşekkürler...

F tipi subwooferlar sedan kasa araçlarda verimli çalışırlar, hacbak araca takarsanız hüsrana uğrarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 5 Ağustos 2009; 23:59:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.