Şimdi Ara

Roadstar RDA1010 D Sınıfı Mono Bass Anfisi Hakkında Yanlış Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi piyasada bu anfi hakkında gücü yetersiz, üzerinde yazan gücü veremez gibi birçok yanlış yorum var. Niyetim kimseyi kötülemek değil ama bu yorumlarının kaynağının daha önce anfiyi deneyip/kullanıp yeterince tecrübe etmeden yorumlamaya bağlıyorum. 3400 W max güç ve 1000 W RMS güçten bahsedilmiş. Ve 1 ohm'luk yükleri bile sürebileceği konusunda iddialı. Zaten 1000 W RMS değeri 1 ohm'da falan verebilir herhalde. En önemlisi D sınıfı bir anfi...

Forumlarda araştırırken gerçekten çok komik yorumlara rastladım. Örneğin 30 cm'lik JBL bas için tavsiye isteyen birine bu anfinin yetersiz gelecegini iddia edenler olmuş. Bizzat kendi kullandığım çift bobinli 30 cm jbl subwoofer'ım 5 dk falan dayanabildi bu anfiye. Bobinleri resmen eridi. Kabinden söktüğümde çıkan o dumanı görmeliydiniz. Sırf onun için paraya kıyıp 450 TL'ye deprem bass dedikleri EarthQuake marka bastan aldım. Orjinal amerikan malı. Oldukça uyumlu oldular gain yarıdayken bile yer yerinden oynuyor. Tabiki kesinlikle en güçlü anfi budur denemez ama en azından ürünü görmeden yapılan kötü yorumlar biraz üzücü. Konu her türlü yoruma açıktır arkadaşlar. Deneyip gören arkadaşlar tecrübelerini esirgemezse memnun olurum. Hepinize iyi eğlenceler... :)

• B-Devi kullanıcısına yanıt
    Oncelikli yaziniz icin tesekkur ederim.

Mono amfiler merakimi cekti. Roadstar fena bir marka degil. Bu amfisi de nette cok detayli bilgilere sahip degil.

1800w peak 420w rms e sony bass im var. Bunu otturecek bir amfi ariyorum acikcasi. Bu isi bir hayli gorecek gibi.
  • 4Ohm'da 625 RMS'lik amerika'da Deprem adı altında satılan subwoofer'ı çalıştırıyorum. JBL Kicker vs asla yanına yaklaşamaz. Karşılaştırma ancak Cerwin-Vega, Rockford Fosgate, DLS gibi markalarla olmalıdır. Tabiki daha kuvvetli bir anfiyle daha iyi sonuçlar alınabilir ama buna rağmen Anfide herhangi bir ısınma, kesme vs yok. Gayet stabil çalışıyor ve JBL'cilerin yer yerinden oynuyor tabirlerine yalnızca gülüyoruz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-Devi

Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi piyasada bu anfi hakkında gücü yetersiz, üzerinde yazan gücü veremez gibi birçok yanlış yorum var. Niyetim kimseyi kötülemek değil ama bu yorumlarının kaynağının daha önce anfiyi deneyip/kullanıp yeterince tecrübe etmeden yorumlamaya bağlıyorum. 3400 W max güç ve 1000 W RMS güçten bahsedilmiş. Ve 1 ohm'luk yükleri bile sürebileceği konusunda iddialı. Zaten 1000 W RMS değeri 1 ohm'da falan verebilir herhalde. En önemlisi D sınıfı bir anfi...

Forumlarda araştırırken gerçekten çok komik yorumlara rastladım. Örneğin 30 cm'lik JBL bas için tavsiye isteyen birine bu anfinin yetersiz gelecegini iddia edenler olmuş. Bizzat kendi kullandığım çift bobinli 30 cm jbl subwoofer'ım 5 dk falan dayanabildi bu anfiye. Bobinleri resmen eridi. Kabinden söktüğümde çıkan o dumanı görmeliydiniz. Sırf onun için paraya kıyıp 450 TL'ye deprem bass dedikleri EarthQuake marka bastan aldım. Orjinal amerikan malı. Oldukça uyumlu oldular gain yarıdayken bile yer yerinden oynuyor. Tabiki kesinlikle en güçlü anfi budur denemez ama en azından ürünü görmeden yapılan kötü yorumlar biraz üzücü. Konu her türlü yoruma açıktır arkadaşlar. Deneyip gören arkadaşlar tecrübelerini esirgemezse memnun olurum. Hepinize iyi eğlenceler... :)

Bu işten pek anlamıyorum ve sizin gibi üstatların değerli bilgisine ihtiyacım var. Aracım Megane 3 sw. Kapılarda 13 cm haporlor var. Bir anfi + 2 ön haporlör ve sub almak istiyorum. Biraz bas ile araç içinde konser bana yeter mahallenin duymasına gerek yok. Bana ne tavsiye edersiniz?
    Teyp orjinal kalacak yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söz konusu anfinin çıkış gücü muammadır. Kutusuna çıkış gücünü yazmaya cesaret edemeyen üreticinin ürününe ne kadar güvenilirse bu da o kadar güvenilirdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

quote:

Orijinalden alıntı: B-Devi

Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi piyasada bu anfi hakkında gücü yetersiz, üzerinde yazan gücü veremez gibi birçok yanlış yorum var. Niyetim kimseyi kötülemek değil ama bu yorumlarının kaynağının daha önce anfiyi deneyip/kullanıp yeterince tecrübe etmeden yorumlamaya bağlıyorum. 3400 W max güç ve 1000 W RMS güçten bahsedilmiş. Ve 1 ohm'luk yükleri bile sürebileceği konusunda iddialı. Zaten 1000 W RMS değeri 1 ohm'da falan verebilir herhalde. En önemlisi D sınıfı bir anfi...

Bu işten pek anlamıyorum ve sizin gibi üstatların değerli bilgisine ihtiyacım var. Aracım Megane 3 sw. Kapılarda 13 cm haporlor var. Bir anfi + 2 ön haporlör ve sub almak istiyorum. Biraz bas ile araç içinde konser bana yeter mahallenin duymasına gerek yok. Bana ne tavsiye edersiniz?
    Teyp orjinal kalacak yine.

2. el olarak eski seri Edison 505a alın. Bas çıkışına subwoofer bağlayın. 4 adet ses çıkışını da ister köprüleyin ister köprülemeden midlere bağlayın. Çok yüksek bass gücü istemiyorsanız Subwoofer olarak extra maliyete girmenize gerek yok. Herhangi bir markayı satın alabilirsiniz.

• B-Devi kullanıcısına yanıt
    Bilginiz icin tesekkur ederim bende bu anfiden almayi dusunuyorm 420 rms lik sony 1800 watt portlu calistiracam 2 si gayet uyum icinde olur diye dusunuyorm gaini kismak gerekecek yine sanirim . baktm memnun kaldim tek kabin cift sub alacam tam gucte calistiracam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.