Şimdi Ara

bass'ta seçim JBL'mi kicker'mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
51.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sorulur mu bu soru hiç

kicker'ın yanında JBL'in lafı bile edilmez bence...
  • Kicker mı Jbl mı ?

Ya hiç güleceğim yoktu. Kicker tabiki.
  • bence de kicker...
  • Kicker hakketten kicker miki bu kadar emin konuşuyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOM

alsanız hangisini alırsınız

ya varya ben anlatiyorum ama kimse anlamiyo..Kicker mi hangi kicker ne serisi kac cm?
    JBL ise hangisi ne serisi????Bunlari vermeden yapilan yorumlar son derece SALLAMA olur.Mesela Kicker comp12 modeli JBL GT4 un yanina yaklasamaz.Ama ust serilerdede kicker in ustunlugu tartisilmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lakerman

quote:

ya varya ben anlatiyorum ama kimse anlamiyo..Kicker mi hangi kicker ne serisi kac cm?
    JBL ise hangisi ne serisi????Bunlari vermeden yapilan yorumlar son derece SALLAMA olur.Mesela Kicker comp12 modeli JBL GT4 un yanina yaklasamaz.Ama ust serilerdede kicker in ustunlugu tartisilmaz...

vereceği paraya göre alıcağı performans dersen doğrudur haklısın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lakerman

quote:

Arkadaş buyuk ıhtımal aynı duzeydekı parçalardan bahsedıyor dıye yorum yapıyor herkez
  • kicker
  • Sormana bile gerek yok tabii ki kicker..Kicker bu aralar kicker çoştu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***dJ_B@R@N*** -- 15 Temmuz 2005, 20:46:17 >
  • 2 x Kicker 46cm ve arabanın arkasına bi yazı:
    Her türlü bina-yapı-işyeri itina ile yıkılır...

Abi paran varsa kicker alırsın ve kulağını sağır edecek sesler alırsın JBL onun yanında woofer değil...
  • anlamadığım bir konu var mesela kicker'in bi modeli var 46 cm rms 5000 watt peak 10000 watt bun nasıl anfi kullanılr ben bu watta anfi olayını anlamadımyani bass kaç watsa o kadarlık anfimi nerden bulucaz ve maliyeti bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

anlamadığım bir konu var mesela kicker'in bi modeli var 46 cm rms 5000 watt peak 10000 watt bun nasıl anfi kullanılr ben bu watta anfi olayını anlamadımyani bass kaç watsa o kadarlık anfimi nerden bulucaz ve maliyeti bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

bu konuda beni aydınlatır sanız sevinirim
  • quote:

quote:

anlamadığım bir konu var mesela kicker'in bi modeli var 46 cm rms 5000 watt peak 10000 watt bun nasıl anfi kullanılr ben bu watta anfi olayını anlamadımyani bass kaç watsa o kadarlık anfimi nerden bulucaz ve maliyeti bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

bu konuda beni aydınlatır sanız sevinirim

tek anfiyle calistirabilecegini sanmiyorum..O anfilerde baba olmalı fiyatlarida 1 milyar civaridir..Audioson.Ground zero vs..

Andydark arkadasima:

Aynı duzey parcalar ama hangi duzey iste o belli degil..

200 ytl yi asmayacak bir parcaysa kesinlikle JBL!Ama bu fiyati asacak bir sey ise kicker onde goturur..
    Size soyle ornek vereyim gecenlerde bu comp 12 lerden bir arkadas bir cift almis gelmis..Neyse anfiye girdik cikan sesi bende o da begenmedik..Anfiyle uyumsuzluk gostermistir belki diye 2 tane daha anfi denedik ama kicker in o serisi bizi hayal kirikligina ugratti ve O da woofer lari JBL ler ile degistirdi..

Gecen bir leon cupra ya kicker s15 serisi bagladik..Arabanin icinde titresimden nefes almakta zorlaniyosun muthis bir sey ama bir woofer in fiyatida 700 ytl civari..

Size cadence i denemenizi oneririm gercekten cok saglam..

• arkadaşlar şu watt olayını anlıyamıyorum 5.000 wattlık wofeer!a nasıl amfi oluyo bu konuda beni aydınlatın
  • quote:

arkadaşlar şu watt olayını anlıyamıyorum 5.000 wattlık wofeer!a nasıl amfi oluyo bu konuda beni aydınlatın

hocam 5000 watt'lık woofer'a daha küçük 2 amfi takabilirsin...
  • KİCKER
  • quote:

arkadaşlar şu watt olayını anlıyamıyorum 5.000 wattlık wofeer!a nasıl amfi oluyo bu konuda beni aydınlatın

rms degerlerini dikkate alarak anfi almani tavsiye ederim..
  • kicker
  • YA KICKER VARKEN JBL DE NEYMİŞ:::!! o 46cm lik karelerden aldinmi arabaya hydrolic takmışın gibi olur be:) zıp zıp hop zıp...KALBİM RAPİM NEFERTİM MODİFİYEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.