Şimdi Ara

bass'ta seçim JBL'mi kicker'mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
51.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • " verenlerde var ama kahretsin zevkli insanların ayrıcalıgı " değilde kasıntı insanların ayrıcalığı biraz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: konqueror

46 cm woofer dışarıya ses vermiyo :) 3 sokak oteden duyuluyo dükkanımın önünden geçenlere küfrediyorum. vitrinler dökülecek nerdeyse yaw

sen küfür edersen evini başına bile yıkarlar biz jvc nin beyaz skystar da öyle yapıorus
  • kolay gele o zaman biraberim ;)
  • ya arkadaşlar gerçekten bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen hafta sonuna kadar seçim yapmam gerekiyor

ARKADAŞLAR YANIT ALAMADIM

SELAM ARKADAŞLAR SİZLERDEN YARDIM ALABİLİRSEM ÇOK SEVİNİRİM

BENİM OPEL ASTRA SEDAN ARABAM VAR BEN ALPIN 2000W ANFİ VE LOPSS MARKA MID TIZ ALDIM VE 2 ADET 1000 JBL BAS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TESİSAT KONUSUNDA BİLGİM YOK ANFİ 2 BASI KALDIRIRMI YADA KICKER MARKA BAS GÖRDÜM DAHA UCUZ BİR FİYATA JBL 170 YTL(30 CM) KICKER 135 YTL YE(30 CM) ACABA KICKER ALSAM NASIL OLUR YADA JBL ALSAM BU ANFİYLE GÜZEL SES ALABİLİRMİYİM ZATEN PROFESYÖNEL BİRŞEY YAPAMAM MADDİYATTAN EN FALZA 2 TANE BAS ALABİLİRİM YADA ÖNERİNİZ VAR MI ANFİM YETERLİ Mİ?

MESAJLARINIZI BEKLİYORUM

TŞK
  • abi tesisat dediğinde sana JBL,KİCKER,ROCKFORD FOSGATE derim o yüzden de hepşini gözün kapalı kullan ama almadan once şöyle bir topkapıya git deneyerek al ayrıca jbl 170ytl demişsin ben gecen hafta topkapıda 115ytl ye buldum ama adamın birisi 30 cm lık kıckerı actıgında midemdekilerin dısarı cıkacagını zannettım karar senın amfı 2 adet jbl yı kaldırır ama komponentlerı(mıd tız) kaldırmayabilır o yuzden kucuk bı amfı almanda yarar varwww.gittigidiyor.com adrsinde elektronik i sec oradada guzel mallar var...
  •  bass'ta seçim JBL'mi kicker'mı
  • Bende kenwood 600 watt var şu gömme olanlardan , ve çift mıknatıs yani profosyonel diyorlar bu modellere citf mıknatıs olanlara. gayet memnunum .... güzel ve tok bi bass sesi veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOM

anlamadığım bir konu var mesela kicker'in bi modeli var 46 cm rms 5000 watt peak 10000 watt bun nasıl anfi kullanılr ben bu watta anfi olayını anlamadımyani bass kaç watsa o kadarlık anfimi nerden bulucaz ve maliyeti bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

6000 watt lık bi JBL anfiye ne dersin :)
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=251681&productid=otmura6000gti

• Herkes Kicker demiş, ben fazla çakmam ama ben de Kicker diyim bari

Bu arada slyt arkadaşım o skystarın varsa birkaç resmini koyar mısın?

Ben fuarda bir tane daha siyah skystar görmüştüm, bagajında 10-15 tane amplifikatör vardı. Arka koltuklarının ortası iptal edilip 3 tane kadar woofer konmuştu. Kapılar filan zaten kopmuştu.
  • Bu arada Lakerman birçok ünlü firmanın İç Anadolu distiribitörü olan Çağ Elektronigin sahibidir. Ankarada yeri vardır kendisinin.

Kicker , G.zero , Audio System , EarthQ. gibi bir çok ünlü firmanın bayii ligini yapmaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEHMET6666

ya arkadaşlar gerçekten bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen hafta sonuna kadar seçim yapmam gerekiyor

ARKADAŞLAR YANIT ALAMADIM

SELAM ARKADAŞLAR SİZLERDEN YARDIM ALABİLİRSEM ÇOK SEVİNİRİM

BENİM OPEL ASTRA SEDAN ARABAM VAR BEN ALPIN 2000W ANFİ VE LOPSS MARKA MID TIZ ALDIM VE 2 ADET 1000 JBL BAS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TESİSAT KONUSUNDA BİLGİM YOK ANFİ 2 BASI KALDIRIRMI YADA KICKER MARKA BAS GÖRDÜM DAHA UCUZ BİR FİYATA JBL 170 YTL(30 CM) KICKER 135 YTL YE(30 CM) ACABA KICKER ALSAM NASIL OLUR YADA JBL ALSAM BU ANFİYLE GÜZEL SES ALABİLİRMİYİM ZATEN PROFESYÖNEL BİRŞEY YAPAMAM MADDİYATTAN EN FALZA 2 TANE BAS ALABİLİRİM YADA ÖNERİNİZ VAR MI ANFİM YETERLİ Mİ?

MESAJLARINIZI BEKLİYORUM

TŞK

Sedan araban var kuvvetli bass lazım sana . Kullandıgın anfi yanılmıyorsam 4 kanallı. Eğer benim bildigim anfi ise çok rahat kaldırır. Gördügün basslar kicker es serisi. Tavsiye etmem , arabana koyucagın woofer KickerComp12 X2 dir. Tabi eğer benim bildigim anfi ise senin anfin. Orjinal kutusunda alırsan çok çok memnun kalırsın. 300 W Rms alıcaksın . Orjinal portlu kutulu fiyatı 575 YTL fotoğrafı
     bass'ta seçim JBL'mi kicker'mı

Tane fiyatı 185 . İki tane alıcagın için fiyat 370 .
     bass'ta seçim JBL'mi kicker'mı

Kutusunu kendinde yaptırabilirsin.

Lakerman isimli arkadaşla görüşmeni ve ankaraya yakınsan ordan almanı tavsiye ederim. Kendi sattıgı mallardan montaj parasıda almıyor haberin olsun. (Normal şartlarda böle bişi için 100 Ytl işçilik verirsin )

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 13 Mart 2006; 2:21:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TNAKRES

quote:

anlamadığım bir konu var mesela kicker'in bi modeli var 46 cm rms 5000 watt peak 10000 watt bun nasıl anfi kullanılr ben bu watta anfi olayını anlamadımyani bass kaç watsa o kadarlık anfimi nerden bulucaz ve maliyeti bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=251681&productid=otmura6000gti

bu amfiyi kullananı zor bulursun

• Efsane daha ölmedi[imagehttp://www.bestekeus.nl/shop/images/pn_ts_w5000spl.jpg][/simage]
  • jbl mi yoksa kickermi tabiki kicker.............
  • walla anlamıyom ama tabiki kicker neden diyosan adı hoşuma gitti sadece
  • pioneer
  • quote:

Orjinalden alıntı: TNAKRES

quote:

Bune beee 10 milyar verilier mi bi amfiye yuh bee. Biz daha CDçaları alamıyoz 350 YTL ye nasıl taksit yapsam diyorum

• fiyatın göre JBL mükemmeldir.
  • jbl ile fiyat kıyaslıyacaksan yinr kicker derim...
  • arkadaşlar hepiniz kicker diyorsunuz ama haberiniz yok galiba geçenlerde yarışma yapıldı ve JBL 177,2 db bass ile dünya ve türkiye rekoru kırdı ve o çok övdüğünüz kicker JBL'i geçemedi yani son noktayı noter huzurunda tasdiklendi bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.