Şimdi Ara

bass'ta seçim JBL'mi kicker'mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
51.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gagık

arkadaşlar hepiniz kicker diyorsunuz ama haberiniz yok galiba geçenlerde yarışma yapıldı ve JBL 177,2 db bass ile dünya ve türkiye rekoru kırdı ve o çok övdüğünüz kicker JBL'i geçemedi yani son noktayı noter huzurunda tasdiklendi bilginize...
    marka olarak kicker ama bence bunu kendin fiyat/fayda durumuna göre arastırmalısın broşürlerden JBL de bos deildir güzel modelleri vardır tabii ama ekonomik problem yoksa kicker
  • quote:

arkadaşlar hepiniz kicker diyorsunuz ama haberiniz yok galiba geçenlerde yarışma yapıldı ve JBL 177,2 db bass ile dünya ve türkiye rekoru kırdı ve o çok övdüğünüz kicker JBL'i geçemedi yani son noktayı noter huzurunda tasdiklendi bilginize...
    Kicker mı Rockford mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Kicker mı Rockford mu ?

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarı ile aldığım bir elektronik dergisinde okumuştum kare şeklindeki kicker s18x hoparlörü ile 174.4 db ile dünya bass rekorunu kırmıştır ve bu hala kırılamadı...

Snaga: 5000 W
    Max. snaga: 10000 watts
    Impedancija: 2 Ohm
    Osjetljivost: 89.7 dB
    Frekvencijski raspon: 18-100 Hz

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.car-hifi-styling.de/catalog/images/Bild%2520425.jpg&imgrefurl=http://www.car-hifi-styling.de/catalog/lautsprecher-b%25C3%2583%25C2%25A4sse-c-153_21_52.html&h=397&w=400&sz=106&hl=tr&start=9&tbnid=_jEjRDf5rNRFeM:&tbnh=123&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dkicker%2Bs18x%26svnum%3D10%26hl%3Dtr%26lr%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 14 Ocak 2007; 21:41:22 >

• quote:

BEYLER BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYIN şu anda Türkiye db. ( desibel ) rekorunun JBL basları ile kırıldığını hatırlatırım. 2 YILDIR hala geçilmedi. TABİKİ JBL

POWER JBL
    TABİKİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratreisbaba

BEYLER BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYIN şu anda Türkiye db. ( desibel ) rekorunun JBL basları ile kırıldığını hatırlatırım. 2 YILDIR hala geçilmedi. TABİKİ JBL

POWER JBL
    TABİKİ

Alıntıları Göster
    dereceleri belirtirmisin
    quote:

Orjinalden alıntı: muratreisbaba

POWER JBL
    TABİKİ

• quote:

Orijinalden alıntı: DG00

dereceleri belirtirmisin
    quote:

Orjinalden alıntı: muratreisbaba

POWER JBL
    TABİKİ

Alıntıları Göster
    her marka kendi içindemi rekor kırıyo ne yapıyo
    bildiğim kadarıyla geçen yılın türkiye şampiyonu cadence
    bu senenin ki daha yapılmadı galiba

bu arada önceki subwooferım 30cm gto jbl 300W rms idi
    şimdiki kicker es 38cm 150 wrms ya da kitapçığına göre 250 wrms
    aradaki farkı sorarsanız benim kulağıma göre kicker 6-7 kat daha iyi ve vuruşlar daha sağlam gibi 38cm olmasına rağmen vuruşlar gecikmiyo
    yada ben anlamıyom
    şöyle söyleyim teyp de önceden bass ayarı +8 de idi şimdi -5 de
    +8 e aldığımda kafama arkadan basınç yapıyo
    şimdilik daha iyisini dinlemediğim için bu beni tatmin ediyo
    daha iyisinide dinlemek istemiyorum
    eğer dinlersem biliyorum ki yine başımıza masraf açacak

• quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

her marka kendi içindemi rekor kırıyo ne yapıyo
    bildiğim kadarıyla geçen yılın türkiye şampiyonu cadence
    bu senenin ki daha yapılmadı galiba

bu arada önceki subwooferım 30cm gto jbl 300W rms idi
    şimdiki kicker es 38cm 150 wrms ya da kitapçığına göre 250 wrms
    aradaki farkı sorarsanız benim kulağıma göre kicker 6-7 kat daha iyi ve vuruşlar daha sağlam gibi 38cm olmasına rağmen vuruşlar gecikmiyo
    yada ben anlamıyom
    şöyle söyleyim teyp de önceden bass ayarı +8 de idi şimdi -5 de
    +8 e aldığımda kafama arkadan basınç yapıyo
    şimdilik daha iyisini dinlemediğim için bu beni tatmin ediyo
    daha iyisinide dinlemek istemiyorum
    eğer dinlersem biliyorum ki yine başımıza masraf açacak

Alıntıları Göster
    Amma yorum yapılmış ha:Kicker derim bende..

• quote:

Orijinalden alıntı: otomüzik

Amma yorum yapılmış ha:Kicker derim bende..

Alıntıları Göster
    Vaaaay bu post kasma topicinden buraya da açıldı demek...
    "Kicker mi JBL mi" yada "Kicker mi RF mi" topicleri modifiye ve müzik sistemleri forumlarında klasiktir ya...

Model yada kriter belirtmemişsin ben de kriterleri kendim yazayım,
    T shirt ve şapkada Kicker, en kötü koni tasarımında ise JBL diyorum...

• quote:

arkadaşlar ben jbl mi kıcker mı diye düşündüm kararımı werdim ama sizede sormak isterim
    sizce jbl 38 cm 1200 walt basımı yoksa
    kıcker 38 cm comp modelimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj__ilyas

arkadaşlar ben jbl mi kıcker mı diye düşündüm kararımı werdim ama sizede sormak isterim
    sizce jbl 38 cm 1200 walt basımı yoksa
    kıcker 38 cm comp modelimi

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB QUART -- 5 Haziran 2007; 16:26:47 >
  • Arkadaslar bu konu benımde cok kafama takıl ozellikle bu aralar simdi bende Rockford Punch p1 38 cm lik kabinli bas var bunu 2 adet kicker comp-12 degişmeyi dusunuyorum sizin fikriniz nedir bu konuda ?
  • quote:

yerine göre jbl
  • quote:

quote:

2 x Kicker 46cm ve arabanın arkasına bi yazı:
    Her türlü bina-yapı-işyeri itina ile yıkılır...

işte buna gülerim arkadaşım kolay gele

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla burada tesisattan anlayan bayağı deneyimli arkadaşlar var..topic açtım yardım gelmedi..Golf 2005 sportline var... ses sistemini hiç beğenmiyorum..Sadece önlerde hoperlör var...onlarda kötü zaten..Orta yollu bişey düşünüyorum...yardımcı olabilirmisiniz..Orjinal teybini bozmadan JBL GTO 75.4 Ampfi alsam buna bağlı olarak neler yapabilirim..birde sub düşünüyorum..Bütçe 1.000 ytl...Fikir ve düşünceleriniz nelerdir....Çok saolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: urdan1907

Arkadaşlar anladığım kadarıyla burada tesisattan anlayan bayağı deneyimli arkadaşlar var..topic açtım yardım gelmedi..Golf 2005 sportline var... ses sistemini hiç beğenmiyorum..Sadece önlerde hoperlör var...onlarda kötü zaten..Orta yollu bişey düşünüyorum...yardımcı olabilirmisiniz..Orjinal teybini bozmadan JBL GTO 75.4 Ampfi alsam buna bağlı olarak neler yapabilirim..birde sub düşünüyorum..Bütçe 1.000 ytl...Fikir ve düşünceleriniz nelerdir....Çok saolun...
    quote:

Orjinalden alıntı: urdan1907

Arkadaşlar anladığım kadarıyla burada tesisattan anlayan bayağı deneyimli arkadaşlar var..topic açtım yardım gelmedi..Golf 2005 sportline var... ses sistemini hiç beğenmiyorum..Sadece önlerde hoperlör var...onlarda kötü zaten..Orta yollu bişey düşünüyorum...yardımcı olabilirmisiniz..Orjinal teybini bozmadan JBL GTO 75.4 Ampfi alsam buna bağlı olarak neler yapabilirim..birde sub düşünüyorum..Bütçe 1.000 ytl...Fikir ve düşünceleriniz nelerdir....Çok saolun...

2 takım mit

5kanal bi amfi

30cm bas koyabılşırsın

• quote:

kicker kicker kicker derim tabiki ama bnde jbl kullaniorm malum bütçe parasi olanlara güzel bi marka yada süper

• quote:

bu konu 3 .cü yılına girecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomüzik

bu konu 3 .cü yılına girecek..

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar burda demişsiniz işte rekoru jbl kırdı kicker kırdı ama gerçekten bi rekortmen varsa oda tek subla 144 db. vuran cadence beatmaster serisidir birde önemli olan tizle rekor kırmak değildir bassla 177 dbli vurunda ciğerleriniz ağzınızdan bi çıksın illa kicker mi jbl mi diye sorarsanız ben jbl derim 10-15 db için 500 ytl vermem jbl gt5-12'' 125 ytle düzgün bi kicker ise 700ytle
  • tabiki kicker
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcgrc

tabiki kicker
    arkadaşlar olay bu abi kicker kalite ve karizmasıyla tek denecek kadar iddali bi ürün ama zevk ve cep durumu bu işe darbe vurur durumda
    bu video yu izleyin ve kickerin nasıl bass delisi olduğunu görün ben bunu attım dıye yarın biride jbl in numunelik ürünüyle kyaslamasın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.