Şimdi Ara

bass'ta seçim JBL'mi kicker'mı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
51.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş okadar kicker diyosunuz şu dünyada ne jbl marka ne kicker gerçek bir marka varsa oda mtx audio ben bunu jbl hayranı olarak diyorum bana jackhammerdan daha kaliteli bi subwoofer gösterin şu dünyada ya
  • jackhammer 136 db vurdu çifti kicker solox 18 in çiftide 146 db vurdu Hackhammer a diyecek bişeyim yok... Çok güzel bir woofer.. Yanliş biliorsam düzeltin
  • dayanıklılık denemesinde kicker 102 voltta dumanlar tüttürdü jl audio 107 jackhammer ise 145 voltta tık demedi çalışmasına devam ettirdiinanmayanlar gidip mtxaudio.com dan videolardan izleyebilir birde şunu deyicem jackhammerin çifti 12000rms eder bunlara bu rmsyi verebiliyomuydu acaba anfiler????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Fun -- 6 Kasım 2007; 20:27:28 >
  • 1 anfi yerine 5 anfi kullaniyolar veriyor o rmsi

"Pc+Sunny SNY-4B10 1600W Anfi+Jbl GT5-12 Subwoofer+45Amper-540 Watt Adaptör=Sallanan Bir Bina" Bu açiklamana bayildim bnde mi yazsam nedir
  • 38 cm kicker comp 15 38 cm gto 1502 jbl

ikisinide test etme şansim oldu kicker baslari sert vuruyor icinden birseyler kopuyor gibi jbl gelirsek o daha yumşak

jbl de ses bozma olayi var nedendir anlamadim 2 wooferide aynı kabine ve anfiye bagladi adam jbl sesi zorlayinca bozuyor kicker tas gibi kalite olarak elinize aldiginzda anliyorsunuz ankarada oturanlar için konya sokağa gidip orda teknokent adinda biyer var canli canli test etme sanslari var

kickerin 38 cm lik es seriside jbl gibi yumsak bass oda delirtiyor adeta ama comp 15 bi ayri
    sarsici bas ve titresim icin comp 15
    yumusak bass icin es 154 ideal bence
  • Kicker,jbl e göre daha sert bass veriyor.Yanlış mı?
  • Kickerın sözlük anlamı vurmak tekmelemektir. Yani kicker adındanda anlaşılacağı gibi serttir. Ama jbl mi kicker mı yaklaşımı olmaz bence. Jbl yumuşak kicker serttir. Senin nasıl bass istediğine bağlı olan birşeydir böyle tartışmalar çok gereksiz bence...
  • Araca göre değişir Şahinlerde JBL çok tatlı çalıyor HB lerdede KİCKER BOX kutuda!
  • gözüm kapalı kicker
  • kicker
  • Arkadaşlar 206'ma cd çalarını değiştirmeden ve fiyat olarak da 1250YTL'yi geçmeyen yeterli sesi verecek ama milleti çok da rahatsız etmeyecek bir ses sistemi yaptırmak istiyorum.Arka hoparlörler alpine component.Ön hoparlörler ise orjinal.Acaba bana ne tavsiye edersiniz?
  • Kıckerın yanında jbl ın lafı olmaz
  • Bu seçim kulak zevkine göre değişir, kicker basslar sert tonlu basslardır, genelde spl tarzı sistemlerde tercih edilirler. Sq sistemde kicker bass kullanan pek yoktur...
  • konuyu hortlatmayın beylerr tarihlere dikkattt
  • jbl kalite olarak bence dünya lideridir alpine ile birlikte ama kicker olarak show amaçlı üstüne yoktur. maliyetleri çok yüksektir iyi düşünmek lazım uzun süre kimse dumçıs dumçıs gitmek istemez. diye düşünüyorum.
  • vallah o yarısmada ne kullandıklarını bilmiorum ama benim kandi kullaklarımla dinlediklerim jble 5 basar abi ben buna dayanarak kıcker diyorum
  • konu hortlamış
  • kicker alacma 1000wolt am es modelimi comp hangisi iyidir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.