Şimdi Ara

Robert kolejine girebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba ben bu yıl teoga girdim ve allaha şükür güzel bir sonuçla çıktım inşallah sonuçlarda bir değişiklik yoksa 1 mat 1 ing yaptım şimdi robert koleji türkçe matematik fen ve sosyal derslerinden alıyor ve ben bu derslere göre 1 matematik yaptım ikinci sınavda. Sizce girebilirmyim inşallah girerim ama robert kendi puan sistemine göre benim puanım 989.5 pek sanmıyorum ama olur inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: bittim

Öncelikle herkese merhaba ben bu yıl teoga girdim ve allaha şükür güzel bir sonuçla çıktım inşallah sonuçlarda bir değişiklik yoksa 1 mat 1 ing yaptım şimdi robert koleji türkçe matematik fen ve sosyal derslerinden alıyor ve ben bu derslere göre 1 matematik yaptım ikinci sınavda. Sizce girebilirmyim inşallah girerim ama robert kendi puan sistemine göre benim puanım 989.5 pek sanmıyorum ama olur inşallah

İnşallah girersin
    Moral bozmak istemem ama çoğu kişinin 2 Teog toplamı saydığın derslerde 1 matematik oldu.
  • benimde 2 sınav toplamı 1 matematik 1 ingilizce
  • Günaydınlar herkese. Tecrübeli bilgisi olan insanlardan yardım bekliyorum. 

6.SINIF ORTALAMAM 100 
    7.SINIF ORTALAMAM 100 
    8.SINIF 1.DÖNEM NOTLARIM 100 
    8.SINIF 2.DÖNEM 1. YAZILILILARIM 100 
    TEOG_1 HEPSİ DOĞRU 
    TEOG_2 MAT.1 YANLIŞ İNG.2 YANLIŞ TOPLAM 3 YANLIŞIM VAR. 
    Ailem Adana da. İstanbul okulları hedefledim. Orta halli bir aileyiz. Sizce Roberte burslu girebilirmiyim. Burslu giremezsem Galatasaray lisesine girme şansım varmı. İleride tıp düşünüyorum. Bana puanıma göre okul önerebilirmisiniz. Fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var. Tşk.ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roberte göre benle senin puanın eşit inşallah ikimizde gireriz ama ben pek sanmıyorum onun dışında eğer puanlar düşmesse galatsarayına puanın yetmiyo ama puanlar düşecek çok çok büyük ihtimalle yani girersin
  • İnşallah gireriz ikimizde.

• Başka hangi okulları düşünüyorsun. Varmı araştırmakarın. Yatılımı düşünüyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şunu unutmayın
    robertte eğitim bursu yok istersen einstein ol yinede burs vermiyorlar sadece maddi burs var o da sadece yetim filan olanlar için
    okul çok pahalı bn ondan istemiyorum bide geziye gittiğimizde arkamızdan hareket filan çekmişlerdi okulu siz düşünün
  • benim de aynı derslerden aynı sayıda yanlışım var Robert gerçekten güzel okuk ama maalesef başarı bursu yapmıyorlar hatta en son yapılan sbs de Türkiye 1. olan çocuğa bile burs vermemişler diye bi haber vardı daha çok paraya önem veren bi okul GSL ye girmen de puanına bağlı puanın kaç?

• Puanım 496.14 gibi olacak sanırım.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.