Şimdi Ara

Robert YY ayt fizik soru bankasını beraber çözelim. Hangi konudan başlayalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Robert YY ayt fizik soru bankasını beraber çözelim. Hangi konudan başlayalım?

(En Son Oy Tarihi: 10.4.2020)
Giriş
  • değerli forum öğrencilerim sizden ve youtube kanalından gelen istekler doğrultusunda, fizik dersi gibi kolay bir derste soru çözümünün daha öncelikli bir ihtiyaö olduğu kanaati oluştu. Genel istekde beraber bir soru bankası bitirelim, hem çalışmamamız düzene girer hem tekrar olur hemde eksik gidermiş oluruz şeklinde olunca bende kaynakları inceledim hem iyi yeni müfredata uygun hemde ösym soru tarzını iyi analiz etmiş hemde kanalda çözmeme izin veren bir kaynak ayarladım ROBERT YY KOLEJ SERİSİ AYT FİZİK SB nı kanalda çözme kararı aldım. Ben videoları yüklediğimde sizlerde soruları görmüş ve kitabı almadan önce kaynak hakkında bilgi sahibi olursunuz beğenirseniz alırsınız emeğiniz ve paranız boşa gitmez ama sizlerden ricam özgür fizikçi youtube kanalında çözümleri hangi sıra ile yapalım önecelikli konular mı baştan sonamı lütfen değerlendirin ona göre kitabı hep beraber hırpalıyalım Hepinize canı gönülden başarılar Allah yanlış şık göstermesin. Tuttuduğunuz net olsun...Sonunuz ilk tercihiniz...ilk tercihiniz doğru ve hakkınızda hayırlısı olsun

• Hocam siz nasıl bir kralsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elward kullanıcısına yanıt
    Öğretmenden Kral mı olur ama bence çok faydalı bir çalışma olur
  • Kuvvet tork dengeden başlasanız iyi olur hocam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mf kazanım yada nitelik gibi tyt ayt bir olan kitaplardan bir tane çözmenizde komple tekrar yapmış oluruz.(yayınlar izin veriyorsa) İyi günler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfa sayısı 312 miş,iyimiş hocam çözmeye zamanım kalırsa mutlaka alırım,çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonuçlar27 S kullanıcısına yanıt
    Yayınlar çok nazlanıyor...satışlar dipppp havaları o biçimmmm....AYT sb da TYT dahil tüm konular var dediğinizi sağlıyor yani
  • Tork denge ağırlık merkezinden başlarsanız güzel olur hocam. Başlangıç konularından YouTubeda yeterince soru çözüm var bence.

• Amin demeden önce teşekkürler hocam
  • Öncelikle Çok Teşekkürler Sayın Hocam. En baştan başlayıp çözmek en mantıklısı bence.
  • mirhat M kullanıcısına yanıt
    Bencede baitan sırayla günlük 2test gitsek sizide yormaz
  • Şansa bak! Tam da bu günlerde bu kitap geçmişti elime. Bence baştan başlayalım hocam.

• ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    aynen öyle günlük 2 test,allah razı olsun hocam sizden
  • IT Engineer kullanıcısına yanıt
    Oylamaya bekliyoruz...sırayla yapalım diyorlar
  • Almak isteyenler icin kitapyurdunda 26 lira ve denemeleri de indirimde haberiniz olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    Kaldırma kuvveti basınç... varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek sayfa olan varsa atabilirse pls

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imsoserious

Şansa bak! Tam da bu günlerde bu kitap geçmişti elime. Bence baştan başlayalım hocam.
    kitap nasıl (robert yy) matematiğini çözdün mü?
  • yks83571 kullanıcısına yanıt
    yok ben fiziğini çözmüştüm, güzel kitaptı ama kolaydı birazcık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.