Şimdi Ara

Roberto Carlos Totem konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Pereira giderse ki gidici gözüküyor;

Mevcut şartlar düşünüldüğünde yapılacak en iyi tercih yerli hoca olur.

Yerli hocalar arasındaki tüm seçenekleri daha öncelerden tükettik. Ümit özat ve türevleri kalitesinde hocalar var deneyebileceğimiz.

Yabancı kaliteli hocaları ele alırsak pellegrini bielsa vs. gibi.

en aşşa 50m euro bütçe isteyeceklerdir. veyahut en kötü 1-2 kaliteli transfer isteyecekler 15 20 m euro eder onlarda.

Bizim transfer yapma şansımız yok. O adamların bizim şartlarımıza uyması çok zor.

Hal böyle olunca Roberto Carlos ismi çok mantıklı geliyor bana.

Ligi tanıyor +

Fenerbahçe camiasını tanıyor +

Talepkar değil +

Ölümüne hücüm oynatıyor +

Para değil kariyer peşinde başarıya aç +

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sol bek futbolcusu olması sebebiyle tüm futbolcuların saygı duyacağı isim ( van persi dahil) +

Sivas'daki ilk sezonu çok iyi ve akhisar karnesi fena değil +

Carlos gelecek dertler bitecek.

• Gecen ben de yazmistim, hala Roberto Carlos'un cok iyi bir tercih olacagini dusunuyorum. RvP muhtemelen onun yonetiminde rekor kirar ligimizde. Futbol seyrederiz, hucum seyrederiz, keyif aliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi roberto carlosun twitter'ına bir göz attım adam ne kadar mutlu yahu Real madrid'te idari bir görev vermişler anlaşılan imkanız ötesi bize gelmesi hayal
  • Vitor'un tazminatının 4.5 M € olduğu konuşuluyor. Yüksek maaşlı hoca gelmez bu sezon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oto boka totem açmaya başladınız sizde
  • zidane a güvenip real madridin başına geçiriyorlarsa biz de carlos güvenmeliyiz.en kötü yine şampiyon olamayız.zaten şampiyon olamadıktan sonra yemişim avrupa ligini gitsek nolur gitmesek nolur.ama olurda tutarsa işte efsane carlosla zicoyla yaşadığımız günlere geri döneriz. real madridte aldığı görev sorun değil o da fenerbahçe gibi avrupada kendini göstermek isteyen hedefleri olan bir takımdan manajerlik teklifi alınca kendini avrupada gösterip daha büyük takımların başına geçmek ister.bence pellegriniden bile daha faydalı olur onun gelmesi.
  • vitor'u aratır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitialMilitia

vitor'u aratır.

kimi getirelim sayın taraftar ?
  • koca roberto karlosu beğendiremedik. dik avukat, yatay futbol aykut sizlere müstehak.
  • L O L

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlos en son hapise düşecek falan diyorlardı nafakasını ödeyemiyormuş parasız kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

carlos en son hapise düşecek falan diyorlardı nafakasını ödeyemiyormuş parasız kalmış

Ödesenize oğlum

• biz niye ödeyelim bize mi sormuş 4 5 kadınla evlenirken
  • Ciddi misin ya olayı bilmiyorum ben

• 2 ay önce falandı tam zamanını hatırlamıyorum boşandığı 4. karısına nafakasını ödeyemediği için mahkelemlik olmuştu hapis yatacak falan diyorlardı
  • Her şeyi anlarım da bu futbolcuların nasıl parasız kaldığını anlamam

• Ben ikna oldum.
  • Azizi tanıyordur Alexe yapılanı duymuşdur.Gelip burda rezil olmak isteyeceğini sanmam akıllı adamdır vessalam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.