Şimdi Ara

Robin van Persie. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibra012

Demekki bir mac gomez gibi oynasa rvp orgazma ulasacak bunlar

Sorma ya. Maçı 90 dk izledim nesini beğenmişler anlamadım. Vasat bir performans gösterdi.
    Bunlar rvp'ye farklı gözle bakmaya çalışıyorlar sezon başından beri. (Ayy adamın topa vuruşu bile bir başka diyenler bile var.) Malum büyük umutlarla ve paralarla transfer oldu. Balon çıkmasını kabullenemiyorlar.
    Bizde gomez yerine rvp olsa en az gomez gibi performans gösterir ve daha fazla gol atardı diyen fenerliler var. Bence tam tersi gomez yerine rvp bizde olsa şu an fener ligde 5-6 puan önümüzde olurdu.
  • robin van persie. harfleri degistir bir pas verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla objektif mi dersiniz taraf mı dersiniz ama RvP-Gomez ve Eto'o'yu bizim ligde izlemek büyük şans ve zevk. Son 2 maçta RvP'de gol atınca Gomez atmış kadar sevindim. Bizim maçı boş geçsin diğer maçlarda istediği kadar atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kufredin beyler twitterdan

https://twitter.com/_volkansen16?lang=tr
  • Bursadan gelen ekip kuyusunu kazmaya çalışıyor da FENERBAHÇE taraftarı her şeyin farkında, o kazdıkları kuyuya gömerler adamı!
  • lig sonunda 3. olacaklar gelmişler hala burda laga luga yapıyolar
  • Ben bu adami her gordugumde soka giriyorum alisamadim hala Turkiyede oynamasina. Cok buyuk ve kaliteli bi oyuncu form tutarsa kimse durduramaz..

• Abi yemin ediyorum bu Bjk taraftarı gram çekilmiyor ya.
  • Robin var Persie Türkiye'de futbol oynuyor, Fenerbahçe'de.

Farkında mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Demekki bir mac gomez gibi oynasa rvp orgazma ulasacak bunlar

Bir maç değil ama 3 maç oynarsa olabilir.

• bjkli çocuklar cidden çekilmiyor. 2 güne kadar almeida adlı çingene vardı forvetlerinde. yaptıkları en iyi transfer ise real madrid'in sabrisi gutiyi almak. O da ilk gün reinalarda takıldı. şimdi milyonları özlüyorum yeaa diyerek twitter da resim paylaşıyor anca. 10 yılda 1 iyi forvet görünce Rvp gibi adamı küçümsediklerini sanıyorlar Kıskançlıktan gittiler portekiz ve dünya futbolunun gördüğü en büyük balonlardan olan kuarecmayı getirdiler gene. Adam ilk geldiğinde aldı her sene 5 milyonu. Indirimde yapmam dedi. 10 tl kazandırmadan bastı gitti. Wikipedi veya transfermarktan dikiş tutturamayıp kovulduğu takımlara bakarak övünüyorlar işte. şimdide geldi 30 üstü yaşında 1 milyona oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

quote:

Orijinalden alıntı: tristran

quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Sağ ayağı kötümüydü rvp'nin ıskaladığı pozisyonda şaşırdım...

Aynen sağı cok zayif.nedendir bilmem ama sag ayaklar azda olsa solunu kullanabiliyor ama sol ayaklar sag ayagini pek iyi kullanamiyor istisnalar haric
    Mesut
    Bale
    Rvp ve bir cok sol

Videodaki 1 gol haric her gol kendi kontrolündeki şutlar

yok zaten süper sağ ayağı var niyetinde paylaşmadım. demek istediğim sağ ayağınıda kullanabiliyor he raket gibimi hayır ama 0 da değil.

• Dün souza'ya attığı pas şahaneydi,iyi bir 10 numara ile rvp çok daha faydalı olur,attığı gol boş kale falan demesin kimse,orada durmak,o topu takip etmek bir meziyettir zaten,kaldı ki takımımız zaten boş kaleye atmak'dan aciz kazmalarla dolu

• Çürük Kemik kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin Gomez dediğim adam topla Servet Çetin kadar oynuyor. Van Persie topla karşısındakinin başını dolandıracak kadar oynuyor o uzun boyuna rağmen çok iyi tekniği var ve harika top sürüyor bir de pas atıyor. Gomez iyi gol atıyor ama duvar olmaktan ve iyi yerlere koşmaktan başka bir iş yaptığı yok. İyi golcüdür bir şey demem ama Fenerbahçe Beşiktaş kadar oynayamıyor bunu da görün. Oğuzhan-Sosa ikilsinin pasları kadar top alsa Van Persie 5 gol farkla liderdi. Buna emin olabilirsiniz.
  • çıplak gözle izleyince daha net gözüküyor adamın kalitesi, ofsayttan kaçışı, pas istemesi, el kaldırması, arayı görmesi, koşması vs vs.. sir boşuna dememiş, siz topu rvp ye atarsanız rvp gol atar, rvp gol atarsa şampiyon oluruz diye.

son maç sivas maçında, büyük çoğunlukla onu izledim. ya adam koşuyor araya bizim mallar atmıyor, kaç kere boşa koşturdular, defansı uyutarak koşuyor bir de.
    onu besleyecek birini bulmamız şart oğlu şart.

kampanya düzenleyecem artık şu adama pas atsınlar diye.
  • Basligin sondaki noktadan konuyu kimin actigini tahmin ettim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.