Şimdi Ara

Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
11.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

göreceğiz çözüm mü değil mi. serbest olunca ortalık lgbti'den geçilmiyor görüyorsun.

• Çocuk dünyasına gelen yasakları normal karşılıyorum ve olması gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt

o yuzden muge anli da anadolu irfani surekli tren yapiyor

• Furkancatana F kullanıcısına yanıt
    Niyesini çok düşünebildiğini sanmıyorum. Kendini evde zincirle bağla herkese yasakla kendini, ben işte o zaman savunmam niye yasak getirdiler diye, iyi oldu derim. Pırıl pırılsın

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Hep vardı tamam da mükreminin 500k takipçisi yoktu. mika raun denen kımıl zararlısının 2 milyon takipçisi yoktu.

8-10 yaşında çocuklar bunları izleyip kendini top zannediyor. sen bunları yasaklarsan o 8 yaşındaki çocuk bunları GÖREMEZ.

ailede bitiyor her şey falan demeyin. çocuk yetiştirmede facia bir ülkeyiz.

• Erişim engeli getirene de erişim engeli gelse ne güzel olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce yasaklanmalı ve kapatılmalıydı. İçinde saçma sapan konuşma bölümleri var . Son güncelleme ile düzeldi deniyor fakat çocuklar için çok risk oluşturuyor.

• Bu forum da duyarlı olan ve sürü psikolojiyle hareket etmeyip farklı düşünen ender kişilerden birisiniz teşekkür ederim.

• Mert Ali C M kullanıcısına yanıt

Yav yemişim lut kavmini ben masallara değil günümüze bakarım. Günümüzde çocuklar zehirleniyor tek gerçek bu. İstediğin kadar özgürlük diye ağla. O savunduğun lgbti'ler gün gelir seni dildolarıyla kovalar.

• Tarikatlar da kapatılsın o zaman. Tarikatlar yüzünden beyni yıkanan insanlar, baskı yüzünden intihar edenler de var. Ayrıca Anadolu da Tarikatlar zaten baya yaygın, bak bakalım oraya, neler yapıyorlar kendi aralarında. Ama sıkıntı yok instagram kapandığı için lgbt bitecek 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapatılsın tabi. Tasavvuf diye başka bir dine mensuplar bunu da islam diye yutturmaya çalışıyorlar. Keşke kapatılsa.

• Mert Ali C M kullanıcısına yanıt
    Evet biz çoktan engelledik zaten .

• Seçimden sonra bir dönem vardı bazı insanlar(ben de dahil) her zam vs haberine oh olsun iyi oldu diyordu. Ben yeniden o kafa yapısına geçtim yoksa kafayı yeriz bu ülkede. Gönder yeni yasakları gelsin hocam bu halk hak ediyor.

• Yasak demek ne zaman yasaklanacak?

Pardon o daha önce olmuştu, daha sonra kaldırıldı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.