Şimdi Ara

Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
11.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roblox, Wattpadd, insta vs açıkçası hayatımızdan defolup gitse daha iyi diyebileceğim uygulamalar ama her gün bir seyler yasaklanıp duruyor. Bugün bunlara ses çıkarmazsak daha çok şey yasaklanır, önünü alamayız. Baskı ve kısıtlama ile insanlar dize getirilemez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu memleket içinde her türlü zararlı yapı ya STK adı altında ya da vakıf adı altında örgütlü şekilde çalışıyor.Hatta TBMM'de dahi açık açık PKK ve terör örgütü liderini öven vekiller bulunuyor.100 küsur yıl önce bu devlete isyan eden ve Türk askeri şehit edenlerin isimleri (Şeyh Sait) ve heykelleri (Seyit Rıza) meydanlara veriliyor ve dikiliyor.Tüm bunları engellemeyenler,yasaklamayanlar internette nispeten daha önemsiz sitelere kafayı takmış vaziyette.

Bu gidişle steam,ubisoft,ea gibi yerlerede engel getirirler...

İyice uçtular..

• bu yasağı açıklamaları imkansız... talibanla aynı kafadayız dediklerini unutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29720FFA4 -- 7 Ağustos 2024; 22:22:14 >
  • ben lgbt nefreti ile yasakların desteklenmesine karşıyım, lgbt biri değilim. etrafımda lgbt reelsleri çıkan biri yok özellikle takip etmediğin sürece. algoritma ne takip edersen onu gösteriyor ya hani, çocuklar özellikle araştırmazsa çıkmaz yani çok kafana takma. eğer çok takıyorsan burhan gibi maçoyum lan diye gezebilirsin sokakta:

Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi!En Komik Tvyoutube
    Monşer, Burhan Altıntop'a "Sen Gay Misin?" Diye Soruyor | Maçoyum Lan Ben | #komik #komedi #video
    https://www.youtube.com/shorts/omDQuD3DE_c
  • Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi!
    Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi!x (formerly twitter)
    Fatih Altayli 🔴🇹🇷 (@fatihaltayli) on X
    https://x.com/fatihaltayli/status/1821265413126357216

Ortalık karışıyor.

• buyrun burdan yakin arab sevdalilari,iranin yeni cumhurbaskani,israile saldirmaktan kaciniyor,adam ülkesinin ekonomisini düsünürken,siz ortacag zihniyetinizle devam edin,bak perslilerde fikirlerini degistirdiler,is ekonomik boyuta gelince adamlar nasilda haney icin ülkelerinin istikrarini düsünüyor,makarna yiyenler makarnasiz kaldilar,eee olacagida bu,bizim ortacag zihniyeti napacak cok merak ediyorum.

Bir tane arab ülkesi ilgilenmiyor filistinle cikmisiz arabin sorununu biz cözecegiz,instagram kapatarakmi yapacakmisiz,yarin sözde dünya liderimiz siyonistlerden kesin özür dileyecektir,fazla ileri gittim diyecek kesin,gizli kapilar arkasinda..veya eski sözleriyle kandirildim diyecektir kesin..

Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi!
    Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi!ıran ınternational
    Exclusive: Iran’s president implores Khamenei to avoid war with Israel
    https://www.iranintl.com/en/202408073123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 7 Ağustos 2024; 22:47:2 >

• Roblox su an ufak yasta cocugu olan her ailenin tabletinde yuklu bir oyun platformu. Cocugu olan bilir. Bu gece milyonlarca insanin evinde kavga kiyamet kopuyordur su an:)

Ciglik cigliga bagirip anasinin babasinin basinin etini yiyen cocuklarin ebeveynleri de secmendir hatirlatayim…

O yuzden her turlu yasagi destekliyorum. Adamlar belliki DSP’nin rekorunu kirmaya calisiyor. Dusmanin hata yaparken ellesmeyeceksin 😘

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

bak iran cumhurbaskani haney icin yan cizdi,filistinliler icin yan cizdi,düstügümüz duruma bak,o siteleri kapatarak ekonomide kesin düzelir :))))

yarin sözde dünya lideri,özür dileyince siyonistlerden,nasil yan cizecegini cok merak ediyorum seninde :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 7 Ağustos 2024; 22:52:51 >
  • Ha gayret Facebook Twitter ve sonunda wp de elden gidecek galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

iran israile ekonomik acidan saldirmaktan vazgecince dünya liderimiz kandirildim diyecek ve sonra bütün yassaklari kaldiracak ama bu halk onu affetmiyecek,erken secimlerde o ve kücük ortagi gidici..

• HÜLLLLOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ

• arada bir olsa da güzel şeyler yapılıyor. muhalifsiniz diye her şeye zırlamayın. güzel olayları takdir edin.

• Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Youtube’a erişim engeli getirmek için değerlendirmelerde bulunuyor. Erişim engelinin çocukları eşcinselliğe özendiren içerikler ile ilgili olduğu öğrenildi.

Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi!x (formerly twitter)
    X Haber (@xhaber_) on X
    https://x.com/xhaber_/status/1821280455330758704

Tam coştular. Bu kadarını akpliler bile savunamıyor artık.

• Boşuna internet düzenlemesi yapmadı bunlar bu daha başlangıç seçime kadar daha neler göreceksiniz Allah bilir. 6 lı masa adayını desteklemeyip sandığa gitmez veya çareyi Ümit-Oğan gibilerinden ararsanız işte böyle layığınızı bulursunuz az bile size.

• Yıl 2024 hala çoğu şehirde devlet kontrollü genelevler var ama roblox engelleniyor, fıkra bu kadar.

• Kızlı Erkekli internet üzerinden online oyun oynuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt

Hoşgeldin Doğu Perinçek.

• Çok değişik bir oluşum lan bunlar, eriyen oyları böyle yavaşlatmayı her kim önerdiyse bunlara dümdüz trollemiş.Karşı cenahta tepeden tırnağa bir tane kafası çalışan adam kaldığını düşünmüyorum.

• yarın bir gün steamide yasaklarlar görürsünüz. Bu yasakları savunanlar vatan millet Türklükle alakası olmayan tipler çıkar telefonu diyen dayıların çocukları...

• fluox kullanıcısına yanıt

Görünen erken seçim. Onlarda erken seçim çok erken olmasın diye artık ne var ne yok deniyorlar. Başka açıklaması olamaz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.