Şimdi Ara

Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
11.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin ederim ülke yola girdi.Sonuna kadar bu yasakları destekliyorum.Özgürlük denen nane toplumları içten içe bitiren yozlaştıran birşey dir.Sırada ekşi sözlük ve diğer sosyal medya denilen lağım çukurları var.Aynı şekilde Netflix denilen çöp de kapatılmalı.Kızların sokakta teşhircilik yapmaları da engellenmeli bunlar yapılsa ülke düzene girer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda pedofili mekani diye cok fazla haber donuyordu yabanci basinda, bununla ilgili olsa gerek.

Yasak koymak tabiki de guzel bir sey degil, sonucta bu seylere bulasmadan oynayan ve oynarken eglenen bircok minik vardir. Onlar da yanmis oldu, onun yerine siki bir denetim getirilmesi daha mantikli olurdu ama olur mu, yasaklamak daha basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt
    Ahahahhh, fena güldüm, eyvallah :)

• roblox neymiş? z kuşağı şeysi ise kesin zararlı lgbti bişeydir. iyi olmuş engelledikleri.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    İnsanları bir gram anlamayan yığınsınız, eziyetler artsa keyifleneceksiniz. Varsa rahatsızlığınız yapmayın, kalkışmayın, izlemeyin, düşünmeyin, insanlara söylemesini biliyorsunuz, siz yapın. Karanlık yaymayın, çekilin bir köşeye. Yararınız, iyiliğiniz yok, can sıkmayın. Toplumu rahat bırakın, anlayın bunu.

Ne kadar çok baskı, karanlık, eziyet, limit çekme yanlısı varmış yahu, pıtrak misali çoğalmışlar, bir gram pozitiflik, iyilik uğramamış bunlara, herkes cebelleşsin diye bekliyorlar, mutlular. Herkes iyi, düzgün perspektife sahip değil tabii, tersi tutumda olan milyonlar var. Eziyete sevinen bol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 7 Ağustos 2024; 20:13:11 >
  • Mert Ali C M kullanıcısına yanıt
    YouTube Atatürkle ilgili videolardan dolayı kapatılmıştı hükemetle alakası yoktu.Ve doğru karardı atamızla ilgili hakaret videoları kapatmazsan kapatırlar.Atana biraz saygın olsun.

• Yasaklar ülkesi, Allah belanızı versin.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

hangi anayasa hangi mahkeme? ahim kararlarını tanımayan birinin yönettiği ülkede ne yasasından bahsediyorsun? 8 sene önce anayasa mahkemesinin verdiği karara saygı duymadığını açıkça ifade eden biri geçen süreçte arttırdığı yetkisi ve nüfuzu ile istesin seni beni ömrümüzün sonuna kadar tek ayak üstünde bekletir ne bi yasa ne bi mahkeme tek işlem yapamaz. tek adam rejimine hoşgeldin

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Tüm bu yazdıkların Instagram ve roblox denilen lağım çukurları yüzündenmi.Bu yabancı uygulamaların topluma zarardan başka ne faydası var.Senin tüm verini toplayıp gençlerini zehirliyorlar.Allah Aşkına boş yapmayın senin gibi ben de ülkemin iyiliğini düşünüyorum.Ve bu oluşumların ülkeme ve toplumuma zarar verdiğini düşünüyorum.

Mengene gibi toplumu sıkmayın, iyilik olmuyor bu. Baskı, engelleme çözüm değildir, olmaz, anlamadınız hiç. Huzursuz etmeyin insanları, sorun çözülmüyor, artıyor, şunu anlayın.

sonra yeni kerimcanlar mika raunlar mı üresin? mükremin gezgin var hani hamileyim diyen erkek. asker kaçağı.

komik.

Gece dışarı çıkmaya korkarsın, ama önemli değil, herşeyi yasaklarsak ülke düzene girecek çünkü.. Ulan ülkede mülteci krizi var, ekonomi kötü, değişik değişik vergiler, gereksiz baskılar, milletin sabrı taşmış, birbirlerini vuruyorlar, fakat siktiri boktan iki üç uygulamaları yasakladılar diye ülke düzene girecek değil mi? kimsenin ne yaptığına, ne düşündüğüne, neler giydiğine, karışamazsın. Yasaklar herkes içindir, ileri de hiç beklemediğin durumlarda da yasaklar gelebilir. Susup bekleyelim veya iyi mi oldu diyelim?

• bu yasaklari savunanlarin geneline bakarsaniz 2024 acilma tarihli gizli hesaplar. para alarak ya da bu isten menfaat saglayarak salliyorsaniz bosuna devlet millet ahlak ayagi cekmenize gerek yok, yemezler. para almadan yapiyorsaniz sıkıntı daha buyuk.

• Yasak mı çözüm? Engelleme mi çözüm? Baskıyla yol bulunmuyor, anlayın yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 7 Ağustos 2024; 20:38:3 >
  • İnşallah bir gün milletin devletin varlığı için değil devletin milletin varlığı için var olduğu günler görürüz. Güç ve erk sahiplerinin bu yetkiyi Allah'tan değil bizden aldığını bizler olduğumuz için onların orada olduğunu ve bizlerin canlarımız, emeklerimiz ve paralarımız ile aslında bize hizmet etmek için orada olduklarını anlayacakları bir gelecek istiyorum...

Sınırsız özgürlüğünde bir halta yaramadığı gördük.Sosyal medya fenemoni denilen kişilerin gençleri ve çocukları nasıl zehirlediğini görmüyormusun.Bak çin de hepsi yasak ne oldu adamlar gerimi kaldı.Adamlar her alanda depar ata ata geliyor.Tüm sektörleri ele geçirdiler.Bırak arkadaşım bu özgürlük safsatalarını siz asıl sosyal medyanın kölesi olmuşsunuz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.